Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Konyhabútor gyártása

- 39 találat
1.Expostand Kiállításkivitelező Kkt.
Megye:
Pest
Cím:
2013 Pomáz, Vörösmarty u. 18-20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/expostandkiall-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Máshová nem sorolt egyéb gazdasági tevékenység, kiállításkivitelezés, iroda- és konyhabútor gyártása, piackutatás.
2.Farber Konyhák Kft., Farber Konyhastúdió
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9400 Sopron, Ágfalvi út 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/farberkonyhak-c
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenységi ismertető: Konyhabútorok gyártása, forgalmazása, konyhai gépek kiskereskedelme.
3.Kiss Rudolf
Megye:
Zala
Cím:
8778 Újudvar, Ifjúsági út 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kissrudolf-c
Rólunk: Beépített szerények, bolti berendezések, bútorok széles kínálata várja Önt nálunk! Az általunk gyártott termékek, minden tekintetben tökéletesek, minden igényt kielégítően különböző árkategóriával rendelkező, különleges darabok. Cégünk a sok éves tapasztalat révén, csak kiváló minőségű termékekkel várja Önt! Tájékozódjon bővebben és vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Helyszíni felmérés, tervezés és beszerelés igény szerint.
4.Lap-Osztó Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1039 Budapest, Szentendrei út 409.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lap-osztobt-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lapszabászat, bútorgyártás.
5.Bányai Bútorok Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 20/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/banyaibutorok-c
Rólunk: Pilisvörösvári üzem négy ütemben épült fel, közel 2700 négyzetméteres alapterületen modern gépparkkal és technológiával rendelkezik. 1988-ban Bányai Bútorok konyhabútorok gyártására specializálódott, később a fürdőszoba bútorok, 1993-ban pedig a Corian berendezések gyártása. Jelentős fejlődést hozott, hogy cég 1996-tól egyre nagyobb mennyiségben exportálja fürdőszoba bútorait Európa legigényesebb bútorpiacaira: Ausztriába, Németországba, Svájcba és Luxemburgba. Bányai Bútorok tiszta magyar tulajdonban, a Bányai család kezében van. Ennek a családnak és kiváló alkalmazottainak pedig egyetlen egy célja van: a lehető legjobb, legszebb és legtartósabb bútorokat készítenie Önnek.
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorgyártás, Konyhabútor gyártása
Márkák: Corian
Tevékenységi ismertető: Bútorgyártás, konyha- és fürdőszobabútor valamint Corian-termékek gyártása.
6.Klabb Design Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2314 Szigetszentmiklós, II. Rákóczi Ferenc út 18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/klabbdesignkf-c
Rólunk: Cégünk 1995-ben kezdte meg működését. Komoly gépparkkal rendelkező bútorgyártó cég vagyunk. Teljes lakásbelső átalakításokat vállalunk (konyhák, hálószobák, fürdők, nappalik, irodák). Bútoraink egyedi tervezésű, magas minőségű, esztétikai és ergonómiai elvárásoknak megfelelő termékek. Irodánk megtalálható Budapest II. kerületében, a Rákóczi Ferenc út 185-187. szám alatt.
Besorolás Gyártó
Termékek: Konyhabútor
Tevékenységi ismertető: Konyhabútorok, irodabútorok, kiegészítők gyártása.
7.Cliff Konyhák Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9484 Pereszteg, Széchenyi telep
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cliffkonyhakk-c
Rólunk: A Cliff Konyhák Kft. 1993 óta foglalkozik konyhabútorgyártással. Apró asztalos üzemként kezdtük mára pedig egy több mint 2000 négyzetméteres üzemcsarnokkal, XXI. századi automatizált gyártósorral és egy kb. 20 főből álló szakképzett csapattal dolgozunk. A legfontosabb azonban nem változott: tudjuk, akik a konyháinkat használják azért választották a Cliff konyhabútorokat, mert jó minőségű és szép konyhát szeretnének otthonukba. Ez meg is határozza a minőségi elvárásainkat: praktikus, szép, stílusos konyhákat készítünk olyanok számára, akik konyhájukat évtizedekig szeretnék használni. Mindketten faipari mérnökök vagyunk, ismerjük az anyagokat és a technológiákat, amelyek a minőségi konyhabútorok gyártásához szükségesek. A szakma iránt elkötelezett emberekként odafigyelünk az újdonságokra, figyelemmel kísérjük a trendeket. És természetesen család is vagyunk, akik az általunk tervezett konyhákat nap, mint nap használjuk, életben teszteljük. A tapasztalatainkat pedig beépítjük új konyháinkba. Hosszútávra tervezünk, ezért a választékunk és a szolgáltatásrendszerünk a minőségre törekszik. A legfontosabb számunkra, hogy akik a Cliff bútorok mellett döntöttek elégedettek legyenek. A többi csak technológia.
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Egyedi bútorgyártás, Konyhabútor gyártása
Tevékenységi ismertető: Konyhabútorok gyártása.
8.Hanák Márkabolt
Megye:
Budapest
Cím:
1133 Budapest, Visegrádi u. 82/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hanakmarkabolt-c
Rólunk: Cégünk konyhabútorok gyártásával foglalkozik. Termékeinket minden esetben a megrendelő egyéni igényei szerint tervezzük és készítjük. Látványtervezéssel, tanácsadással, helyszíni felméréssel is állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Besorolás Gyártó, Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Konyhabútor tervezése, kivitelezése. Hanák Konyhabútorgyár márkaboltja.
9.V+M Kft. VM Bútor
Megye:
Pest
Cím:
2131 Göd, Nemeskéri u. 62.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vmkft-c
Rólunk: 1974. A cég elődjének megalapítása, faáru- és kisbútor készítése megindítása. 1990. A V+M Kft. mai formájában történő megalapítása. Profiltisztitás, a termelésben a bútorgyártás válik meghatározóvá. 1997. A hazai kis cégek közül az elsők között térünk át számítógépes tervezésre, CNC gépen történő megmunkálásra. Saját felületkezelő műhely létrehozása. 1998. Megszereztük az ISO 9100 minősítést. 1999. A technika további fejlesztése, újabb CNC gép vásárlása. Bonyolult, egyedi megmunkálású bútorokés berendezések elkészítése, kihasználva a technika és szakmai tapasztalat adta lehetőségeket. 2000. Ipari vonatkozással bővítjük profilunkat: megjelennek a különleges követelményeknek megfelelő laboratóriumi bútorok. Az ott szerzett tapasztalatok jelentős része - speciális felületek, megmunkálások, hagyományos bútoroknál is hasznosul. 2003. Első nyilvános megmérettetés a Bútorvilág 2003 kiállításon. Két különböző stílusú, előremutató bútort állítottunk ki, amelyek osztatlan sikert arattak. Egyikben megjelenik a high-tech design és futurisztikus technika, a másik klasszikus vonalvezetésű, de funkcionálisan éppúgy megfelel a mának. Mindkettőben közös a tervezés precizitása, és a kivitelezés színvonala. 2004. A "Lakáskultúra előben" kiállításon megismétlődik a tavalyi siker. A nagyszámú érdeklődő és megkeresés bizonyítja, hogy a magyar piacon van igény a magas minőségű, jövőbe mutató bútorokra, hazai áron. Az évek során felhalmozódott tudás, és szakmai ismeretek birtokában igyekszünk még magasabbra helyezni a mércét, mind a felhasznált anyagok, mind a tervezés és gyártás szintjén. Egyre jobban előtérbe kerül a fa, a trópusi anyagok, az extrém formák és különleges felületek. Nem szabad elfeledkezni a kisebb lehetőségekkel rendelkező vásárlókról sem: az exkluzív bútorok megoldásainak jelentős része megjeleníthető az alacsonyabb árkategóriákban is. Lehetőségeink szerint szeretnénk száműzni a kockabútor fogalmát, többet nyújtani a tucatáru kínálatnál.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Konyhai és beépített bútor, egyedi és kisszériás gyártása. Laboratóriumi bútor speciális anyag felhasználásával, extra megbízhatósággal.
10.Czím-Fa Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2800 Tatabánya, Sárberki u. 84.334
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/czim-fakft-c
Rólunk: Asztalosipari termékek, bútorgyártás, ez cégünk fő profilja, Bútorra lenne szüksége? Válassza a tökéletes szolgáltatást nyújtó céget! Asztalosipari termékek széles kínálata, tökéletes bútorok gyártása, akár saját elképzelései szerint is, konyhabútorok széles választéka, és nagyon sok egyéb bútor, mellyel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, ha ellátogat hozzánk! Keressen fel minket Ön is mielőbb!
Besorolás Gyártó
11.Lantos László
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6100 Kiskunfélegyháza, Attila u. 24.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lantoslaszlo-c
Rólunk: Cégünk 1994-ben alakult, jelenleg 4 főt foglalkoztatunk, országszerte szállítunk asztalosipari termékeket. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezem.
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenységi ismertető: Asztalosipari termék gyártása.
12.Ati-Fa Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9154 Mosonszentmiklós, Jókai M. u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ati-fabt-c
Rólunk: Atifa Bt, minden ami fa. 1999 óta folyamatosan alakítottuk ki a mára már korszerűnek mondható struktúrát. Termékeinkkel, elsősorban Győr-Moson- Sopron megyében találkozhat. Beltéri ajtó, hőszigetelt ablak, és még nagyon sok egyéb termék, mellyel várjuk Önt, amennyiben ellátogat honlapunkra! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd! Keressen fel minket mielőbb!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Belsőépítés fával. Egyedi igény szerint, helyszíni felmérés után bútorok tervezése, kivitelezése, szerelése. Konyhabútortól az üzletberendezésig. H5 Metner típusú hőszigetelt nyílászárók gyártása.
13.Laboncfa Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/c.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/laboncfakft-c
Rólunk: A Laboncfa Kft-t 1991-ben alakítottuk családi vállalkozásként. Jelenleg két telephelyen, mintegy 1 200 m2 alapterületű műhelyben. 35 fő állandó dolgozót foglalkoztatunk. Profilunkba tartoznak az épület-nyílászáró szerkezetek, az iroda-, üzlet- és egyéb berendezések, valamint egyedi megrendelésű konyha- és szobabútor gyártása. Jelenleg kb. 50 különböző faipari gépet használunk, de terveink között szerepel a gyártás korszerűsítését szolgáló további gépek beszerzése. 1998-bAn a homlokzati nyílászárókra, valamint a vésett szerkezetű belső ajtókra ÉMI alkalmassági bizonyítványt szereztünk.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Nyílászáró, irodaberendezés, konyhabútor, szobabútor gyártása.
14.Paróczi Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Gyepsor u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/paroczifaipari-c
Besorolás Gyártó, Termelő
15.AL-FA Design Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/al-fadesignkf-c
Rólunk: [F]FELCSUKHATÓ ÁGYSZEKRÉNY!!![/F] Profi megoldás a kislakások helyigényeinek növelésére. Praktikus. Könnyen kezelhető - NÉMET gyártmányú gázteleszkóp működteti. BÁRMILYEN MÉRETBEN ÉS STÍLUSBAN LEGYÁRTHATÓ, akár utólag a már meglévő bútorokhoz. Az ágyazás műveletével sem kell többé bajlódnia a tartozékként szállított gumiheveder segítségével az ágynemű is felcsukható.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Ágyszekrény gyártása.
16.Modul KG Faipari Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2011 Budakalász, Vasút sor 156.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/modulkgfaipar-c
Besorolás Gyártó
Termékek: Egyedi bútor
Tevékenységi ismertető: Egyedi bútorok készítése.
17.Egrifa Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3300 Eger, Tizeshonvéd u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/egrifakft-c
Rólunk: Cégünk 15 fő alkalmazottal, több éves tapasztalattal vállalja iroda-, konyha- és egyedi bútorok gyártását, forgalmazását Heves és Pest megye területén.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Irodabútor gyártása, Konyhabútor gyártása
Tevékenységi ismertető: Irodabútor gyártása. Belsőépítészeti munkák, konyhabútorok gyártása. Furnérozás, ajtófrontok gyártása tömör fából. Felületkezelés.
18.Fa-Team Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2623 Kismaros, Kossuth L. út 61.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fa-teamkft1-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Bútorgyártás.
19.Almásy Zsuzsanna
Megye:
Pest
Cím:
2600 Vác, Foktövi u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/almasyzsuzsann-c
Rólunk: Cégünk 2002-ben alakult, jelenleg 5 fővel dolgozunk. Az ország egész területén vállalunk munkákat megrendelésre.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Konyhabútor, szobabútor, hálószobabútor, kerti berendezés, udvari fajáték gyártása.
20.Be-Rá-Ta Bt.
Megye:
Tolna
Cím:
7100 Szekszárd, Alisca u. 15. II. em. 21.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/be-ra-tabt-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorgyártás, Konyhabútor gyártása
Termékek: Konyhabútor
Tevékenységi ismertető: Konyhabútor gyártása.
21.Grapress Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Gergely u. 81.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/grapresskft-c
Besorolás
22.Rabnecz és Fia Asztalosüzem
Megye:
Budapest
Cím:
1153 Budapest, Eötvös u. 71-73.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/rabneczesfia-c
Rólunk: A vállalkozásnál 1 fő alkalmazott dolgozik. Megrendelés alapján egyedi bútorokat készítek.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Bútorgyártás.
23.Galsi Dezső
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2532 Tokodaltáró, Bányász u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/galsidezso-c
Rólunk: 1 fő alkalmazottal dolgozunk, megrendelés alapján vállalok munkát.
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Asztalosmunka, Bútorgyártás, Konyhabútor gyártása
Tevékenységi ismertető: Asztalosmunka.
24.Tűzkő & Tűzkő Bútoripari Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3300 Eger, Kistályai u. 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tuzkotuzkob-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Bútor és nyílászáró gyártása.
25.Törzsök Bútor Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
7400 Kaposvár, Toponári út 38.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/torzsokbutork-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Konyhabútor gyártása
Termékek: Konyhabútor
Tevékenységi ismertető: Konyhabútorok gyártása.
26.G Bútorstúdió
Megye:
Baranya
Cím:
7621 Pécs, Rákóczi út 46.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gbutorstudio-c
Besorolás Gyártó
Termékek: Bútor
Tevékenységi ismertető: Konyhabútor tervezése, felmérés.
27.B-Trend Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Hosszú sor 45. I/2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/b-trendkft-c
Rólunk: Cégünk fő profilja, az egyedi bútortervezés és kivitelezés. Célunk, hogy minden megrendelőnk a legteljesebb mértékben elégedett legyen szolgáltatásainkkal. A legértékesebb reklám számunkra, megrendelőink ajánlása. Amennyiben cégünkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban még bővebben szeretne tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra. Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egyedi bútorok gyártása helyszíni felméréssel, szereléssel. Irodaházak belsőépítészeti kivitelezése. 3D-s, fénykép minőségű látványterv készítése. Kül- és beltéri, infra- és finn típusú szaunák gyártása.
28.Renó 96 Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4254 Nyíradony, Táncsics Mihály u. 12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/reno96kft-c
Rólunk: Vállalkozásunk megalapozása 1985-ban kezdődött. Sokéves tapasztalattal, fejlesztéssel várjuk régi és leendő ügyfeleinket a megszokott minőséggel és kiszolgálással.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Irodabútor gyártása, asztallapok íves kialakítással, ABS élzárással, egyedi méretekkel. Tömörfa és furnérozott bútorok. Pultrendszerek, egyedi bútorok.
29.Flóra Faipari Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3000 Hatvan, Nagytelek u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/florafaiparik-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Bútoripari fa alkatrészek, egyedi bútorok, bioágyak, fatipli és pálca, ajtó és ablak, esztergált alkatrészek gyártása.
30.Szabó-Bútor Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7800 Siklós, Bartha u. 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szabobutorbt-c
Besorolás Gyártó