Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Perles

- 6 találat
1.Veres-M Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1141 Budapest, Cserebogár u. 43.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/veres-mkft-c
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szerszám
Termékek: Kéziszerszám
Tevékenységi ismertető: Szerszámkereskedelem.
2.Energometall Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8756 Nagyrécse, Napfény u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/energometallkf-c
Rólunk: Az Energometall Kft, fő tevékenysége, kéziszerszámok, importálása, és nagykereskedelmi értékesítése. Minőségi márkákra alapozva teljeskörű kéziszerszám megoldásokat kínálunk Önnek. Szolgáltatásaink és termékeink, igen széles palettát biztosítanak az Ön számára. Csavarhúzó, fogó, szerelőkulcs, és nagyon sok egyéb kiváló minőségű termék, mellyel találkozhat nálunk! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Szerszámgép
Márkák: Perles, Unior
Tevékenységi ismertető: Elektromos kéziszerszámok és kéziszerszámok forgalmazása. Unior kéziszerszámok kizárólagos magyarországi importőre, Perles elektromos kéziszerszámok forgalmazása.
3.H-Gép 2000 Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4034 Debrecen, Vámospércsi út 55.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/h-gep2000kft-c
Rólunk: Cégünk 1996-ban alakult. Fő profilunk építőipari gépek kölcsönzése, PFT vakológép berendezések forgalmazása, alkatrészellátása. 2004 óta forgalmazunk Zaletta, Favorit, Eurostar és Professional márkajelzésű létra- és állványtechnológia termékeket. Ezen kívül viszonteladói vagyunk a Makita, Hitachi márkájú elektromos kéziszerszámoknak.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építőipari gépkölcsönzés, PFT-vakológépek és tartozékok értékesítése, Zaletta gurulós állványok, Hitachi, Makita elektromos gépek forgalmazása.
4.Gépudvarház Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Budapest u. 69.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gepudvarhazkft-c
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Építőipari gép kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Építőipari gép kis- és nagykereskedelme, gépjavítás, -kölcsönzés. Láncfűrészek, fűkaszák.
5.Perles Prins Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1094 Budapest, Tűzoltó u. 92.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/perlesprinskf-c
Rólunk: A Perles márkanév mindenekelőtt a minőséget jelenti. Különböző iparágak számtalan profi felhasználója azt vallja, hogy a Perles-gépek nemcsak műszakilag tökéletesek, de élvezet velük a munka is. Cégünk több mint 10 éve forgalmazza a svájci Perles márkájú ipari elektromos kéziszerszámokat, porszívókat, valamint betontömörítőket. Cégünk Perles-Prins Kft. néven 1994-ben alakult a szlovén ISKRA-termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként. Viszonteladói láncolatunkon keresztül az elsők között léphettünk nyugati márkaként a magyarországi elektromos szerszámgépek piacára és az évek során sikerült kiharcolnunk a megérdemelt elismerést és helyet a magyarországi piacon. Az Iskra- és a Perles-gyár együttműködése 1958-ban kezdődött. A svájci Perles addigra már kivívta magának a nyugat-európai országok figyelmét a villanymotorok gyártása terén. A két gyár együttműködése olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy 1971-ben a Perles 50%-os tulajdonjoga a szlovén konszern tulajdonába került, mígnem 2000-ben 100%-os tulajdonossá vált a Hidria Perles Corporation. 1996-tól a gyár utasítására Magyarországon is a Perles of Switzerland márkanéven kerültek termékeink forgalmazásra. Ma országszerte több mint 500 boltban kaphatóak a Perles-termékek és 36 szerződött garanciális szervizzel rendelkezünk. Ezúton is megköszönnénk márkánkhoz való hűségét. Az Ön választása számunkra a termékeink minőségének és megbízhatóságának elismerését jelenti. Első osztályú termékeinkkel, figyelmesen megválasztott viszonteladókkal és márkaszervizes hálózattal folyamatos támogatást biztosítunk azok számára, akik termékeink felhasználásával alkotnak nagyot.
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Perles
Tevékenységi ismertető: Elektromos kéziszerszámok nagykereskedelme, importja.
6.Sági és Társa Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2700 Cegléd, Szélmalom zug 18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sagiestarsab-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Villamos kéziszerszámok, alkatrészek kiskereskedelme, szervize és villanymotorok tekercselése.