Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Hebezeuge

- 22 Treffer
2.Hexum Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2230 , Tóth J. u. 8.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Elektroanlagen
3.Darutech 3000 Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8144 , Dózsa Gy. u. 20.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Metallbau
4.Daruszerviz Emelőgép Szerelő és Karbantartó Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8142 , Táncsics u. 50/A
Über uns: Vállaljuk az ország egész területén híddaruk, bakdaruk, futómacskák és egyéb emelőberendezések tervezését, szerelését, biztonságtechnikai vizsgálatát, fő- és szerkezeti vizsgálatát, esetenként illetve rendszeres karbantartását, javítását.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: Projektierung, Reparatur und Hauptuntersuchung von Brückenkranen, Bockkranen und Hebezeugen. Störungsbehebung.
6.Biprofil Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2461 , Templom u. 61.
Über uns: A Biprofil Kft fő szakterülete a hidraulikus rendszerek gyártása és kereskedelme. Ha emelő berendezésre vagy felvonóra van szüksége, azt a Biprofil Kft-nél beszerezheti. Kedvező árakkal és udvarias ügyintézéssel várják minden kedves Ügyfelüket! Látogasson el Ön is honlapjukra, és meglátja, hogy nem fog csalódni! Tartozzon Ön is a Biprofil Kft elégedett vásárlói közé!
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Dienstleister
7.Prima-Lift 2001 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1183 , Fűvészkert u. 6.
8.Ramirent Agentrade Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1239 , Ócsai út 5.
Über uns: Ramirent Agentrade Kft, többnyire, építőipari gépek, berendezések, javításával, karbantartásával s kereskedelmével foglalkozik. Áramfejlesztő, állvány, fúrógép, marógép, és beszélhetnénk még nagyon sok más egyéb gépről is, nálunk garantáltan megtalálja majd a megfelelőt. Amennyiben szeretne végre találkozni egy minden tekintetben tökéletes szolgáltatással, itt a lehetőség, hogy bővebben tájékozódhasson! Látogasson el honlapunkra Ön is!
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
9.Füred-Gép Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5350 , Gyártelepi út 4.
Über uns: Vállalatunk fő profilja emelő- és anyagmozgató gépek gyártása. Emellett foglalkozunk még fémszerkezetek, fémtartályok acél tárolóeszközök, kohászati-, bányászati-, és építőipari gépek gyártásával, fémfelületek kezelésével, megmunkálásával. Ezekhez a tevékenységekhez lettek építve gyártócsarnokaink és beszerezve gépeink. Rendelkezünk ISO 9001:2009 vállalatirányítási tanúsítással továbbá a DIN 18800-7:2002-09 szerinti hegesztő üzem alkalmassági minősítéssel (SLV München) is.
Handelsaktivität Hersteller
10.DomusLift Hungary Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1031 , Nánási út 37-39.
Über uns: Cégünk a felvonóipari minden területén igyekszik kielégíteni partnerei igényeit. Felvállalta lakóházak felvonóinak modernizálását és fülkéinek esztétikai szintentartását. Szállodákban, üzemcsarnokokban a személyszállító, kiszolgáló és teherszállító felvonók létesítésére kínál megoldást a tgervezéstől a hatósági átadásig. Reméljük ismertetőnk felkeltette érdeklődését és hamarosan partnereink között tudhatjuk.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
11.Kettenlift Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1038 , Templom u. 60.
Handelsaktivität Großhändler
PRODUKTE Hebezeuge, Krane
13.Pfeifer-Garant Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1103 , Gyömrői út 128.
Über uns: A Pfeifer-Garant Kft-t több mint 15 éve alapították, de a Pfeifer magyarországi kapcsolata régebbre nyúlik vissza. 1981-ben vezették be az ÉGSZÖV betonelem gyárában a Pfeifer emelőelemeket, amiket a cég a néhány év elteltével forgalmazni is kezdett. 1990-ben A PFEIFER, az ÉGSZÖV, valamint magánszemélyek részvételével megalakult a Garant Kft. A kezdeti években építéstechnikai eszközök forgalmazása, valamint a Pfeifer részére segédeszközök gyártása és exportálása folyt. 1994-től a cég tevékenységéhez illetve vevőköréhez illeszkedve Jordahl rögzítéstechnikai , Seifert zsaluzástechnikai elemekkel és PEWAG láncfüggesztékekkel bővült a termékprogram. 1995-ben kezdődött a Pfeifer know-how-ja alapján a Polytex emelő- és rakományrögzítő eszközök gyártása. 1999-ben a cégnév PFEIFER-GARANT KFT-re változott. A piaci igények változását követve 2000-től a H-BAU GmbH szigetelési és zsaluzástechnikai eszközeivel bővült a termékválaszték. A Pfeifer-Garant Kft. a betontechnológiai termékeket forgalmazó cégek között egyedülállóan széles termékválasztékkal rendelkezik. Szakképzett munkatársaiknak és a megfelelő beszállítói háttérnek köszönhetően cégünk mind a betontechnológiai, mind az emeléstechnikai piacon mértékadó részesedéssel rendelkezik. Filozófiánk: - A vevő áll cselekvéseink középpontjában Teljesítményünk a minőségen és a szakértelmünkön alapszik - Vevőink bizalmát a nekik nyújtott megbízható szolgáltatásokkal kívánjuk elnyerni, megtartani és erősíteni - A műszaki fejlődés, az innováció új megoldásokat jelent, az új megoldások változásokat, a változások a jövőt jelentik. Mi a jövő alakításában aktívan kívánunk részt venni - A vállalat sikere biztosíték a létünkre, a vállalat léte munkát jelent. A munkatársak határozzák meg a vállalat sikerét
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
14.Dirner Park Darus és Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Úrrét 222/A
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: , Vermietung von Autokranen
15.Mikrolift Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7623 , Megyeri út 25.
Über uns: Cégünk, a Mikrolift Kft, felvonó gyártással, javítással és karbantartással foglalkozó cég. A sok éves szakmai tapasztalat, lehetővé teszi számunkra, hogy minden tekintetben tökéletes szolgáltatást nyújtsunk kedves ügyfeleink számára! Cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban még bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra!
Handelsaktivität Hersteller
PRODUKTE , , , , , , , Hebezeuge, Lastenaufzüge
MARKEN Mikrolift
16.Keller Hidrolift Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1032 , Kiscelli út 4.
Über uns: 1999-ben alakult cég, Keller András nevével fémjelzett Keller Hidrolift Kft., már a kezdetektől többévtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló vállalkozás, tevékenységét tekintve hidraulikus személy,- illetve teherfelvonók és alkatrészek gyártásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozik. Speciális liftek, és akadálymentes lépcsőjárókkal is foglalkozik. Keresse fel oldalukat, a kellerhidrolift.hu-t, ahol ajánlatot is kérhet.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
PRODUKTE , , , Hebezeuge
17.Zalalift Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8991 , Petőfi S. u. 82.
Über uns: Cégünk fő tevékenységi köre, a liftek, felvonók szervizelése, szerelése, zárt terű emelő berendezések telepítése. Mindemellett, kaputechnikával is találkozhat nálunk, amennyiben minket választ! Biztos vagyok abban, hogy bárki számára tökéletes szolgáltatást nyújthatunk! Amennyiben szeretne minderről megbizonyosodni, csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot! Egy biztos! Garantáltan nem lesz csalódott, amennyiben hozzánk fordul, amennyiben minket választ!
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler
18.BFDaru Kft.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5502 , Tamási Áron u. 25.
Handelsaktivität Großhändler, Dienstleister
PRODUKTE Hebezeuge, Krane
19.Konecranes Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1158 , Késmárk út 14/B
Über uns: A Konecranes csoport piacvezető az emelőgép-üzletágban, amely világszerte kínál fejlett emelési megoldásokat sok iparág számára. Függetlenül az emelési igényektől, a Konecranes emelőberendezéseivel és szolgáltatásaival hozzájárul a vállalkozások értékének és hatékonyságának növeléséhez. Ha további információra lenne szüksége a céggel kapcsolatban, kérjük látogasson el a nemzetközi oldalra www.konecranes.com. Köszönettel!
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
MARKEN Konecranes
Firmenprofil: Brückenkrane, Drehkrane und Bockkrane: Herstellung, Vertrieb, Inbetriebnahme, Überholung, Sicherheitsüberprüfung, Sanierung und Wartung
20.Steel-Step Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4028 , Nyíl u. 100.
Handelsaktivität Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , Hebetechnik
21.Merico Components Zrt.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9081 , Kisbaráti major
22.Unicentral-Üzemszerviz Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Puskás Tivadar u. 8.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Metallkonstruktionen