Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Liftjavítás

- 22 találat
1.Liftcontrol Szeged Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6723 Szeged, Trencséni u. 10.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/liftcontrolsze-c
Rólunk: Cégünkről A LIFTCONTROL SZEGED Kft. családi vállalkozás. Tulajdonosai 1973-tól számítottan foglalkoznak felvonókkal. A cég profiljába tartozik: Komplett felvonók - emelőgépek tervezése, forgalmazása, szerelése, szervizelése: Az általunk szállított felvonó-berendezések biztosítják a változatos megjelenést és a magas színvonalú működést a Megrendelő igényei szerint. Modernizáció: a LIFTCONTROL SZEGED Kft. termékei közt az országban előforduló minden felvonós felhasználásra található korszerű megoldás, az egyszerű lakóházi felvonó-modernizációs csomagoktól kezdve a nagy bonyolultságú műszaki megoldásokig. Elhasználódott komponensek kiváltása korszerű energiatakarékos elemekre a vonatkozó szabványok szabályozások figyelembevételével. 24h Mentési ügyelet: Cégünk felvonó vészjelző-rendszereket forgalmaz, telepít és üzemeltet! Vállaljuk, hogy az év 365 napján napi 24 órában a felvonóban rekedt személyeket az előírásoknak megfelelően gyorsan és szakszerűen kimentjük, vagy külön kérésének megfelelően a Megrendelő által megjelölt mentő személyt értesítjük. A LIFTCONTROL SZEGED Kft. célja, hogy szaktudásával és kreativitásával tevékenyen hozzájáruljon a magyarországi anyag és személymozgatás fejlődéséhez. E törekvés meghatározó eleme, hogy Társaságunk magas színvonalú, versenyképes, a felhasználói igényekhez rugalmasan alkalmazkodó termékeivel és szolgáltatásaival érje el partnereinek megelégedését. Legfőbb törekvésünk, hogy a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek. További információkért látogasson el weboldalunkra: www.lcsz.hu
Besorolás Importőr, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Kleemann, Metron
Tevékenységi ismertető: METRON és KLEEMANN felvonók, emelőberendezések forgalmazása. Telepítés, karbantartás, szerviz, 24 órás mentési ügyelet.
2.Lifttechnika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1164 Budapest, Csókakő u. 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lifttechnikakf-c
Rólunk: A LIFTTECHNIKA KFT. 1990 tavaszán alakult. Az alapító tagok elgondolása szerint a társaság speciális felvonók, emelők, mozgássérültek akadálymentes közlekedését biztosító felvonók tervezését, gyártását, szerelését és szervizelését fogják végezni. A gazdasági visszaesés miatt a profil bővítése vált szükségessé. Az általánosan használatos személy- és teherfelvonók tervezését, gyártását és szervizelését is végezzük az alapprofil megtartása mellett. Komplett berendezések gyártásához közvetlen nyugat-európai gyári beszállítói kapcsolatokat építettünk ki. Ezzel párhuzamosan folyamatosan fejlesztettük saját gyártásunkat is. 1995-ben találkoztunk az olasz Vimec céggel, amely kizárólag mozgássérültek akadálymentesítését szolgáló felvonók és emelők gyártásával foglalkozik.
Besorolás Gyártó, Importőr, Szolgáltató
Márkák: Vimec
Tevékenységi ismertető: Egyedi kialakítású felvonó- és emelőberendezés valamint akadálymentesítő berendezések tervezése, gyártása, szerelése, karbantartása. Felvonókkal kapcsolatos műszaki szaktanácsadás.
3.Partnerlift Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2120 Dunakeszi, Király u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/partnerliftkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémelemekből állványozás. Új felvonók gyártása és telepítése ill. szervizelése. Felvonókhoz kiegészítő acélszerkezetek gyártása és szervizelése. Telephely: 1108 Budapest, Sírkert u. 2.
4.Kürth & Pataki Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1098 Budapest, Dési Huber u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kurthpataki-c
Rólunk: Cégünk 1996-ban alakult és a mai több éves tapasztalattal a háta mögött áll kedves ügyfeleink szolgálatára. Kíváló szakembereink, tapasztalatunk és felkészültségünk lehetővé teszi, hogy üzletfeleink nálunk a legjobb minőséget a legjobb áron kapják.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fém épületelemek gyártása, felvonók javítása.
5.Generál-Lift Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2085 Pilisvörösvár, Görgey u. 42/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/general-liftbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felvonószerelés, -javítás, -karbantartás.
7.Kurucz és Fia Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Selmeczi u. 86.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kuruczesfiak-c
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Ilkalift, Sága
8.Bestlift Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1031 Budapest, Amfiteátrum u. 21.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bestliftkft-c
Rólunk: Elromlott a lift a házban? Nehézséget okoz felmenni a magasabb emeletekre? Mi mindezekben segíthetünk Önnek. Cégünk emeléstechnikával, felvonók javításával, karbantartásával foglakozik. Ha felvonó alkatrészre van szüksége, nálunk azt is beszerezheti. A Bestlift Kft minden érdeklődőt szívesen lát. Kérdésével, kérésével forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Emeléstechnika, Felvonó, Garázskapu, Lift, Liftjavítás
Tevékenységi ismertető: Felvonógyártás, szerelés. Garázs és kaputechnika. Emeléstechnika.
9.Liftcoop Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1158 Budapest, József A. u. 25.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/liftcoopkft-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Liftjavítás, -karbantartás, -szerelés.
10.Lift-Tec Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6723 Szeged, Gyöngyvirág u. 2/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lift-teckft-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Termékek: Felvonó
Tevékenységi ismertető: Felvonó berendezések tervezése, gyártása, szerelése, felújítása, karbantartása és javítása. Orona és BKG felvonók magyarországi képviselete.
11.Vinax Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1164 Budapest, Felsőmalom u. 3/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vinaxbt-c
Rólunk: Cégünknél 10 fő alkalmazott dolgozik. Referencia: ELTE, SOTE.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felvonók szerelése, karbantartása. Főként cégekkel állunk kapcsolatban. Budapest és környékén szerelünk, karbantartunk társasházi felvonókat.
12.Bifon Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1153 Budapest, Eötvös u. 140.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bifonkft-c
Rólunk: Cégünk vállal villanyszerelési munkákat, kaputelefon szerelését, felvonók, liftek karbantartását, lakatosmunkákat.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk vállal villanyszerelési munkákat, kaputelefon szerelését, felvonók, liftek karbantartását, lakatosmunkákat.
13.Elevátor Kkt.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Kelemen Béla u. 49.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/elevatorkkt-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben kezdte meg működését. Cégünk vállalja felvonók karbantartását, villamos és gépészeti felújítását, új felvonók szerelését, felvonók javítását ügyeleti rendszerrel, igény szerint non-stop mentési ügyelettel. Korszerű, GSM telefonnal működő vészjelző berendezések beszerelésével is foglalkozunk.
Besorolás Gyártó
14.Group-Lift Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/group-liftkft-c
Rólunk: Működésünket egyéni vállalkozás formájában 2000-ben kezdtük meg, két fővel. Profilunk új felvonók létesítése volt. 2002-től a növekvő igényeknek megfelelően tevékenységünk bővült a felvonók javításával és karbantartásával. Ekkor a létszám négy főre emelkedett. Több, a felvonós piacot vezető cég alvállalkozójaként kiemelkedő munkákban vettünk részt. Szerencsénk volt többek között elsőként szerelni a százhalombattai MOL olajfinomítóban RB-fokozatú teljesen robbanásbiztos toronyfelvonót. Úttörők voltunk a ma már elterjedté vált gépház nélküli felvonók létesítésében. Magyarországon mi kezdtük el kivitelezni a csökkentett süllyesztékű és aknafejű felvonókat, amit ma már több konkurens cég is vállal. Arculatunk bővülése, valamint a további fejlesztések szükségessé tették a cég átszervezését. 2006-tól a GROUP-Lift Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság formájában működik. Csapatunk létszáma hét főre nőtt, és több alvállalkozót is tudunk foglalkoztatni. Sikernek könyvelhetjük el, hogy munkáinkhoz önerőből szereztük be az eszközöket. Az általunk forgalmazott termékek magyarországi forgalmazásához Építőipari Műszaki Engedélyekkel rendelkezünk. Célul tűztük ki a megrendelők pontos és korrekt kiszolgálását, és az átlagon felüli minőségi termékek forgalmazását. Fontos számunkra az elmúlt években pontosságunkról és megbízhatóságról kialakult vélemény megtartása. Köszönjük, hogy megkeresett minket, reméljük hogy ügyfeleink között köszönthetjük Önt! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.group-lift.hu-ra.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felvonók, mozgólépcsők tervezése, telepítése, karbantartása, bontása.
15.HC. Automatizálási Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7622 Pécs, Sport u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hcautomatizal-c
Rólunk: A HCA Kft. tulajdonosainak nevéhez kapcsolódik az első magyarországi mikroszámítógépes felvonó-vezérlési rendszer kidolgozása (szabadalmak 1983-tól) és ezek gyártásának megszervezése. Azóta ezen a területen folyamatos fejlesztés zajlik. Jelenleg a HCA Kft. termékei közt az országban előforduló minden felvonós vezérlési feladatra található korszerű megoldás, az egyszerű lakóházi felvonó-modernizációs csomagoktól kezdve a nagy bonyolultságú frekvencia-szabályozott csoportos felvonóvezérlésekig, ahol általában speciális vezérlési igényeket is ki kell elégíteni, mint pl. robot-targoncákkal való együttműködés. A HCA Kft. termékeit ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben fejleszti és gyártja. Termékeit zömmel magyar felvonós kisvállalkozások, illetve a Magyarországon működő multinacionális cégek vásárolják és építik be. A cég profiljába tartozik a tágabban vett ipari automatizálás is, pl. épület-felügyeleti rendszerek, szerszámgépvezérlések, hajtásszabályozási feladatok megoldása, stb.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felvonó, lift, emelőgép karbantartása. Relés és mikroprocesszor­os vezérlés gyártás­a, javítás­a. Fónikus vészjelző gyártás­a, forgalmazás­a. Felvonó jogosító rendszer­ek. Régi egysebességes felvonó­k szabályozás­a. Mozgólépcső­k karbantartás­a, javítása.
16.Unilift Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3300 Eger, Kistályai u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/uniliftkft-c
Besorolás Szolgáltató
17.Atransswiss Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9081 Győrújbarát, Kisbaráti major
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/atransswisskft-c
Rólunk: Cégünk a felvonóiparban dolgozik, immáron 30 éve. A folyamatos tapasztalat szerzés, a fejlődés, lehetőség volt számunkra azzal kapcsolatban, hogy tökéletes minőséget, és minden tekintetben tökéletes szolgáltatást biztosíthassunk az Ön számára! Liftjavítás? Étellift, Építési teherfelvonó. Amennyiben termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebben szeretne tájékozódni, látogasson el honlapunkra!
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Came
Tevékenységi ismertető: Felvonók (személy, teher), emelőberendezések mozgáskorlátozottak részére, építés minden méretben és műszaki megoldásban.
18.Elevátor-94 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1084 Budapest, Őr u. 6. fszt. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/elevator-94kft-c
Rólunk: ? INTERLIFT? Kereskedelmi és szerviz szolgáltató Kft. Fő tevékenységi körünkbe tartozik, a felvonó tervezés, gyártás, szerelés, és karbantartás. Szerelő gárdánk, mindig minden tekintetben a tökéletes szolgáltatást képviselik, magas szakmai képzettségük végett, minden egyes termékünk a tökéletes minőséget képviseli. Emelőgép, felvonó, vagy akár felvonó motor. Csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben cégünkkel kapcsolatban!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felvonó, mozgólépcső és lift gyártása, karbantartása.
19.H2+M Bt.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Juhar köz 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/h2mbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Felvonó javítása, Felvonójavítás, Liftjavítás
20.Grubi-Lift Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1042 Budapest, Petőfi Sándor . 16. X/60
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/grubi-liftbt-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Anyagmozgató gépek, eszközök gyártása.
21.F&H Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1012 Budapest, Attila u. 123
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fhbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Épületgépészet, Felvonó, Liftjavítás, Liftszerelés
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti szerelés, karbantartás, felvonók szerelése. Iroda: 1012 Budapest, Attila út 123. Tel.: 214-1761, 212-9386.
22.Connect-Lift Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1203 Budapest, Török Flóris u. 18.