Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Épületháló készítése

- 2 találat
1.Horizont Reklám Szervíz Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1016 Budapest, Hattyú u. 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/horizontreklam-c
Rólunk: A Horizont Reklám Kft. 7 éve tevékenykedik a közterületi reklámpiacon. A 100%-ig magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég fő tevékenységi köre építési reklámhálók értékesítése. Az építési reklámháló médiapiaci szerepe az utóbbi években jelentősen megnőtt. 2000-2003 időszakra visszatekintve az üresen tátongó piaci rést betölteni kívánó cégek figyelemre méltó aktivitásba kezdtek. A közterületi média piacán az építési hálók használatát a Horizont Reklám kft. forradalmasította. Tevékenységünk révén a főváros központi negyedeinek jellemző helyszínei egyik évről a másikra megújultak. A Horizont Reklám Kft. az e téren kialakult üzleti módszerek új alternatíváit kiaknázva jutott piacvezető szerephez 5 év alatt. Üzleti modellünket 2 piaci tényező összevonásával keltettük életre. Építési hálók azelőtt is rendszeresen feltűntek a város látképében, azonban a térháló elhelyezésének lehetősége viszonylag esetleges és előre nem tervezhető volt, így a felület értékesítési vonatkozásai is hektikus rendszerben mozogtak. Tekintve az ekkora felületen hirdetni kívánók igényeit – legtöbb esetben multinacionális vállalatok –, azok elsősorban az előre megtervezett reklámkampányok részeként vásároltak reklámhálót. A felület értékesítése kapcsán felmerülő legnagyobb probléma ilyen esetben a felület időbeni ütemezése volt. Az említett 2 tényező nem más, mint a felújításra szoruló ingatlan, illetve a piacon meglevő látens hirdetési szándék. A két elem bravúros egyesítésével került a fővárosban terítékre a minden eddigieknél szervezettebb és hatékonyabb hirdetési módszer alkalmazásának lehetősége. Elképzelésünk lényege abban nyújtott újat, miszerint az épület felújítási kezdeményezést nem az épület közössége tette meg a vállalkozó számára, hanem a Horizont Reklám Kft. folyamodott a ház közösségéhez konkrét ajánlattal. Az azóta eltelt időszakban 28 db házat újítottunk fel Budapesten a ház anyagi hozzájárulása nélkül. Ez példátlan segítségnyújtás a budapesti belvárosi arculat és épülethomlokzat állagmegőrzésében és nem utolsósorban az érintett ház számára jelentős anyagi tehermentesítés. Ezen tevékenységünk példátlan módon egyesíti a társadalmi közérdek érvényesítését a városképet illetően, illetve a termék gyártók és értékesítők, valamint szolgáltatók fogyasztás élénkítő szándékát. A kényes egyensúlyt munkatársaink napi szintű szakértelmével vagyunk képesek fenntartani. A Horizont fejlődése a megalakulása óta töretlen. A reklámtevékenységen túlmenően – tekintettel a piacon felmerülő igényekre – működési területe más üzletágak létrehozásával dinamikusan tovább bővült. Mára a Horizont Reklámhoz nyomdai kivitelezésre és grafikai magvalósításra is külön részleg kapcsolódik. Médiatulajdonosi mivolta mellett cégünk teljes körű közterületi kampányok lebonyolításával is foglalkozik: közterületi megjelenésekkel kapcsolatos tanácsadással, konkrét médiatervezéssel és médiavásárlással, valamint kivitelezéssel.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Reklámfelület-értékesítés. Építési reklámhálók értékesítése. Neonreklám. Táblareklám. Reklámháló.
2.Tandi Stúdió Bt.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Sport u. 16/B.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tandistudiobt-c
Rólunk: Ajándék kerestetik? Szeretne egy egyedi és mindenképpen maradandó ajándékot ajándékozni? Ebben az esetben célszerű nagyon körültekintőnek lennie, hiszen ma már számtalan lehetőségünk adott számunkra ezzel kapcsolatban. Amennyiben úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon szolgáltatásainkkal kapcsolatban még bővebben! Digitális nyomtatás, óriás plakát, válasszon minket Ön is!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Máshova nem sorolt, egyéb gazdasági szolgáltatás.