Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Herstellung von Küchenmöbeln

- 39 Treffer
1.VI-ZO Bútor Kkt.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Mura u. 2.
Über uns: A [F]Vi-Zo Bútor[/F] 13 év tapasztalatával készíti egyedi méretű és kivitelezésű kiváló minőségű bútorait. Mi nem a konfekciótermékek gyártására törekszünk, hanem a kiváló minőségű, megfizethető árú termékekre. Az általunk felhasznált anyagok és szerelvények csak a legjobb minőségűek lehetnek. Termékeink a kicsitől a komplett panzió berendezéséig terjednek, referenciáink szinte az egész ország területén megtalálhatók. Munkatársaink célja az, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége és hasznossága meggyőzze Önt arról, hogy kapcsolatai egy kifogástalan, bizalmat ébresztő partnerrel bővüljenek. Folyamatosan alakítjuk ki a ma jellemző tevékenységi körünket, és ezt fokozatosan bővítjük is. Bútorainkat úgy állítjuk össze, hogy a legkülönfélébb minőségi és stílusbeli igényeket is képesek legyünk kielégíteni. Olyan bútorokat kínálunk, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az Önök vendégei rendszeresen visszatérjenek; irodájukba, szállodájukba, éttermükbe, lakásaikban kellemesen érezzék magukat. Az egyedi stílusban megtervezett berendezés nagyban hozzájárul a hely imázsának kialakításához és ezzel a vendégkört, a forgalmat is jelentősen növelheti. Cégünk megkezdte a Spanyol KITMAR cég kiváló minőségű alumínium, illetve acél profilrendszerű toló-, csukló- és térelválasztó ajtó vasalatainak forgalmazását, gyártását, amelyek a legigényesebb elvárásoknak is megfelelnek. Egyedülállóan széles színkínálatból, kiemelkedően magas minőség mellett, igen kedvező áron tudjuk elkészíteni. Ajtóink kiemelkedő minőségét garantálja a profilrendszerek, görgők tervezését-fejlesztését végző magasan kvalifikált mérnökcsapat, a folyamatos minőségellenőrzés, a KITMAR cég évtizedes gyártási tapasztalata, és a termékeinkre vállalt 10 éves garancia.
Handelsaktivität Hersteller, Erzeuger, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung von hochwertigen Möbeln nach Kundenwunsch. Setzen Sie auf Qualität und verlangen Sie mehr!
2.Ati-Fa Bt.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9154 , Jókai M. u. 5.
Über uns: Atifa Bt, minden ami fa. 1999 óta folyamatosan alakítottuk ki a mára már korszerűnek mondható struktúrát. Termékeinkkel, elsősorban Győr-Moson- Sopron megyében találkozhat. Beltéri ajtó, hőszigetelt ablak, és még nagyon sok egyéb termék, mellyel várjuk Önt, amennyiben ellátogat honlapunkra! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd! Keressen fel minket mielőbb!
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
3.Lantos László
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6100 , Attila u. 24.
Über uns: Cégünk 1994-ben alakult, jelenleg 4 főt foglalkoztatunk, országszerte szállítunk asztalosipari termékeket. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezem.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler
4.Hanák Márkabolt
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1133 , Visegrádi u. 82/B
Über uns: Cégünk konyhabútorok gyártásával foglalkozik. Termékeinket minden esetben a megrendelő egyéni igényei szerint tervezzük és készítjük. Látványtervezéssel, tanácsadással, helyszíni felméréssel is állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Planung und Installation von Küchenmöbeln. Hanák Vertragshandel mit Küchenmöbeln.
5.Meister-Holz Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8500 , Juhar u. 5.
Über uns: Cégünk 1992-ben alakult, jelenleg 16 főt foglalkoztatunk, Veszprém megyében és megyén kívül is vállalunk munkát.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler
6.Törzsök Bútor Kft.
Komitat:
Somogy
Anschrift:
7400 , Toponári út 38.
Handelsaktivität Hersteller
PRODUKTE Küchenmöbel
7.Szabó-Bútor Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7800 , Bartha u. 29.
8.Czím-Fa Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2800 , Sárberki u. 84.334
Über uns: Asztalosipari termékek, bútorgyártás, ez cégünk fő profilja, Bútorra lenne szüksége? Válassza a tökéletes szolgáltatást nyújtó céget! Asztalosipari termékek széles kínálata, tökéletes bútorok gyártása, akár saját elképzelései szerint is, konyhabútorok széles választéka, és nagyon sok egyéb bútor, mellyel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, ha ellátogat hozzánk! Keressen fel minket Ön is mielőbb!
Handelsaktivität Hersteller
9.Expostand Kiállításkivitelező Kkt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2013 , Vörösmarty u. 18-20.
10.Cliff Konyhák Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9484 , Széchenyi telep
Über uns: A Cliff Konyhák Kft. 1993 óta foglalkozik konyhabútorgyártással. Apró asztalos üzemként kezdtük mára pedig egy több mint 2000 négyzetméteres üzemcsarnokkal, XXI. századi automatizált gyártósorral és egy kb. 20 főből álló szakképzett csapattal dolgozunk. A legfontosabb azonban nem változott: tudjuk, akik a konyháinkat használják azért választották a Cliff konyhabútorokat, mert jó minőségű és szép konyhát szeretnének otthonukba. Ez meg is határozza a minőségi elvárásainkat: praktikus, szép, stílusos konyhákat készítünk olyanok számára, akik konyhájukat évtizedekig szeretnék használni. Mindketten faipari mérnökök vagyunk, ismerjük az anyagokat és a technológiákat, amelyek a minőségi konyhabútorok gyártásához szükségesek. A szakma iránt elkötelezett emberekként odafigyelünk az újdonságokra, figyelemmel kísérjük a trendeket. És természetesen család is vagyunk, akik az általunk tervezett konyhákat nap, mint nap használjuk, életben teszteljük. A tapasztalatainkat pedig beépítjük új konyháinkba. Hosszútávra tervezünk, ezért a választékunk és a szolgáltatásrendszerünk a minőségre törekszik. A legfontosabb számunkra, hogy akik a Cliff bútorok mellett döntöttek elégedettek legyenek. A többi csak technológia.
Handelsaktivität Hersteller
11.Modul KG Faipari Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2011 , Vasút sor 156.
Handelsaktivität Hersteller
12.Vertex Bútor Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6345 , Határ u. 2.
13.B-Trend Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
2400 , Hosszú sor 45. I/2.
Über uns: Cégünk fő profilja, az egyedi bútortervezés és kivitelezés. Célunk, hogy minden megrendelőnk a legteljesebb mértékben elégedett legyen szolgáltatásainkkal. A legértékesebb reklám számunkra, megrendelőink ajánlása. Amennyiben cégünkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban még bővebben szeretne tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra. Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
14.Bányai Bútorok Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2085 , Bécsi út 20/A
Über uns: Pilisvörösvári üzem négy ütemben épült fel, közel 2700 négyzetméteres alapterületen modern gépparkkal és technológiával rendelkezik. 1988-ban Bányai Bútorok konyhabútorok gyártására specializálódott, később a fürdőszoba bútorok, 1993-ban pedig a Corian berendezések gyártása. Jelentős fejlődést hozott, hogy cég 1996-tól egyre nagyobb mennyiségben exportálja fürdőszoba bútorait Európa legigényesebb bútorpiacaira: Ausztriába, Németországba, Svájcba és Luxemburgba. Bányai Bútorok tiszta magyar tulajdonban, a Bányai család kezében van. Ennek a családnak és kiváló alkalmazottainak pedig egyetlen egy célja van: a lehető legjobb, legszebb és legtartósabb bútorokat készítenie Önnek.
Handelsaktivität Hersteller
MARKEN Corian
Firmenprofil: Möbelherstellung, Herstellung von Küchen- und Badezimmermöbeln, und auch Corian Produkten.
15.Almásy Zsuzsanna
Komitat:
Pest
Anschrift:
2600 , Foktövi u. 2.
Über uns: Cégünk 2002-ben alakult, jelenleg 5 fővel dolgozunk. Az ország egész területén vállalunk munkákat megrendelésre.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
16.Tűzkő & Tűzkő Bútoripari Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3300 , Kistályai u. 6.
17.Rabnecz és Fia Asztalosüzem
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1153 , Eötvös u. 71-73.
Über uns: A vállalkozásnál 1 fő alkalmazott dolgozik. Megrendelés alapján egyedi bútorokat készítek.
Handelsaktivität Hersteller
18.Be-Rá-Ta Bt.
Komitat:
Tolna
Anschrift:
7100 , Alisca u. 15. II. em. 21.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
PRODUKTE Küchenmöbel
19.G Bútorstúdió
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7621 , Rákóczi út 46.
20.Paróczi Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1211 , Gyepsor u. 1.
21.Grapress Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1103 , Gergely u. 81.
Handelsaktivität
Dienstleistungen: , Herstellung von Küchenmöbeln
22.Klabb Design Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2314 , II. Rákóczi Ferenc út 18.
Über uns: Cégünk 1995-ben kezdte meg működését. Komoly gépparkkal rendelkező bútorgyártó cég vagyunk. Teljes lakásbelső átalakításokat vállalunk (konyhák, hálószobák, fürdők, nappalik, irodák). Bútoraink egyedi tervezésű, magas minőségű, esztétikai és ergonómiai elvárásoknak megfelelő termékek. Irodánk megtalálható Budapest II. kerületében, a Rákóczi Ferenc út 185-187. szám alatt.
Handelsaktivität Hersteller
PRODUKTE Küchenmöbel
23.V+M Kft. VM Bútor
Komitat:
Pest
Anschrift:
2131 , Nemeskéri u. 62.
Über uns: 1974. A cég elődjének megalapítása, faáru- és kisbútor készítése megindítása. 1990. A V+M Kft. mai formájában történő megalapítása. Profiltisztitás, a termelésben a bútorgyártás válik meghatározóvá. 1997. A hazai kis cégek közül az elsők között térünk át számítógépes tervezésre, CNC gépen történő megmunkálásra. Saját felületkezelő műhely létrehozása. 1998. Megszereztük az ISO 9100 minősítést. 1999. A technika további fejlesztése, újabb CNC gép vásárlása. Bonyolult, egyedi megmunkálású bútorokés berendezések elkészítése, kihasználva a technika és szakmai tapasztalat adta lehetőségeket. 2000. Ipari vonatkozással bővítjük profilunkat: megjelennek a különleges követelményeknek megfelelő laboratóriumi bútorok. Az ott szerzett tapasztalatok jelentős része - speciális felületek, megmunkálások, hagyományos bútoroknál is hasznosul. 2003. Első nyilvános megmérettetés a Bútorvilág 2003 kiállításon. Két különböző stílusú, előremutató bútort állítottunk ki, amelyek osztatlan sikert arattak. Egyikben megjelenik a high-tech design és futurisztikus technika, a másik klasszikus vonalvezetésű, de funkcionálisan éppúgy megfelel a mának. Mindkettőben közös a tervezés precizitása, és a kivitelezés színvonala. 2004. A "Lakáskultúra előben" kiállításon megismétlődik a tavalyi siker. A nagyszámú érdeklődő és megkeresés bizonyítja, hogy a magyar piacon van igény a magas minőségű, jövőbe mutató bútorokra, hazai áron. Az évek során felhalmozódott tudás, és szakmai ismeretek birtokában igyekszünk még magasabbra helyezni a mércét, mind a felhasznált anyagok, mind a tervezés és gyártás szintjén. Egyre jobban előtérbe kerül a fa, a trópusi anyagok, az extrém formák és különleges felületek. Nem szabad elfeledkezni a kisebb lehetőségekkel rendelkező vásárlókról sem: az exkluzív bútorok megoldásainak jelentős része megjeleníthető az alacsonyabb árkategóriákban is. Lehetőségeink szerint szeretnénk száműzni a kockabútor fogalmát, többet nyújtani a tucatáru kínálatnál.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung von Küchen- und Einbaumöbeln in Kleinserien und nach Kundenwunsch. Höchst zuverlässige Labormöbel aus Spezialmaterial.
24.Kambala Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2119 , Török Ignác u. 18.
25.Kiss Rudolf
Komitat:
Zala
Anschrift:
8778 , Ifjúsági út 7.
Über uns: Beépített szerények, bolti berendezések, bútorok széles kínálata várja Önt nálunk! Az általunk gyártott termékek, minden tekintetben tökéletesek, minden igényt kielégítően különböző árkategóriával rendelkező, különleges darabok. Cégünk a sok éves tapasztalat révén, csak kiváló minőségű termékekkel várja Önt! Tájékozódjon bővebben és vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!
Handelsaktivität Hersteller
26.T-Rex Bútorcity Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1112 , Cseresznye u. 56.
Über uns: T-Rex Bútorcity Kft, bútorgyártással foglalkozó cég. Célunk, hogy minden igényt kielégítően tökéletes minőségű bútorokat kínáljunk kedves ügyfeleinknek. Irodabútor, konyhabútor, lehet szó bármiről, mi mindig minden körülmények között a tökéletes minőséget, és nagyon kedvező árakat biztosítunk az Ön számára! Úgy gondolom, hogy cégünkkel kapcsolatban mindenképpen célszerű bővebben tájékozódni! Amennyiben ellátogat honlapunkra, még több információhoz juthat!
Handelsaktivität Hersteller
28.Farber Konyhák Kft., Farber Konyhastúdió
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9400 , Ágfalvi út 29.
29.AL-FA Design Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Móricz Zsigmond u. 1.
Über uns: [F]FELCSUKHATÓ ÁGYSZEKRÉNY!!![/F] Profi megoldás a kislakások helyigényeinek növelésére. Praktikus. Könnyen kezelhető - NÉMET gyártmányú gázteleszkóp működteti. BÁRMILYEN MÉRETBEN ÉS STÍLUSBAN LEGYÁRTHATÓ, akár utólag a már meglévő bútorokhoz. Az ágyazás műveletével sem kell többé bajlódnia a tartozékként szállított gumiheveder segítségével az ágynemű is felcsukható.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Herstellung von Schrankbetten
30.Rituper Zsolt
Komitat:
Zala
Anschrift:
8314 , Mező út 9.