Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Trade of medical products

- 9 results
1.Med Trust Kft.
County:
Pest
Address:
2030 , Lőcsei út 32.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/medtrustkft-c-en
About us: Cégünk, egészségügyi termékek kereskedelmével foglalkozó cég. A vércukorszint mérőtől, a vérvételi lándzsáig, nagyon sok termékkel állunk szíves rendelkezésére. Ha cégünkkel, vagy akár termékeinkkel, esetleg szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatáshoz jutni, akkor látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Válasszon minket Ön is, hiszen ha így dönt, garantáltan nem lesz majd csalódott!
Classification Importer, Wholesale
Activity, services: Trade of medical products
2.Vadiker Kereskedelmi Bt.
County:
Pest
Address:
2000 , Egres u. 21/C
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vadikerkereske-c-en
Classification Importer, Wholesale
Activity, services: Trade of medical products
3.Dia-Med Kft.
County:
Pest
Address:
2040 , Bor u. 76.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dia-medkft-c-en
About us: Egészségügyi, és gépészeti berendezéseket forgalmazó és gyártó kft vagyunk. Mire lenne szüksége? Betegemelőre? Gyógytorna eszközre? Kezelőágyra? Bármiről is legyen szó, nálunk csak tökéletes minőséggel találkozhat! A magyar egészségügy kiemelkedő alakjai vagyunk. Úgy gondolom, hogy cégünkkel, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, mindenképpen célszerű bővebben tájékozódni! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!
Classification Manufacturer, Importer
Activity, services: Trade of medical products
4.Medi-Tervill Kft.
County:
Budapest
Address:
1043 , Dugonics u. 11.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/medi-tervillkf-c-en
Classification Wholesale
Activity, services: Trade of medical products
5.Láma 53 Bt.
County:
Budapest
Address:
1071 , Dembinszky u. 15.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lama53bt-c-en
Classification Retail, Service provider
Activity description: Health care. Retail sale of medical products. Light therapy.
6.Futuremed Kft.
County:
Pest
Address:
2310 , Akácfa krt. 17/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/futuremedkft-c-en
About us: Keresünk termékeket magyarországi forgalmazásra, képviseletre.
Classification Wholesale, Service provider
Activity description: Medical equipment supply. Professional counseling. Medical planning. Healthcare consulting.
7.Casa Exatherm Hungária Kft.
County:
Pest
Address:
2000 , Rózsa u. 16.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/casaexathermh-c-en
Classification Importer, Wholesale
Activity, services: Trade of medical products
Brands: Primeros, Viriana
8.Tiva-Med Kft.
County:
Budapest
Address:
1031 , Varsa u. 14.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tiva-medkft-c-en
About us: Cégünk alapításakor alapvető célként tűztük ki, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtva, minden hozzánk forduló ügyfél igényeit maximálisan kielégítsük. A babákért: minden babának lehetőséget kell teremteni arra, hogy a lehető legnagyobb biztonságban, melegségben nőhessen fel. BabySense és Baby Control típusú légzésfigyelő monitorokat, SAMSUNG lázmérőket és számos cég termékválasztékát megtalálja nálunk. A megvásárolható szoptatási segédeszközeinket az AVENT és a MEDELA cég termékeiből válogattuk össze. Csecsemő-újraélesztési és gyermekelsősegély-nyújtási tanfolyamainkkal, szoptatási tanácsadással szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy vészhelyzetben vagy szoptatási probléma esetén a szülők magabiztosan és eredményesen tudjanak gyermeküknek segíteni. Az egészségügyi szolgáltatások széles palettájával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kiváló referenciákkal rendelkezünk a sürgősségi betegellátás és az aneszteziológia területén. Kizárólag szakvizsgával és nagy tapasztalattal rendelkező orvosokat, valamint főiskolai végzettségű mentőtiszteket foglalkoztatunk. Kereskedelmi divíziónk az egészségügyi termékek nagy választékát kínálja. Többek között a Portex, a HEINE, az ERKA és több más nagy világcég eszközeit, műszereit értékesítjük. A világhírű partnercégek és több éves tapasztalatunk az egészségügy különböző területein segítséget nyújtanak ahhoz, hogy mindig személyre szabott válaszokat adjunk a felmerülő kérdésekre.
Classification Retail, Wholesale
Activity description: Our commpany offers solutions mainly for the health care while providing excellent services ranging from performing medical service for events, neonatal resuscitation trainings to trading breastfeeding pillows.
9.Urgent-Med Kft.
County:
Budapest
Address:
1133 , Bessenyei u. 24/C
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/urgent-medkft-c-en
About us: Az Urgent Orvostechnikai cég 1992-ben egyéni vállalkozásként kezdte meg működését, majd 1997-ben megalapítottuk az Urgent-Med Orvostechnikai Kft.-t. Az elmúlt 16 év alatt jelentős ismertséget értünk el a magyar egészségügyben. Kezdetektől napjainkig egyszer használatos eszközöket, orvostechnikai készülékeket, fertőtlenítőszereket és minden olyan terméket forgalmazunk, legyártatunk, melyeket a kórházak, szakrendelők, háziorvosok, lakosság használnak. Két külföldi céget képviselünk és vagyunk kizárólagos forgalmazói Magyarországon. A STERYLAB Srl. olasz céggel 1997-től vagyunk kapcsolatban. A cég rendelkezik az ISO 9001 EU szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel. Egyszer használatos termékeket gyárt, melyet az egészségügy különböző szakterületein használnak és szinte az ország összes kórházában ismertek ezek a termékek és több Intézménnyel kapcsolatban állunk. A másik termék, amelynek szintén kizárólagos forgalmazói vagyunk a WR. GRACE francia multinacionális cég által gyártott SODASORB széndioxid abszorbens, melyet a kórházak műtői használnak fel. Több magyar gyártó és forgalmazó céggel vagyunk kapcsolatban, akiknek a termékeit áruljuk. A termékeket magunk ajánljuk a kórházak részére. Jelenleg 4 fő dogozik a cégben, megfelelő szakmai, egészségügyi és műszaki képzettséggel. Iroda: Budapest XIII., Bessenyei utca 24/C Raktárunk: Budapest XIV., Lőcsei út 85-87.
Classification Importer, Retail, Wholesale, Agency, Service provider
Activity description: Retail and wholesale trade of medical products