Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Kerítésgyártás

- 11 találat
1.Ülkey-Traverz Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Szabadság út 47.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ulkey-traverzk-c
Rólunk: » Cégünk bemutatása ÜLKEY-TRAVERZ Kft. Az 1997-ben alapított vállalkozás elsősorban fémszerkezetek gyártására, szerszámgyártásra, villamos készülékek gyártására, folyadék szállítására alkalmas közmű építésére szakosodott. A cég profilja tisztaterek tervezése, gyártása és kivitelezése, csarnokszerkezetek építése és szerelése, lakatosipari termékek gyártása, valamit festőberendezések gyártása, szerelése. A vállalkozás elkötelezett a mindenkori legmodernebb technológiák alkalmazása iránt, hogy ezzel is biztosítani tudják megrendelőik elégedettségét. A székhelyünk Kecskeméten található, az M5-ös autópályától 3 percre a város ipari területén. A telephelyen rendelkezésre áll egy daruzható 5 méteres belvilágú kb. 520 m2-es műhely a hozzá tartozó szociális épületrészekkel és 150m2 udvarrésszel. A telephelyen találhatóak a fémmegmunkálásra alkalmas eszközök és berendezések pl. daraboló és hegesztő berendezések, élhajlítók és esztergák, tornyos fúrók és egyéb berendezések. A telephelyen található egy iroda is, benne három kialakított munkahellyel. Telephelyünk Budaörs Szabadság út 47. szám alatti ingatlanon található, mely Budaörs keleti részén a központban közvetlenül az 1-es főút mellett található, a vasút közel (2 km) és a M1-M7 autópálya is csupán 2,1 km-re van. Mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A 100 m2 ingatlanon betonozott udvar, udvari tároló és egy 40 m2 iroda található, mely két részből áll. Az iroda nagy-sebességű internet kapcsolattal rendelkezik, az irodán belül 4 komplex irodai munkahely van kialakítva. A kialakítás lehetővé teszi a pénzügyi és a kutató-fejlesztő-tervező, illetve szellemi munka megvalósítását egyaránt. » Szakmai tapasztalatunk A vállalkozás a tisztaterek tervezése, gyártása és kivitelezése, csarnokszerkezetek építése és szerelése, lakatosipari termékek gyártása, valamit festőberendezések gyártása, szerelése terén szerzett sok éves szakmai tapasztalatát olyan technológiák kifejlesztésénél kamatoztatta, mint a darupályák, anyagmozgatási rendszerek, tisztaszoba rendszerek és egészségügyi infrastruktúra fejlesztése.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: » Tevékenységeink Csarnokszerkezetek építése, átalakítása Acélszerkezetek gyártása Festőberendezések gyártása, szerelése A tisztaterek kialakítását a tervezéstől a kvalidálásos átadásig végezzük. Mérőszobák kivitelezése.
2.Agro-Nyak Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4096 Újtikos, Külterület 0161/9 hrsz
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agro-nyakkft-c
Rólunk: Cégünkről 3 éve foglalkozunk gyors kerítésrendszer elemeinek gyártásával, emellett kínálatunkban szerepel zsalukő, illetve támfalelem is. Nemrégiben kezdtük el kültéri járólap gyártását. Korszerű gépeinkkel, folyamatos fejlesztéseken keresztül törekszünk a piaci igények mind teljesebb kielégítésére. Kis- és nagykereskedelmi partnerek kiszolgálását egyaránt végezzük, igény szerint az árajánlattól a helyszínre szállításig. Lakossági megkeresések mellett várjuk cégek, önkormányzatok érdeklődését elérhetőségeinken, illetve újtikosi telephelyünkön. Tisztelettel Nyakas Csaba tulajdonos ügyvezető Nyakas Imre tulajdonos
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Betonelemgyártás, -kereskedelem.
3.Agócsker 2002 Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agocs2002kft-c
Rólunk: Cégünk betontermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkhoz tartozik még a tereprendezés, gépi földmunka, valamint kerítés telepítése, készbeton és forgalmazott termékeink szállítása.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Betontermékek gyártása, forgalmazása. Díszítőszobrászat.
4.Gép-Könyv 2000 Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9030 Győr, Örvény u. 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gep-konyv2000-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Könyvelés, adótanácsadás. Acélszerkezetek, kapuk, kerítések gyártása.
5.Németh-Metál 2007 Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8330 Sümeg, Táncsics u. 28.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nemeth-metal20-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Termékek: Kapu, Kerítés
Tevékenységi ismertető: Géplakatos és fémszerkezeti lakatosmunkák végzése. Alumíniumok és öntvények hegesztése, kapuk és kerítések gyártása. Földmunkagépek, mezőgazdasági és erdészeti gépek alvázjavítása.
6.Van Merksteijn Magyarország Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hitmetalkft-c
Rólunk: Cégünk a világ legnagyobb táblás kerítés gyártójának magyarországi képviseleteként alakult és forgalmazza, a kiváló minőségű 3 illetve 2 dimenziós horganyozott, és PVC-s kivitelben kapható táblás kerítéseket, melyeket nem csak ipari, hanem lakossági felhasználásra is gyártja. Táblás termékeinkre, 10 év garanciát vállalunk. A kerítésgyártásban kiemelkedő szerepet vállaltunk! Érdemes bővebben tájékozódnia cégünk felől Önnek is!
Besorolás Nagyker
7.X Biztonságtechnika Ajtó- és Kaputechnika Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Hunyadi út 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/xbiztonsagtech-c
Rólunk: Biztonságtechnikával foglalkozó cégünk nagyon sok tekintetben tökéletes választás lehet bárki számára. Hogy miért mondom ezt? Mert a biztonság nagyon fontos szempont, nagyon fontos hogy biztosítsuk akár otthonunkat, akár irodánkat, vagy lehet szó bármiről. Ebben az esetben lehetünk mi az Ön számára megfelelő segítség hiszen biztonságtechnikai termékeket tudunk biztosítani az Ön számára, ami lehet akár, ipari kapu, kovácsolt termék. Bővebb tájékoztatás érdekében, látogasson el honlapunkra!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Márkák: DSC, Hörmann, KBE, Panoráma
Tevékenységi ismertető: Biztonság- és kaputechnikai termékek, kovácsoltvas termékek, műanyag nyílászárók forgalmazása.
8.Steelvent 2000 Zrt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3527 Miskolc, Besenyői út 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/steelvent2000-c
Rólunk: CéA Steelvent 2000 Csavar és Húzottáru Ipari Kereskedelmi Rt. 1992-ben alakult, pillanatnyilag 70 munkatársat foglalkoztató, 564 ezer eurós alaptőkével rendelkező, teljes egészében magyar tulajdonban lévő gyártócég. Székehelyünk Miskolcon található, azonban Nógrád megyében is jelen vagyunk gyáregységünkkel. Budapesten is nyílt bemutatóirodánk.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Acélhuzal gyártása.
9.Épületlakatos Szolgáltató Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Széna tér 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/epuletlakatoss-c
Rólunk: Cégünk 1990-ben alakult, alkalmazottaink száma: 2 fő, csak Debrecenben vállalunk lakatosmunkát.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületlakatos-ipari termékek gyártása és elhelyezése épületeken.
10.Horváth és Társa Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2225 Üllő, Hajcsár u. 53.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/horvathestarsaullo-c
Rólunk: Cégünk 15 éve a MERO-TSK International GmbH & Co. KG álpadlókat gyártó németországi cég magyarországi forgalmazója és szerelője. Számos irodaház és intézmény álpadlóit kiviteleztük. Lakatosipari tevékenységet is folytatunk, az általános lakatos munkáktól az egyedi üvegtető építésig vannak referenciáink.
Besorolás Gyártó, Importőr, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Álpadló építése; MERO álpadlók. Fémszerkezetgyártás. Lakatosipar. Kerítés, rács, kapu gyártása. pénz és értékátadók, bankbiztonsági szerkezetek.
11.Egyesült Acél Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2092 Budakeszi, Kert u. 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/egyesultacelk-c
Rólunk: Cégünket 1988-ban alakítottuk meg, mint kovácsoltvas termék nagy- és kiskereskedést. Cégünknél a minőség és a megbízhatóság alapvető fontosságú: célunk, hogy valamennyi kedves Vásárlónk maximálisan elégedett legyen szolgáltatásainkkal, legyen az kovácsoltvas kapu, korlát, kerítés, ablakrács, előtető kivitelezése, vagy termékeink úgy mint kovácsoltvas pálca, csúcsdísz, szálanyag, vagy bármely kovácsoltvas díszítőelemünk vásárlása. Megtalálhatók kovácsoltvas termékeink között a laposacélok, négyzetacélok, mángorolt zártszelvények; talpdíszek, csúcsdíszek és egyéb kovácsoltvas díszítő elemek, továbbá „S” és „C” elemek, kovácsoltvas pálcák, különböző kiegészítők. Termékskálánk folyamatosan bővül, igazodik az újabb és újabb igényekhez. Amennyiben nem találja katalógusunkban az Ön számára legmegfelelőbb kovácsoltvas terméket, lehetősége van személyre szabott, egyéni megrendelést legyártatni. Pesten található kovácsoltvas bemutató áruházunkat 2000-ben indítottuk be. Az itt található áruházban Magyarország legnagyobb kovácsoltvas elemeket bemutató boltját kívánjuk létrehozni. Mindkét telephelyünkön hatalmas, minden igényt kielégítő raktárkészletet igyekszünk tartani kovácsoltvas termékeinkből, a folyamatos kiszolgálás érdekében.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kovácsoltvas kapu, kerítés, korlát, ablakrács készítése. Teljes körű kivitelezés! Mángorolt szálanyagok gyártása. Óriási raktárkészlet. AKCIÓ! 40-FÉLE CSÚCSDÍSZT ÉS EGYÉB DÍSZÍTŐELEMET JELENTŐS ÁRENGEDMÉNNYEL IGEN KEDVEZŐ ÁRON KÍNÁLUNK VÁSÁRLÓINKNAK.