Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

- 6 Treffer
1.Alfacont Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Muskotály u. 5.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
2.Intherm Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1183 , Gyömrõi út 89.
Über uns: Cégünk alapítói, már több mint 25 éve foglalkoznak irányítástechnikával. Az Intherm Kft-ét 1993-ban alapítottuk a Honeywell termékek forgalmazásával. Az évek során számtalan fûtés és klíma automatizálást oldottunk meg. Mindezzel biztosítva a tökéletes szolgáltatást kedves ügyfeleink számára. Cégünkkel kapcsolatban szeretne bõvebben tájékozódni? Látogasson el honlapunkra és tekintse meg széleskörû leírásunkat!
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Dienstleistungen:
3.Homas Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1196 , Zrínyi u. 109.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler
Dienstleistungen:
4.Well Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8900 , Zrínyi M. út 61.
Über uns: A Well Kft. 1991 végén alakult, fõ tevékenységünk az ipari szerelvények nagykereskedelmi forgalmazása. Partnereink kérésére speciális szerelvényekrõl is egyedi árajánlatot adunk. Célunk az, hogy a kazánházi-, hõközponti-, mélyépítési-, élelmiszeripari-, hûtõipari szerelvények, épületgépészeti termékek a legkedvezõbb áron juthassanak el ügyfeleinkhez. Kérésükre mérnöki szaktanácsadást is biztosítunk, valamint a helyszínre történõ ingyenes szállítást is vállaljuk nagyobb megrendelések esetében. Válasszák Önök is a Well Kft.-t, az „ipari szerelvények szakértõjét”!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Großhandel, Kleinhandel, Import von industriellen Armaturen; Kesselhaus-, Wärmezentrum- und Gasarmaturen. Ventil, Kugelzapfen, Schubriegel, Filter, Druckmesser, Krempe, Stahlprodukten, Kompensator.
5.Duna-Armatúra Termelõ és Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1071 , Városligeti fasor 47-49.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen:
6.Explotech Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1021 , Ötvös u. 2.
Über uns: Ipari szerelvény gyártása, és ipari szerelvény kereskedelem, ez a fõ tevékenységi körünk. Biztonsági szelep, elzáró szelep, és nagyon sok egyéb terméke, illetve nagyon sok szolgáltatás várja Önt, amennyiben minket választ! Magas szakmai végzettséggel rendelkzõ munkaerõvel dolgozunk annak érdekében, hogy csak is és kizárólag tökéletes minõségû termékeket nyújthassunk az Ön számára!
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler