Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Inspektion und Analyse

- 7 Treffer
1.Asonáj 2003 Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2120 , Csokonai u. 12.
2.Metering-Data Kft.
Komitat:
Somogy
Anschrift:
7400 , Búzavirág u. 37. I/8.
3.Konformitás Tanúsító Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6724 , Gelei József u. 2.
Über uns: Szabályozott és áttekinthető megfelelőség-értékelési rendszerünk az MSZ EN ISO/IEC 17021:2011 szabvány alapelvein és követelményein alapul. Elkötelezettek vagyunk az irányítási rendszerek tanúsítási tevékenységének pártatlanságáért, melynek eredményes megvalósulását a felső vezetés az irányításban, tanúsítási személyzetünk a folyamatszabályozáson keresztül tanúsítási tevékenységében érvényesít. Munkatársainktól egyénileg is elvárjuk a független, részrehajlástól mentes, megalapozott ítélőképességet és a munkájuk során tudomásukra jutott valamennyi információ bizalmas kezelését. Figyelembe vesszük a tanúsítási kérdésekkel foglalkozó nemzetközi, nemzeti szervezetek irányelveit és ajánlásait, azok szabályait és etikai elvárásait követjük. A pártatlan és felkészült megfelelőség-értékelési rendszer működtetésének elsődleges célja a feltétlen bizalomkeltés a tanúsításban érdekelt minden félben. Tevékenységünkben folyamatosan elemezzük és minimalizáljuk az ezen alapelvek érvényesítését veszélyeztető, összeférhetetlen tényezőket. Tanúsítási kérdésekben minden érintett fél számára naprakész információt, felelős és korrekt tájékoztatást adunk, valamint biztosítjuk, hogy a hozzánk érkező panaszokat kezeljük, kivizsgálásuk eredményeit folyamatosan nyilvánosságra hozzuk. Tanúsítási tevékenységünk szabályozottságát saját minőségirányítási rendszerünk működtetésén keresztül is biztosítjuk. A KONFORMITÁS Tanúsító Kft. akkreditált státuszának fenntartásával és szakterületeinek fejlesztésével folyamatosan bizonyítja felkészültségét tanúsítási munkájában. Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink kiválasztásakor szakmai kompetenciájukra, személyes elkötelezettségükre a minőségközpontú gondolkodás, a környezeti felelősség iránt, ezáltal biztosítva partnereink rendszertanúsításának magas szakmai színvonalát. Tanúsítási rendszerünkben folyamatosan alkalmazzuk a minőségjavítás eszközeit (a nemzetközi gyakorlat változásának nyomon követésével), valamint a különféle akkreditált rendszertanúsítási tevékenységekre irányuló fejlesztéseket. Tanúsítási tevékenységünk működéséhez szükséges erőforrások biztosításáért a KONFORMITÁS Tanúsító Kft. tulajdonosai és ügyvezető igazgatója a felelős, melyet az Igazgató Testület felügyel. Rendszertanúsítási szolgáltatásainkat bármely szervezet számára (gyártó, szolgáltató, forgalmazó, forgalomba helyező vagy kereskedelmi egység) korlátozás és megkülönböztetés nélkül kínálja. Valamennyi partnerünk számára díjmentes előzetes konzultációt biztosítunk szolgáltatásainkról. Adatlapunk innen is letölthető az ajánlatkéréshez.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Technische Analyse, Überwachung, Zertifizierung.
4.ECOOL Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1158 , Késmárk u. 16.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Großhandel, Service von Industrielle Schmierstoffe. Servicetätigkeit, volle Fluid Management Dienstleistung.
5.ML Autó Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8154 , Balatoni u. 16.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: Inspektion und Analyse
PRODUKTE , Inspektion
6.Eurofins-Vetcontrol Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1211 , Déli Bekötő út 8.
Über uns: Cégünk, az M.A.H.Food-Controll Kft 1999-ben alapította független élelmiszer-vizsgáló laboratóriumát, melyet először 2000-ben akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Hatóság. Azóta folyamatosan akkreditáltak vagyunk egyre több vizsgálatra, regisztrációs számunk NAH-1-1261/2015. Napjainkra mind szakmai szempontból, mind a megbízók körét tekintve az egyik legnagyobb magánlaboratóriummá fejlődtünk. Filozófiánk a gyors, pontos, szakmailag helyes, megfelelő ár/érték arányú szolgáltatás. Maximálisan figyelembe vesszük megbízóink igényeit. Futárszolgálatunk az egész ország területén a legkedvezőbb árú mintaszállítást tesz lehetővé, ráadásul szerződött partnereink felé ezt a szolgáltatást ingyenes. Informatikai rendszerünk a legmodernebb, a vizsgálat értékelését követő néhány percen belül már elektronikusan aláírt jegyzőkönyvet kap a megbízó e-mailen. Célunk, hogy gyors és szakmailag korrekt szolgáltatást nyújtsunk az élelmiszerlánc egész folyamatában. Megbízóinkhoz maximálisan alkalmazkodunk, igényeiket, elvárásaikat a szolgáltatás javítására munkánkba folyamatosan beépítjük. Várjuk mielőbbi jelentkezését !
Handelsaktivität Dienstleister
PRODUKTE , , , , , , Analyse, Labor, Laborprüfung
7.Analitika BHM Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8200 , Cholnoky u. 3/g.
Handelsaktivität Dienstleister
PRODUKTE , , Ingenieurleistungen
Nach den folgenden Wörtern kann man nicht suchen: und