Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Tokaj wines

- 6 results
1.Sajgó Pincészet Tolcsva-Bor Kft.
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3934 , Táncsics Mihály út 3.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sajgopinceszet-c-en
About us: A pincészet a Tokaji borvidéken a szőlészet-borászat fejlesztésében vállal jelentős szerepet, a cég dinamikus fejlődését az önálló gazdasági egységként 1996-97-ben Tolcsván megépült korszerű szőlőfeldolgozó és palackozó üzem biztosítja. A pincészetünk által forgalmazott borok több hazai és nemzetközi borversenyen Champion-díjat, számos Arany, Nagyarany érmet, Különdíj elismerést kaptak. A kemény munka, az ebbe vetett hit és az eredmények alapján a pincészet a Tokaji borvidék egyik meghatározó borászatává vált. Célunk, minél szebb borokat készíteni, bízva abba, hogy a következő generáció ugyan-úgy fogja szeretni ezt a nagyszerű hivatást mint mi és mint elődeink/nagyapáink, valamint továbbra is a Tokajinak mint különleges kincsnek a megőrzése, népszerűsítése. Filozófiánk: Kiváló minőségű szőlőből, kiváló minőségű borokat előállítani. A jó bor titka a szőlőben, a jó alapanyagban rejlik.
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale, Producer, Service provider
Products: , , , , , , Tokaj wines, Wines
Activity description: Sajgó Pincészet is a typical family enterprise, we have been bottling and distributing our self-produced wines since 1997. We grow variety of traditional Tokay grapes on a 16-hectare land. We distibute 16 kinds of wine in the domestic and foreign markets.
2.Best of Best Kft.
County:
Budapest
Address:
1131 , Nővér u. 47.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bestofbestkf-c-en
Classification Manufacturer
Activity, services:
Products: Tokaj wines, Wines
Brands: Heidrich
3.Lenkey és Társa Kft.
County:
Budapest
Address:
1196 , Esze Tamás u. 68.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lenkeyestsak-c-en
About us: A Lenkey Család Pincészete 1999 nyarán kezdte meg működését Tokaj-Hegyalján, Mádon. Tíz hektárnyi területünkön művelünk szőlőt. Elképzeléseink a borkészítésről folyamatosan alakultak ki. Rájöttünk, hogy nem vonz minket a mennyiségi borászkodás, sokkal inkább a minőségi borok készítése. A hektáronkénti terhelést kb. 20-25 q/ha mennyiségben határoztuk meg, ez tőkénként kb. 4-6 fürt érlelését jelenti. Tavasszal hajtás-, nyáron fürtritkítást végzünk. Terveinkről talán annyit: szeretnénk nagy évjáratokban, szép borokat, elérhető áron készíteni a borkedvelő emberek számára.
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale, Producer
Brands: Lenkey
Activity description: Machining services. Manufacture and restoration of car parts, rubber bushings, mechanical parts, rubber buffers, ball joints and swivel arms. Repair of running gears. Production and distribution of bottled Tokay-Hegyalja wines.
4.Tokaj Classic Kft.
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3909 , Rákóczi út 45.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tokajclassick-c-en
Classification Wholesale
Products: , Tokaj wines, Wines
5.Vivamus Bt.
County:
Veszprém
Address:
8272 , Fő u. 86.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vivamusbt-c-en
About us: Családunk tulajdonában lévő vállalkozás 1990. 12. 20-án alakult. Jelenleg a Balatonfelvidéken, Dörgicsén ill. Tokaj-hegyalján, Erdőbényén rendelkezünk egy-egy bemutató, kóstoló és érlelő pincével, korlátozott számban száláshellyel is. Legfontosabb célunk, hogy a kiváló magyar borok széles választékával megismertessük a világ borkedvelőit.
Classification Wholesale
Products: , , Pesticides, Tokaj wines, Wines
Brands: Vivamus
6.Tokaj Kereskedőház Zrt.
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3934 , Petőfi Sándor út 36-40.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tokajkereskedo-c-en
About us: Vállalatunk a legnagyobb borászati, és borkereskedelmi vállalkozás. Több mint félévszázados borászati tapasztalattal rendelkezünk. A legkorszerűbb borászati technológiát használjuk, amely méltó a tokaji bor, ám egyúttal megőrizzük a hegyaljai tradíciót is, ezáltal biztosítva boraink kiváló minőségét. Nem mennyiségi kereskedés a célunk, hanem a minőség megőrzése. A legjobb minőségű és legbiztonságosabb termék előállításához a vállalat elkötelezettségét a minőségpolitikájában foglalja össze.
Classification Wholesale
Activity, services: , Enology
Products: Tokaj wines, Wines