Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Wholesale of rechargeable batteries

- 29 results
1.Nideki Kft.
County:
Budapest
Address:
1155 , Kolozsvár út 46/A.
2.Láng Kft.
County:
Budapest
Address:
1138 , Váci út 156.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/langkereskedel-c-en
About us: A Láng Kft. 1990 szeptemberében egy 30 nm alapterületű pincehelyiségben indult 3 fővel és csekély raktárkészlettel. Mára Magyarország egyik piacvezető autóalkatrész importőr cégévé fejlődött, mintegy 185 főt foglalkoztatunk, közel 5000 nm alapterületű raktárhelyiségünkben több, mint 80 ezer féle, 1 millió darab alkatrészt tárolunk. Láng Kereskedelmi Kft. elsõsorban a minőségi autóalkatrészek forgalmazása révén szerezte meg piacvezető pozícióját a magyarországi autóalkatrész kereskedelemben.
Classification Importer, Wholesale
Activity description: Trade of spare parts for motor and road vehicles. Other wholesale.
3.Interpower Kft.
County:
Budapest
Address:
1026 , Branyiszkó út 22.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/interpowerkft-c-en
Classification Importer, Wholesale, Service provider
4.Elementum Bt.
County:
Pest
Address:
2120 , Kolozsvár u. 44/A
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/elementumbt-c-en
Classification Importer, Wholesale
Activity description: Trade and import of torches, hand reflectors, battery chargers, wires, electric bulbs, electronic goods.
5.Gumi4you Kft.
County:
Budapest
Address:
1047 , Bem u. 2.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gumi4you-c-en
About us: Fő tevékenységi körünk a gumiabroncs és keréktárcsa értékesítése, mely mellett a gépjármű alkatrész és felszerelés forgalmazása is jelentős szerepet tölt be. Vállaljuk továbbá gépjárművek mindennemű karbantartását és tisztítását, alufelnik javítását, fényezését, polírozását, ügyfeleink gépjárműveinek gumiabroncs ill. komplett kerékgarnitúrájának tárolását, ápolását. Klímaszervizünk zöldkártyával illetve f-gáz szerelői minősítéssel rendelkezik. A Gumi 4you Kft Point S Abroncsszerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tevékenységét 2005. évben kezdte meg. Társaságunk kizárólag belföldi személy tulajdonában áll. Cégünk fő tevékenységi köre, gumiabroncsok kis- és nagykereskedelme. Évente, több mint 4000 darab abroncsot értékesítünk, amit köszönhetünk a kedvező árainknak, és a pontos kiszolgálásnak. A Gumi 4you Kft Point S Abroncsszerviz piaci pozíciója jó. Bár a verseny erős, de a piac megfelelő színvonalú kiszolgálásával, a társaság partnerkapcsolatai és értékesítési statisztikája növelhető. Gumiszervizünkben a vásárlók, folyamatos akciók keretében, mindig a lehető legkedvezőbb áron szerezhetik be autójuk gumiabroncsát. Emellett szervizszolgáltatási áraink is alacsonyak a mai piachoz képest. A modern új generációs autópark fejlődése végett csatlakoztunk a nemzetközi hírnévvel rendelkező multinacionális cég Point S franchise rendszeréhez. Csatlakozásunk célja, hogy mindig a legmegfelelőbb termékeket, alkatrészeket tudjuk ajánlani valamint biztosítani minden körülmények között az Önök számára. Ezt csak magasan képzett szakemberekkel (részéről megfelelő továbbképzésekkel, gyárlátogatásokkal, munkásaink állandó tesztelésével) tudjuk elérni Ezért lett a sikeres vállalkozás létfontosságú alkotóeleme része a Point S filozófiának: 100% vevői elégedettség. Az alacsony árak nálunk soha nem mehetnek a minőség rovására! Címünk: 1047 Budapest, Bem u. 2. (Váci út 49) Kapcsolat: Tel: (06-1)272-09-11 Fax: (06-1)272-09-12 Mobil: Műhely: (06)70/320-42-31 Ungvári György: (06)70/380-76-16 Nyitvatartás: H-P: 08-19.00 Szo: 08-15.00 Vas: Zárva
Classification Retail, Service provider
Brands: Michelin
6.D+D Kft.
County:
Jász-Nagykun-Szolnok
Address:
5000 , Bercsényi út 10/A
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ddkft1-c-en
About us: Cégünk akkumulátor kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik még a munkaruházati termékek értékesítése, kis és nagykereskedelme. Raktárkészletünkből minden ügyfelünk megtalálja a neki szükséges akkumlátort, vagy igény esetén munkaruhát.
Classification Retail, Wholesale
7.Sövegjártó Akkumulátorkereskedelmi és Gépjárművillamossági Kft.
County:
Vas
Address:
9700 , Csaba u. 10.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sovegjartoakku-c-en
About us: A Sövegjártó Akkumulátorkereskedelmi és Gépjárművillamossági Kft. akkumulátorok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik immáron sok-sok esztendeje. Ha szüksége lenne megbízható, jó áron kapható akkumulátorra autója működtetéséhez, motorja üzembe állításához, akkor mi vagyunk az Ön elsőszámú partnere! Pontos árakért és információkért, kérjük, keresse fel honlapunkat!
Classification Wholesale
8.Széta Consulting Kft.
County:
Budapest
Address:
1097 , Gubacsi út 30.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szetaconsulting-c-en
About us: A SZÉTA KFT 1991-ben alakult. 1993-ban nyitottuk meg a hegesztés technikai üzletágat. 1994-ben szerződéses kapcsolattal, az Elektrode Jesenice, európahírű szlovén hegesztőanyaggyár hivatalos magyarországi képviseleti jogát megkaptuk. Ez idő óta látjuk el a magyar ipart a jesenicei gyár kiváló minőségű, az ipari igényeket széles választékával kielégítő termékeivel. Kínálatunk bővítése miatt több neves hegesztő-, forrasztóanyag gyártó cég magyarországi képviseletével létesítettünk viszonteladói kapcsolatot. A hegesztéshez kapcsolódó tevékenységek eszközellátásával is bővítettük szolgáltatásainkat.
Classification Importer, Wholesale, Agency
Products: , , , , , , Abrasives, Safety at work, Welding machines
Activity description: Wholesale trade of accumulators and welding materials.
9.Római Akkumulátor Kft.
County:
Csongrád
Address:
6721 , Római krt. 30.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/romaiakkumulat-c-en
About us: 6 fővel dolgozunk.
Classification Retail, Wholesale
10.Autópatika Bt.
County:
Zala
Address:
8900 , Zrínyi Miklós u. 34/A
11.Csavar-Akku Kft.
County:
Fejér
Address:
8000 , Berényi u. 47.
12.Hé-Ja 2000 Bt.
County:
Heves
Address:
3300 , Galagonyás u. 46.
13.Kálvária-Aksiker Kft.
County:
Csongrád
Address:
6725 , Rigó u. 6.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kalvaria-aksike-c-en
Classification Wholesale
14.Akku 96 Kft.
County:
Hajdú-Bihar
Address:
4031 , Széchenyi u. 99/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/akku96kft-c-en
Classification Retail, Wholesale
15.Akkufémker Kft.
County:
Jász-Nagykun-Szolnok
Address:
5000 , Mester út 35.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/akkufemkerkft-c-en
Classification Retail, Wholesale
16.Saga Kereskedelmi Kft.
County:
Budapest
Address:
1103 , Gyömrői út 105.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sagakereskedel-c-en
Classification Manufacturer, Importer, Wholesale
Activity, services: , , Wholesale of rechargeable batteries
17.Autó-Rábl Kft.
County:
Komárom-Esztergom
Address:
2536 , Béke tér 7.
18.Starter Akkumulátorgyártó Kft.
County:
Heves
Address:
3300 , Meder út 20.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/starterakkumul-c-en
About us: A társaság 1990-ben savas indítóakkumulátorok gyártására és kereskedelmére alakult 7.000.000 Ft törzstőkével. Megalakulásakor már több mint 10 éves gyártási tapasztalattal rendelkezett a vállalkozás, mert a Mátra VOLÁN Rt. műhelye alakult át önálló vállalkozássá. A gyártás kifejezetten a tehergépjárművek, mezőgazdasági gépek és autóbuszok indító akkumulátoraira specializálódott. Kezdetben keménygumi edényes akkumulátorok összeszerelése volt a gyártási profil, amely 1993-ban kiegészült a polipropilén edényes akkumulátorok gyártásával. Időközben a keménygumi edényes akkumulátorok gyártása visszaszorult, a polipropilén edényes akkumulátorok választéka pedig kibővült. Jelenleg a tehergépkocsi akkumulátorok közül a hazai piacon elterjedt minden alaptípus szerepel a cég kínálatában. A Gazdasági Minisztérium pályázatának igénybevételével 2001 évben került bevezetése az EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer az akkumulátorok gyártásánál. Ma a STARTER márkanévvel jelzett akkumulátorokkal az indítóakkumulátorok csak nem teljes kínálatát biztosítja a STARTER Kft. A saját gyártás mellett a keresletnek megfelelően prémium típusokat is értékesít a cég, amely különféle importmárkák kínálatát jelenti. Az indító akkumulátorok mellett a meghajtó akkumulátorok, helyhez kötött akkumulátorok és egyéb speciális akkumulátorok növelik a cég kínálatát. A vevőkörben jelenleg meghatározók a tehergépjármű indító akkumulátorok felhasználói. A megcélzott vevőkörünk tipikusan a tehergépjármű végfelhasználók. Kiemelt felhasználóink a VOLÁN Rt-k., melyek egyben meghatározó referenciáink is. A mezőgazdaság akkumulátor igényének kielégítése a másik fontos piaci célterületünk. Egyre nagyobb részarányt képvisel az utóbbi években a személygépkocsi és motorkerékpár akkumulátorok részesedése a vállalkozás forgalmában. A vállalkozás jövőjét a versenyben való helytállás fokozottan határozza meg. A cég ezért folyamatosan bővíti szolgáltatásait. A környezetvédelem előírásait teljes mértékben figyelembe véve a felhasznált akkumulátorok visszagyűjtése fontos részévé vált a vállalkozásnak. Szerződéses partnereink és minden más hulladék kibocsátó részére ez a szolgáltatásunk rendelkezésre áll. A cégnek ez a profilja egyenrangú helyet foglal el a fő tevékenységével.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale
Activity description: Manufacture and trade of rechargeable batteries
19.Kordély és Társai Kft.
County:
Somogy
Address:
7400 , Nyár u. 23.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kordelyestars-c-en
Classification Retail, Wholesale
21.AFT Kft.
County:
Budapest
Address:
1188 , Lajos u. 11/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/aftkft-c-en
Classification Manufacturer, Wholesale
Products: , Battery chargers
22.Meldan Bt.
County:
Pest
Address:
2143 , Magyar u. 2.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/meldanbt-c-en
Classification Manufacturer, Importer, Wholesale
Products:
23.Akku-Fa Kft.
County:
Fejér
Address:
8000 , Budai út 254.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/akku-fakft-c-en
About us: Azakkumulátoros tevékenységnek több évtizedes múltja van. A barkácsbolt fő profilja: zár, kilincs, zárbetét szaküzlet.
Classification Retail, Wholesale, Service provider
Activity description: Retail and wholesale trade of batteries, locks, ironmongery, nails and fasteners
24.Akku K.T. Kft.
County:
Budapest
Address:
1142 , Erzsébet királyné útja 65.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/akkuktkft-c-en
About us: Az Akku K.T. Kft. akkumulátorok gyártásával, autóalkatrész, -felszerelés kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale
25.Ergomar Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9011 , Sági u. 10.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ergomarkft-c-en
Classification Manufacturer, Wholesale, Service provider
26.Magosix Bt.
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3533 , Ládi telepi u. 4.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/magosixbt-c-en
Classification Wholesale
Brands: Daewoo, Ista, Mibat
Activity description: Wholesale trade of battery.
27.Akku-R Bt.
County:
Budapest
Address:
1097 , Táblás u. 36-38.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/akku-rbt-c-en
Classification Wholesale
28.FOREX Kereskedelmi Kft.
County:
Budapest
Address:
1033 , Kiscsikós köz 10.
29.BPS Business Power Systems Kft.
County:
Budapest
Address:
1149 , Angol u. 32.