Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Manufacture of aluminium product

- 5 results
1.Ötödik Évszak Kft.
County:
Budapest
Address:
1211 , Terelő út 5/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/otodikevszakk-c-en
About us: Az Ötödik Évszak Kft. 1990 óta van jelen, a magyar téli kert gyártásban. Alumínium késztermékeket gyártunk,a teraszbeépítést is megtalálhatja szolgáltatásaink között. Alumínium szerkezet, téli kert, és nagyon sok egyéb szolgáltatás, mellyel találkozhat, ha minket választ! Látogasson el honlapunkra Ön is! Válassza a tökéletes szolgáltatást!
Classification Manufacturer, Service provider
2.Ecseri Kft.
County:
Pest
Address:
2700 , Bercsényi u. 15.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ecserikft-c-en
About us: Cégünk 1971-ben alakult egyéni vállalkozásként, majd 2000-ben megalakult a Kft., amely alumíniumból készült termékek gyártásával foglalkozunk. Fő profilunk alumínium ötvények nagymosásos technológiával történő gyártása, megmunkálása.
Classification Manufacturer
Brands: EMTC, MTD, Suzuki, Szarvasi
Activity description: Productuion of aluminium casting. We supply our products (casting, processing according to customers' specifications) to car making, engineering, electricity and food industries. In order to achive excellent quality we acquired the most modern measuring i
3.Metalconstruct Zrt.
County:
Bács-Kiskun
Address:
6000 , Fűzfás köz 3.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kecskemetialum-c-en
About us: A Metalconstruct Zrt. legfőbb célja, hogy termékeink minőségével maradéktalanul kielégítsük a vevők igényeit a törvényi és jogszabályi előírások betartásával, és ezáltal javítsuk a társaság üzleti sikerességét és piaci pozícióját. Középpontban a megrendelőink állnak, ezért célul tűztük ki a vevői elégedettség folyamatos javítását. Arra törekszünk, hogy a termékeink minősége a megrendelőink elvárásainak, követelményeinek megfeleljen és a Metalconstruct Zrt. neve bizalmat és lojalitást keltsen. Céljaink eléréséhez évente minőségcélokat tűzünk ki, amelyek lebontásra kerülnek a társaság minden munkakörére. Az ezek eléréséhez szükséges erőforrásokat hiánytalanul a dolgozók rendelkezésére bocsátjuk, és egyben biztosítjuk a folyamatos megújulás lehetőségét is, hogy ismereteiket, tudásukat folyamatosan gyarapítsák és alkalmazzák.
Classification Manufacturer
Activity description: Manufacture of aluminium products. According to ISO 9002 and ISO 9001:2000 standards, with DIN EN 792-2 classification. (Industrial rackings, aluminium trunks, containers and pallets, tent frame products.)
4.Tubus Kft.
County:
Hajdú-Bihar
Address:
4087 , Szállásföld közép
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tubuskft-c-en
Classification Manufacturer, Wholesale
5.Zarges Kft.
County:
Budapest
Address:
1066 , Jókai u. 26.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zargeskft-c-en
About us: Vállalatunk az európai létra- és állványtechnikai ágazat piacvezető cége. 1933 óta gyárt alumínium létrákat, állványokat és logisztikai eszközöket, nevéhez fűződik az első alumínium létra elkészítése. Létrák és gurulóállványok teljes spektrumát gyártja. Az előállított termékek jelentős részét exportálja Európa számos országába, valamint Magyarországon forgalmazza.Választékunkat kiegészítik a szintén német gyártású alumínium dobozok, ládák, tárolóeszközök, szállítókocsik, alu raklapok forgalmazása.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale, Service provider
Brands: Zarges