Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Geotextiles

- 9 results
1.Fito System Kft.
County:
Pest
Address:
2016 , Komáromi u. 1/F
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fitosystemkft-c-en
About us: Harminc éve építünk zöldtetőket. A szakmában a legtöbb tapasztalattal rendelkezünk. Egyedi tudásunkat szívesen megosztjuk ingyenes, telefonos szaktanácsadás formájában. Több mint 150 000m2 extenzív és intenzív zöldtetőt kiviteleztünk, számos teraszkertet építettünk. Forgalmazott intenzív és extenzív ültetőközegeink garantálják, hogy egy emberöltőn át működő zöldtetője lesz. „Küldetésünk: értéket teremteni egy jó cél érdekében: Azt a zöldet, amit elvettek a talpunk alól, visszaadni a fejünk felett. A zöldtetőépítés számunkra hivatás, nem technológiákat forgalmazunk, hanem alkotunk. Hisszük, hogy hasznosak vagyunk. A tisztességgel elvégzett, becsületes munka a mindennapi örömünk és az önbecsülésünk forrása. Számunkra egyetlen mérce létezik: megbízóink megelégedettsége. Ez az a minőségi különbség, amely megkülönbözteti és kiemeli a Fito System Kft-t a versenytársak közül és ezt igazolják vissza szakmai elismeréseink: 14 „Nívódíj”, „Első helyezés” az ÉMSZ és a ZÉOSZ zöldtető pályázatain.” Keresse fel honlapjainkat: www.zoldtetoguru.hu; www.zoldtetoepites.hu; Hívjon: +36 30 9215 207 Bellavics László ügyvezető, tulajdonos.
Classification Manufacturer, Service provider
Activity, services: , , , , , , , , , , ,
Products: , , , , , , , , , , , Geotextiles
Activity description: Distribution of fence, playground toys, building of playground and green roof.
2.R.W. Bautech Hungary Kft.
County:
Budapest
Address:
1117 , Hengermalom út 47/A
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/rwbautechhu-c-en
Classification Importer, Retail, Wholesale
Activity, services: Building materials
3.Textil 2000 Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9027 , Bútorgyári u. 4/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/textil2000kft-c-en
Classification Importer, Wholesale
Activity, services: Fabrics
4.Gradex Kft.
County:
Budapest
Address:
1034 , Bécsi út 120.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gradexkft-c-en
About us: Geocella, georács, geotextil? Nem tudod mik is ezek a fogalmak, de azt tudod, hogy szükséged van rá egy megbízás kapcsán? Ne késlekedj, ne aggódj, kattints oldalunkra, és mindenről részletes felvilágosítást kaphatsz ahol munkatársaink minden egyes kérésedet szívéjesen teljesítik, munkádban számíthatsz ránk. Precíz, gyors és minőségi munkát várhatsz tőlünk.
Classification Manufacturer, Wholesale
Products: , Geogrids, Geotextiles
5.Kovács és Kiss Kft.
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3580 , Szederkényi út 31.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kovacseskiss-c-en
About us: Cégünk a Kovács és Kiss Bt. 1998. március 2-án alakult. Vállalkozásunk különböző tipusú tetőfóliák, polietilén fóliák és homlokzati hőszigeteléshez szükséges anyagok nagykereskedelmével kezdte meg tevékenységét. Ma már geotextiliát, szálas hőszigetelő anyagokat, polisztirol lapokat, páraáteresztő kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelést, Revco és Baumit vödrös vakolatrendszereket, poliuretán hőszigetelő anyagokat, szerkezet-szárazépitéshez szükséges anyagokat (pl. gipszkarton és profiljai), bitumenes vizszigetelő anyagokat, OSB lapokat, IKO zsindelyeket, tetőkiegészitő ablakkönyöklőket is forgalmazunk. A jelenlegi 8 fő munkatárssal folyamatosan növekvő árbevételt valósítottunk meg. Ennek a fejlődésnek köszönhető, hogy 2004. január 19-én társaságunk jogutódlással Kovács és Kiss Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vé alakult át. Cégünk filozófiája: Első a vevő, akit minőségi áruval, minőségi módon, pontosan, gyorsan és igényesen kiszolgálunk mindig versenyképes áron.
Classification Wholesale, Agency
Brands: Revco, Solflex
Activity description: Wholesale of plastic membranes and films for building and roofing purposes; fibreglass mesh. REVCO plasters, finishes and coats.
6.Ko-Szig Kft.
County:
Pest
Address:
2461 , Sóskúti út 3906.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ko-szigkft-c-en
About us: Cégünk hőszigetelő rendszerek és tartozékaik, kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, illetve minden ami a hő-hang és vízszigeteléshez kell. Nálunk a minőség, megbízhatóság legalább olyan fontos, mint az ár. Cégünket közel 10 éve 1999-ben Kontra József alapította, melynek mai napig tulajdonosa illetve ügyvetető igazgatója. A vásárlóink bizalmát, megelégedését mi sem jelzi jobban, mint hogy a cégünk majd tízéves pályafutása során egy családi vállalkozásból ma egy stabil, jól működő gazdasági társasággá nőhetett, amiért köszönet Önöknek. 2005-ben sikerült a gyorsabb kiszolgálás érdekében egy szép, modern raktárcsarnokot építenünk ami nemcsak az Önök jobb kiszolgálását segíti elő, de egy szélesebb skálájú anyag bázisértékesítését teszi lehetővé, ami szintén az Önök érdekeit szolgálja. Mi biztosak vagyunk abban, hogy nálunk megtalálja amit keres.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale, Agency, Service provider
8.Suni Service Universal Kft.
County:
Budapest
Address:
1124 , Pagony u. 25/D
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/suniserviceun-c-en
About us: Családi vállalkozásunk 1989 óta, egyre bővülő termékkörrel-szolgáltatásokkal működik. Tevékenységeink: részben importra épülő országos nagy- és kiskereskedelem kiváló ár- értékarányú, garantált minőségű termékekkel. Kiemeljük a KERT- és kerti-tavak, ill. bió-FÜRDŐTAVAK építési-karbantartási anyagait-eszközeit, madár- és egyéb kistestű KÁRTEVŐK elriasztására szolgáló vegyszermentes eszközöket, az ESŐVÍZ gyűjtésére és elszikkasztására szolgáló eszközöket, valamint közúti forgalombiztonsági anyagokat, eszközöket. Szolgáltatásaink: FöldMEDREK, vagy felújításra szoruló beton (és más) tárolók HULLADÉKlerkók valamint LAPOS TETŐK szigetelése fő- vagy alvállalkozóként. A Cégünk által forgalmazott termékek rendelkeznek mind az EU-ban, mind pedig Hazánkban előírt engedélyekkel (CE, TÜV stb) ill. a szigetelő anyagainkra, technológiai beépítésükre vonatkozóan Magyarországon előírt GYÁRTÓMŰVI minőségtanúsítványokkal. A kártevő madarak hatásos elriasztására szolgáló 1.000 - 120.000 m2 területet lefedő készülék-szettjeinket. "Hatékonysági garanciával" forgalmazzuk.
Classification Wholesale
Activity, services: , , , , , , , , , , Constructing garden ponds, Garden care
Products: , , , , , , , , , , , Geotextiles
9.Geotextil Kft.
County:
Csongrád
Address:
6750 , MOL Ipartelep
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/geotextilkft-c-en
Classification Manufacturer
Activity, services: Manufacture of textiles
Products: Geotextiles