Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Herstellung von Türen und Fenstern aus Kunststoff

- 28 Treffer
1.Actual Profil- és Ablakgyártó Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1214 , II. Rákóczi Ferenc u. 289-295.
Über uns: Cégünk csaknem 40 éves múltra tekint vissza. Tökéletes minőségű és egyedi gyártású ajtók és ablakok széles választékával találkozhat nálunk. Amennyiben nyílászáróra lenne szüksége, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd, mind szolgáltatásaink tekintetében, mind pedig termékeinket illetően.
Handelsaktivität Hersteller
MARKEN Actual
2.Vaartus Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Juharfa u. 33.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung von hochwertigen Türen und Fenstern aus deutschem Gealen Kunststoffprofil mit moderner Technologie. Dienstleistungen: Aufmaß, Herstellung, Handel, Installation.
3.RoDo Ablak Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1237 , Maros u. 204.
5.Rába-Ablak Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9011 , Egysori út 2/A
6.Dávid Ablak-Roll Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6230 , Jókai u. 33.
Über uns: Cégünk, árnyékolástechnikával és műanyag nyílászáró forgalmazással foglalkozó cég. Célunk, hogy ügyfeleink igényeit teljes mértékben ki tudjuk elégíteni, tökéletes minőségű termékekkel, és minden tekintetben tökéletes szolgáltatással. Redőnyre lenne szüksége? Reluxára? Vagy akár teljes nyílászáró cserén gondolkodik? Bármiről is legyen szó, a tökéletes választás, az Ön számára, ha minket választ, ha hozzánk fordul! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
MARKEN Decco, Roplasto
8.Hom-Szer Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8380 , 05/22 hrsz.
9.Balla Trade Bt.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3950 , Árpád u. 58.
10.Fernest Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1106 , Gépmadár u. 7. V/29.
11.Robben Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2351 , Ócsai u. 11.
Über uns: Cégünk 2001-ben alakult családi vállalkozásként. Korrekt üzletpolitikánknak, és szakmai hozzáértésünknek köszönhetően a vállalkozásunk egyre ismertebb lett, folyamatos munkaellátásban részesült, így mindinkább képes volt a fejlődésre. Ez a folyamat jelenleg is tart. Műanyag nyílászárók és redőny gyártásával, valamint ablak és ajtó beépítésével foglalkozunk. Emellett párkányokat, szellőzőket, és szúnyoghálókat forgalmazunk. Üzletpolitikánk része,hogy az ügyfél elégedett legyen, ezért mindenben állunk rendelkezésére.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung von Türen und Fenstern aus Kunststoff
12.Cenki Ablak Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9485 , Kossuth L. u. 2/A.
13.Ata-Ablak Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1204 , Torontál u. 3.
Über uns: Üdvözöljük az Ata-Ablak Kft.-nél! Ha találna egy céget mely megad önnek mindent amire vágyik, nem az lenne a tökéletes? A mi nyílászáróink minden részletükben gondos odafigyeléssel készültek. Észre fogja venni a különbséget, a rengeteg lehetőséget és az elkötelezettségünket egy cél érdekében ami nem más, mint a tökéletesség!
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Erzeuger, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung, Vertrieb und Installation von hochwertigen Türen und Fenstern aus Kunststoff
14.Pro-Plast Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4254 , Batthyány u. 13.
15.F.T.S. Építő és Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2360 , Bartók Béla u. 111.
Über uns: Cégünk német-magyar vegyesvállalatként alakult meg 1990. 03. 12-én. A cég dunavarsányi telephelyén 6 alkalmazott dolgozott. Az első években döntően német exportra gyártottuk szerkezeteinket a német Helmitin profilokból bérmunka-jelleggel. 1993-ban a tulajdonosi kör átstrukturálódása miatt telephelyünket Budapestre helyeztük át, és a megnövekedett belföldi kereslet igényeit követve a hazai Panorama profilrendszer alkalmazására tértünk át. Termelésünk, forgalmunk lényegesen megnőtt, alkalmazottaink létszáma a kezdeti 6 főről ekkorra 12-re bővült, forgalmunk 1993 és 1995 között évente duplázódott. 1995 augusztusában a többségi német társtulajdonost kivásárolva családi vállalkozássá váltunk, így lehetőségünk nyílt stratégiai céljaink közvetlen megvalósítására. Cégünk filozófiáját, a rugalmas és türelmes vevőkiszolgálást, az igényességet és tisztességet a "Szépség és Minőség" szlogenünk is jól jellemzi. Az eredményesség mellett elsődleges célunk a stabil piaci részvétel fenntartása.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
MARKEN Rehau
16.Halmitech Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2800 , Fatelepi út 3.
Über uns: Cégünk árnyékolástechnikai megoldások széles skálájával állunk vevőink rendelkezésére. Az általunk gyártott és forgalmazott árnyékolók bizonyítottan időtállóak, hazánkban a termékek mellé nyújtott szolgáltatásokkal együtt magas minőséget képviselnek. A Halmitech Kft. az árnyékolástechnika magas szintű szakértője.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Vertrieb von Fenstern und Türen aus Kunststoff, Hörmann Garagentoren, Industrietoren und Beschattungstechnik.
19.Eclipse 2001 Bt.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8862 , Ady Endre u. 67.
20.Baumix-Ablak Kft.
Komitat:
Somogy
Anschrift:
7400 , Dombóvári út 3.
21.Benkala Kft.
22.Kovács és Fia Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6900 , Rákosi út 2.
23.Etik Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8060 , Asztalos u. 1.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
24.Mikroplasztik Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
2451 , Árpád u. 9.
25.Rolló-MR Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6728 , Fonógyári út 9.
Über uns: Ön Dél-Magyarország egyik meghatározó ablakgyártó és árnyékolástechnikai vállalkozásának bemutatkozását olvassa. Engedje meg, hogy rövid áttekintést adjunk tevékenységünkről. A ROLLÓ-MR Kft. jogelődjét több évtizedes műanyagipari gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították 1993-ban. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a kezdetek óta tartó dinamikus fejlődés napjainkban is töretlen. Az általunk gyártott és forgalmazott műanyag nyílászárók, valamint árnyékolástechnikai termékek a piac minden igényét ki tudják elégíteni. Mindemellett a bővülő kínálat, forma- és színgazdagság, valamint a technikai újítások együttesen a felhasználási lehetőségek gyarapodását eredményezik.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Herstellung, Vertrieb und Einbau von Fenstern und Türen aus Kunststoff, Rolladen, Falttüren, Sonnenblenden, Streifenvorhängen, Jalousien, Fensterläden, Mückennetzen, Garagentoren, Innentüren und Dachfenstern.
26.Veresablak Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2161 , Táncsics M. u. 2.
27.Shal Thermo Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3360 , Bajcsy-Zsilinszky E. út 17.
Über uns: A Shal Thermo Kft. főtevékenysége 2001 novemberétől a műanyag nyílászárók gyártása és forgalmazása. Másik tevékenységi területünk: könnyűszerkezetű faházak építése.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
MARKEN LB. profil
28.Nádor's Bt
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1174 , Bél Mátyás u. 56.