Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Alumínium késztermék gyártása

- 5 találat
1.Ötödik Évszak Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Terelő út 5/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/otodikevszakk-c
Rólunk: Az Ötödik Évszak Kft. 1990 óta van jelen, a magyar téli kert gyártásban. Alumínium késztermékeket gyártunk,a teraszbeépítést is megtalálhatja szolgáltatásaink között. Alumínium szerkezet, téli kert, és nagyon sok egyéb szolgáltatás, mellyel találkozhat, ha minket választ! Látogasson el honlapunkra Ön is! Válassza a tökéletes szolgáltatást!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Alumínium és műanyag télikertek, uszodafedések, tetőbevilágítók, előtetők, nyílászárók készítése hőhídmentes kivitelben EU-szabvány szerint.
2.Zarges Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1066 Budapest, Jókai u. 26.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zargeskft-c
Rólunk: Vállalatunk az európai létra- és állványtechnikai ágazat piacvezető cége. 1933 óta gyárt alumínium létrákat, állványokat és logisztikai eszközöket, nevéhez fűződik az első alumínium létra elkészítése. Létrák és gurulóállványok teljes spektrumát gyártja. Az előállított termékek jelentős részét exportálja Európa számos országába, valamint Magyarországon forgalmazza.Választékunkat kiegészítik a szintén német gyártású alumínium dobozok, ládák, tárolóeszközök, szállítókocsik, alu raklapok forgalmazása.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Alumínium késztermék gyártása
Márkák: Zarges
Tevékenységi ismertető: Alumíniumállvány és -létra gyártása, kereskedelme.
3.Ecseri Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2700 Cegléd, Bercsényi u. 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ecserikft-c
Rólunk: Cégünk 1971-ben alakult egyéni vállalkozásként, majd 2000-ben megalakult a Kft., amely alumíniumból készült termékek gyártásával foglalkozunk. Fő profilunk alumínium ötvények nagymosásos technológiával történő gyártása, megmunkálása.
Besorolás Gyártó
Márkák: EMTC, MTD, Suzuki, Szarvasi
Tevékenységi ismertető: Alumíniumöntvény gyártása. Vevőigények alapján (öntés, megmunkálás) termékeinket legfőképp az autóiparba, gépiparba, elektromosiparba és élelmiszeriparba szállítjuk. A kiváló minőség eléréséhez rendelkezünk a legmodernebb mérőberendezésekkel is.
4.Tubus Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4087 Hajdúdorog, Szállásföld közép
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tubuskft-c
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Alumínium késztermék gyártása
Termékek: Alumíniumtubus
Tevékenységi ismertető: Alumíniumtubusok gyártása, töltése.
5.Metalconstruct Zrt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Fűzfás köz 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kecskemetialum-c
Rólunk: A Metalconstruct Zrt. legfőbb célja, hogy termékeink minőségével maradéktalanul kielégítsük a vevők igényeit a törvényi és jogszabályi előírások betartásával, és ezáltal javítsuk a társaság üzleti sikerességét és piaci pozícióját. Középpontban a megrendelőink állnak, ezért célul tűztük ki a vevői elégedettség folyamatos javítását. Arra törekszünk, hogy a termékeink minősége a megrendelőink elvárásainak, követelményeinek megfeleljen és a Metalconstruct Zrt. neve bizalmat és lojalitást keltsen. Céljaink eléréséhez évente minőségcélokat tűzünk ki, amelyek lebontásra kerülnek a társaság minden munkakörére. Az ezek eléréséhez szükséges erőforrásokat hiánytalanul a dolgozók rendelkezésére bocsátjuk, és egyben biztosítjuk a folyamatos megújulás lehetőségét is, hogy ismereteiket, tudásukat folyamatosan gyarapítsák és alkalmazzák.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Alumíniumtermékek gyártása. ISO 9002 és ISO 9001:2000 szabvány szerint, DIN EN 792-2 minősítéssel. (Ipari állványok, alumíniumkofferek, -konténerek és raklapok, sátorváztermékek.)