Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Putze

- 21 Treffer
1.Vörös és Társa Kft.
Komitat:
Vas
Anschrift:
9600 , Szombathelyi u. 1-3.
Über uns: Cégünk családi vállalkozásból alakult az 1990-es évek elején. Tevékenységi köreink: szállítás, földmunka és építőanyagok kereskedelme. Vállaljuk mindenféle áru szállítását, túlsúlyos, túlméretes tárgyak és veszélyes anyag szállítását. Konténeres szállítást 3-8m3 űrtartalmú konténerekkel végzünk. Építőanyag forgalmazásával is foglalkozunk. Építőanyag kínálatunkban megtalálható tetőfedő- és szigetelőanyagok, betonvasak, födémrendszerek, vakolatok stb. Földmunka tevékenységünket tekintve vállalunk gépi betontörést, tereprendezést, építménybontást, pincetömb kiemelését. Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8-17 Szombat: 8-12
Handelsaktivität Großhändler
2.Kelemen Építőanyag-kereskedés
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2800 , Köztársaság út 26.
Über uns: Cégünknél 10 fő alkalmazott dolgozik.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
3.Nova-Color Paint Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1134 , Dózsa Gy. út 57.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
4.Ki-Nex-Ker Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2030 , Hunor u. 24.
Über uns: Építőanyag forgalmazásával tevékenykedő cégünk, készséggel áll, minden kedves építkező rendelkezésére. Építőanyagok széles választéka, és minden igényt kielégítő minősége, illetve nagyon kedvező árak, melyet biztosítani tudunk az Ön számára. Cserép, tégla, vakolóanyag és nagyon sok egyéb termék, melyet megtalálhat nálunk! Tájékozódjon még bővebben! Válasszon minket Ön is!
Handelsaktivität Einzelhändler
Dienstleistungen: Vertrieb von Baustoffen
5.Meszes-Ker Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3351 , Barackostanya 0245/2 hrsz.
6.Homopiktusz Bt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2600 , Árpád u. 2.
7.GAMMA 91 Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4087 , Böszörményi út 104/A
Handelsaktivität Einzelhändler
Dienstleistungen: Baustoffe
8.Sándor-TÜZÉP Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3849 , Fő út 2.
9.World-Metal Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2532 , József Attila u. 15.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
Dienstleistungen: Baustoffe
10.Göcsej Ép-Ker Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8900 , Kiserdei u. 3.
Über uns: Cégünk 2000-ben alakult, Fő tevékenységi körünk a gipszkarton- szerelés, álmennyezetek készítése, valamint a homlokzati hőszigetelés. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Handelsaktivität
Firmenprofil: Gipskartoninstallation.
11.Braun Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Móri út 102.
12.Color-Tech '96 Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3664 , Dózsa Gy. u. 13.
13.Rétközi Tüzép
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4324 , Kossuth L. u. 47-49.
Über uns: Tüzépünk, több mint 13 éves múltra tekint vissza, amely a folyamatos és precíz munkának köszönhetően, dinamikus fejlődésnek indult. Az építőanyagok forgalmazása mellett, nagyon sok olyan termékkel találkozhat, amelyet egy tüzépen amúgy is fellelhetünk, csak az nem mindegy, hogy milyen minőségűek ezen termékek. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választanak, nem lesznek csalódott a vásárolt termékekkel, sőt azt is garantálni tudom az Önök számára, hogy megtalálják a keresett termékeket nálunk!
Handelsaktivität Einzelhändler
14.Klenotech-Bau Kft.
Komitat:
Somogy
Anschrift:
8693 , Kossuth Lajos u. 110.
15.Eudora Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3860 , Bethlen G. u. 15.
Über uns: A társaság főtevékenységei: -mérnöki tevékenység -tanácsadás -transzportbeton gyártás -építőanyag kiskereskedelem -mélyépítés -utak, közművek építése valamint az elmúlt időszakban több magasépítő-ipari kivitelezést is elvégeztünk. Ügyfélkörünk tevékenységünkből adódóan sokrétű: Önkormányzat, magánszemély, társas- és magán vállalkozások.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Dienstleister
16.Vépfu Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6100 , Bajcsy-Zsilinszky u. 49/A
Über uns: A társaság 2001. júniusában átalakulással jött létre a Vízhányó László egyéni cégből, amely 1990-től működik. Kezdetben fő tevékenységünk a belföldi közúti teherszállítás és autódaruzás volt, mely főként az építőiparra összpontosult. Az idők során bővítettük gépjárműparkunkat, kiegészítettük földmunkagépekkel, így társaságunk rendelkezik azokkal a gépi eszközökkel, amelyek birtokában a közmű és útépítés megvalósítását végző társaságok beszállítójaként tevékenykedünk. Önállóan pedig épületbontást, útalapépítést, pincekiemelést, tóásást és különböző nagy tömegű földmunkákat tudunk vállalni. Építőanyag kereskedésünk és építési - bontási törmelék kezelő telepünk működése lehetővé teszi bármely építőipari kivitelező teljes körű kiszolgálását. Referenciamunkáink: - Kész Építő Zrt. - Bácsvíz Zrt. - Démász Primavill Hálózatszerelő Ipari Kft. - Előszer Kft. - Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata - Duna Aszfalt Kft. Jelenleg 33 fővel egy 10000 m2-es telephelyen működünk az oldalon megtekinthető "géppark"-kal. Földmunkagépeink kezelővel bérelhetők, de az építőipari kisgépeink kezelő nélkül is kölcsönözhetők. Terveink közt szerepel a géppark folyamatos újítása, bővítése, valamint az építőanyagok választékának kiszélesítése. Nagy örömünkre szolgál, hogy már korábbi ill. meglévő megrendelőink, vásárlóink bizalommal és elégedettséggel fordulnak hozzánk. Vállalatunk sikere és fejlődése a jól végzett munkában és a kiváló minőségben rejlik.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Transporte in Ungarn, Erdbau, Baustoffhandel, Kranarbeiten
17.Kelépker Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2800 , MÁV Áruraktár
18.Ép-Gép-Fa Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9241 , Iparos út 33/B
Über uns: Jánossomorjai székhelyű cégünk, már több mint 16 éves múltra tekint vissza. Megalakulásunk fő oka a fa iránt érzett szeretet, és a mások igényeinek kiszolgálása volt. Faáru gyártással és kereskedelemmel foglalkozunk. Parketta és nagyon sok egyéb termék, mellyel állunk szíves rendelkezésére. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, hozzánk fordul, csak elégedett lehet majd! Tájékozódjon cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban Ön is bővebben! Forduljon hozzánk bizalommal!
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
19.Thermo-Tóth Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4921 , Petőfi u. 46.
20.Allinger Bt.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3573 , Szabadság u. 17.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , Verputz, Wärmedämmung
PRODUKTE Putze
21.Krila Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1041 , Károlyi István u. 27-29.
Handelsaktivität Großhändler
Firmenprofil: Unser Schwerpunkt liegt im Bereich Baustoffgroßhandel. Zu Bauarbeiten bieten wir Mauerziegel, Dachziegel, Putze, Abdichtungsmaterialien und Zusatzmittel; zum Innenausbau: Gipskartonplatten, Zubehör, Fliesen und Klebstoffe.