Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Import von Sportartikeln und -ausrüstungen

- 6 Treffer
1.GPS Trade Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1134 , Dózsa György út 61-63.
Über uns: Sport,-felszerelés import, és sport,- felszerelés kiskereskedelmünk, készséggel áll az Ön rendelkezésére. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, megtalálja majd a megfelelő terméket, azt a terméket, amelyre már olyan régóta vágyik! Ha szerene még több információhoz jutni, cégünkkel, termékeinkkel kapcsolatban, akkor csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
PRODUKTE , , EDV-Geräte
2.ADAM'S Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4024 , Petőfi tér 20.
3.AlfaMed Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1094 , Páva u. 15.
Über uns: Cégünk több mint tíz éve foglalkozik elsősorban a pulzusmérő órák, otthoni és termi kardiogépek, lapsúlyos kondicionáló gépek kereskedelmével, szervizével. Szakembereink segítségével mindenki megtalálhatja választékunkban a számára funkciókban, design-ban, árban legmegfelelőbb eszközt. Webáruházunk nonstop várja látogatóit akciókkal, ingyenes 24-48 órán belüli házhoz szállítással az ország egész területén! Természetesen személyesen is várjuk üzletünkben, nyitva tartásunk: H-P: 10-18 óráig, Szo: 10-13 óráig, ahol lehetőség van egészségpénztári kártyával történő fizetésre.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Einzel- und Großhandel mit Sportartikeln und -ausrüstungen sowie Pulsmessgeräten
4.Thera-Team Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1024 , Margit krt. 31-33.
Über uns: Cégünk elasztikus fittness és gyógytorna eszközökkel foglalkozó cég. Termékeink széles skálája és tökéletes minősége, lehetőség lehet az Ön számára azzal kapcsolatban, hogy a lehető legjobb termékhez juthasson hozzá, akár nagyon rövid időn belül. Anatómiai fejpárna, súlylabda, vagy akár súlyzó, bármire is legyen szüksége, tőlünk megkaphatja, igazán kedvező áron! Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben!
Handelsaktivität Importeur, Großhändler
PRODUKTE , , , , , , , , , Gymnastikmatten
MARKEN Thera-Band
5.Sportrend Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Szerémi út 1.
Über uns: Cégünk 2004-ben alakult, egy 7 éve működő családi vállalkozás jogutódjaként. Tízéves szakmai tapasztalatunk segíti a legjobb ár-érték arányú termékek kiválasztását. Fő tevékenységünk a viszonteladók és intézmények kiszolgálása, de bármilyen sportszerrel kapcsolatos fogyasztói igényt kielégítünk.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Großhandel mit Sportartikeln
6.SL (Magyarország) Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1201 , Helsinki út 81.