Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Egészségügyi termék kereskedelme

- 9 találat
1.Láma 53 Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1071 Budapest, Dembinszky u. 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lama53bt-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egészségügy, egészségügyi termékek kiskereskedelme és fényterápia.
2.Futuremed Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Akácfa krt. 17/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/futuremedkft-c
Rólunk: Keresünk termékeket magyarországi forgalmazásra, képviseletre.
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Orvosi műszer forgalmazása. Szaktanácsadás. Egészségügyi tervezés. Az egészséges élet tervezése.
3.Casa Exatherm Hungária Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/casaexathermh-c
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Egészségügyi termék kereskedelme
Márkák: Primeros, Viriana
Tevékenységi ismertető: Egészségügyi betétek, tamponok, óvszerek, lázmérők nagykereskedelme.
4.Urgent-Med Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1133 Budapest, Bessenyei u. 24/C
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/urgent-medkft-c
Rólunk: Az Urgent Orvostechnikai cég 1992-ben egyéni vállalkozásként kezdte meg működését, majd 1997-ben megalapítottuk az Urgent-Med Orvostechnikai Kft.-t. Az elmúlt 16 év alatt jelentős ismertséget értünk el a magyar egészségügyben. Kezdetektől napjainkig egyszer használatos eszközöket, orvostechnikai készülékeket, fertőtlenítőszereket és minden olyan terméket forgalmazunk, legyártatunk, melyeket a kórházak, szakrendelők, háziorvosok, lakosság használnak. Két külföldi céget képviselünk és vagyunk kizárólagos forgalmazói Magyarországon. A STERYLAB Srl. olasz céggel 1997-től vagyunk kapcsolatban. A cég rendelkezik az ISO 9001 EU szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel. Egyszer használatos termékeket gyárt, melyet az egészségügy különböző szakterületein használnak és szinte az ország összes kórházában ismertek ezek a termékek és több Intézménnyel kapcsolatban állunk. A másik termék, amelynek szintén kizárólagos forgalmazói vagyunk a WR. GRACE francia multinacionális cég által gyártott SODASORB széndioxid abszorbens, melyet a kórházak műtői használnak fel. Több magyar gyártó és forgalmazó céggel vagyunk kapcsolatban, akiknek a termékeit áruljuk. A termékeket magunk ajánljuk a kórházak részére. Jelenleg 4 fő dogozik a cégben, megfelelő szakmai, egészségügyi és műszaki képzettséggel. Iroda: Budapest XIII., Bessenyei utca 24/C Raktárunk: Budapest XIV., Lőcsei út 85-87.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egészségügyi termékek kis- és nagykereskedelme.
5.Medi-Tervill Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1043 Budapest, Dugonics u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/medi-tervillkf-c
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Egészségügyi termék kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Patológiatechnológia, egészségügyi eszközök forgalmazása, ágytálmosók, panelműtők.
6.Vadiker Kereskedelmi Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2000 Szentendre, Egres u. 21/C
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vadikerkereske-c
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Egészségügyi termék kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Egészségügyi termékek kereskedelme, Bluetooth-eszközök kereskedelme.
7.Med Trust Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Lőcsei út 32.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/medtrustkft-c
Rólunk: Cégünk, egészségügyi termékek kereskedelmével foglalkozó cég. A vércukorszint mérőtől, a vérvételi lándzsáig, nagyon sok termékkel állunk szíves rendelkezésére. Ha cégünkkel, vagy akár termékeinkkel, esetleg szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatáshoz jutni, akkor látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Válasszon minket Ön is, hiszen ha így dönt, garantáltan nem lesz majd csalódott!
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Egészségügyi termék kereskedelme
Tevékenységi ismertető: A vércukorszintmérés segédeszközeit kínáljuk cukorbetegek részére postai szállítással. Kérje ingyenes katalógusunkat. Cégünk a Pendra magyarországi forgalmazója.
8.Dia-Med Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Bor u. 76.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dia-medkft-c
Rólunk: Egészségügyi, és gépészeti berendezéseket forgalmazó és gyártó kft vagyunk. Mire lenne szüksége? Betegemelőre? Gyógytorna eszközre? Kezelőágyra? Bármiről is legyen szó, nálunk csak tökéletes minőséggel találkozhat! A magyar egészségügy kiemelkedő alakjai vagyunk. Úgy gondolom, hogy cégünkkel, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, mindenképpen célszerű bővebben tájékozódni! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!
Besorolás Gyártó, Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Egészségügyi termék kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Egészségügyi és gépészeti berendezések gyártása és forgalmazása.
9.Tiva-Med Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1031 Budapest, Varsa u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tiva-medkft-c
Rólunk: Cégünk alapításakor alapvető célként tűztük ki, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtva, minden hozzánk forduló ügyfél igényeit maximálisan kielégítsük. A babákért: minden babának lehetőséget kell teremteni arra, hogy a lehető legnagyobb biztonságban, melegségben nőhessen fel. BabySense és Baby Control típusú légzésfigyelő monitorokat, SAMSUNG lázmérőket és számos cég termékválasztékát megtalálja nálunk. A megvásárolható szoptatási segédeszközeinket az AVENT és a MEDELA cég termékeiből válogattuk össze. Csecsemő-újraélesztési és gyermekelsősegély-nyújtási tanfolyamainkkal, szoptatási tanácsadással szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy vészhelyzetben vagy szoptatási probléma esetén a szülők magabiztosan és eredményesen tudjanak gyermeküknek segíteni. Az egészségügyi szolgáltatások széles palettájával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kiváló referenciákkal rendelkezünk a sürgősségi betegellátás és az aneszteziológia területén. Kizárólag szakvizsgával és nagy tapasztalattal rendelkező orvosokat, valamint főiskolai végzettségű mentőtiszteket foglalkoztatunk. Kereskedelmi divíziónk az egészségügyi termékek nagy választékát kínálja. Többek között a Portex, a HEINE, az ERKA és több más nagy világcég eszközeit, műszereit értékesítjük. A világhírű partnercégek és több éves tapasztalatunk az egészségügy különböző területein segítséget nyújtanak ahhoz, hogy mindig személyre szabott válaszokat adjunk a felmerülő kérdésekre.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Cégünk elsősorban egészségügyi kérdésekre kínál megoldásokat. Szolgáltatásaink során törekszünk a legmagasabb színvonalra, legyen szó rendezvények egészségügyi biztosításáról, akár csecsemő-újraélesztési tanfolyamról, vagy szoptatós párna eladásáról.