Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Sol

- 2 találat
1.European Pipe System Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Horváth Boldizsár krt 24.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/europeanpipes-c
Rólunk: Cégünk az European Pipe System Kft., mint generálimportőr 2004-től képviseli Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában a távfűtés- és hűtésrendszereket (előszigetelt csövek, fittingek, szelepek, elosztó- és átadó állomások, utószigetelések, ipari csövek-NIRO). Csapatunk elvégzi a statikai számításokat, hálózat-hőveszteségszámításokat, kívánságra nyomvonalterveket és gazdaságossági-megtérülési számításokat készít megrendelőinknek.
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Előszigetelt csövek és szerelvények általános nagykereskedelme. Távfűtés, hűtésrendszerek tervezése. Ipari acél, rozsdamentes műanyag és nemesfém csövek nagykereskedelme. Ipari gázok kereskedelme.
2.Lufi Expressz Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Andor u. 34.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lufiexpresszkft-c
Rólunk: Léggömbök kis- és nagykereskedelmét látjuk el. Folyamatosan több millió darabos raktárkészlettel várjuk megrendeléseiket. Az országban a legjobb áron adjuk a héliumpalackot. Flexmetál fólialéggömbök magyarországi képviselete. Ugrálóvárak, airman-ek és óriás felfújható termékek rendkívül kedvező áron. Céges és egyéb rendezvények dekorálása léggömbbel, organzával és fényfüzérekkel. Internetes áruházunk: www.lufishop.hu, ahol minden termékünk megrendelhető.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Reklámnyomott és mesefigurás léggömbök. A Gemar Balloons és Flexmetal léggömbgyár gyári képviselete. Hélium, léggömbtartó pálca forgalmazása. Ugrálóvárak, óriás felfújható termékek akciós áron.