Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Tokaji bor

- 6 találat
1.Best of Best Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1131 Budapest, Nővér u. 47.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bestofbestkf-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Bortermelés
Termékek: Bor, Tokaji bor
Márkák: Heidrich
Tevékenységi ismertető: Szőlőtermesztés, borászat. Magyarország kiemelkedő borvidékének válogatott borai, saját készítésű tokaji borok (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű) forgalmazása.
2.Lenkey és Társa Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1196 Budapest, Esze Tamás u. 68.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lenkeyestsak-c
Rólunk: A Lenkey Család Pincészete 1999 nyarán kezdte meg működését Tokaj-Hegyalján, Mádon. Tíz hektárnyi területünkön művelünk szőlőt. Elképzeléseink a borkészítésről folyamatosan alakultak ki. Rájöttünk, hogy nem vonz minket a mennyiségi borászkodás, sokkal inkább a minőségi borok készítése. A hektáronkénti terhelést kb. 20-25 q/ha mennyiségben határoztuk meg, ez tőkénként kb. 4-6 fürt érlelését jelenti. Tavasszal hajtás-, nyáron fürtritkítást végzünk. Terveinkről talán annyit: szeretnénk nagy évjáratokban, szép borokat, elérhető áron készíteni a borkedvelő emberek számára.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő
Márkák: Lenkey
Tevékenységi ismertető: Fémforgácsolás. Autóalkatrész-, silentblokk-, gépalkatrész-, motortartóbak-, gömbfej-, lengőkar gyártása, felújítása. Futóműjavítás. Palackozott tokaj-hegyaljai borok termelése, értékesítése.
3.Tokaj Classic Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3909 Mád, Rákóczi út 45.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tokajclassick-c
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Borászat, Borok nagykereskedelme, Külkereskedelem
Tevékenységi ismertető: Bortermelés (tokaji, szekszárdi) és nagykereskedelem, export.
4.Sajgó Pincészet Tolcsva-Bor Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3934 Tolcsva, Táncsics Mihály út 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sajgopinceszet-c
Rólunk: A pincészet a Tokaji borvidéken a szőlészet-borászat fejlesztésében vállal jelentős szerepet, a cég dinamikus fejlődését az önálló gazdasági egységként 1996-97-ben Tolcsván megépült korszerű szőlőfeldolgozó és palackozó üzem biztosítja. A pincészetünk által forgalmazott borok több hazai és nemzetközi borversenyen Champion-díjat, számos Arany, Nagyarany érmet, Különdíj elismerést kaptak. A kemény munka, az ebbe vetett hit és az eredmények alapján a pincészet a Tokaji borvidék egyik meghatározó borászatává vált. Célunk, minél szebb borokat készíteni, bízva abba, hogy a következő generáció ugyan-úgy fogja szeretni ezt a nagyszerű hivatást mint mi és mint elődeink/nagyapáink, valamint továbbra is a Tokajinak mint különleges kincsnek a megőrzése, népszerűsítése. Filozófiánk: Kiváló minőségű szőlőből, kiváló minőségű borokat előállítani. A jó bor titka a szőlőben, a jó alapanyagban rejlik.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: A Sajgó Pincészet klasszikus családi vállalkozás, az általunk termelt borokat 1997-től saját palackozásban hozzuk forgalomba. 17 hektáron termesztjük a hagyományos tokaji szőlőfajtákat. A hazai és külföldi kereskedelemben 16-féle borral vagyunk jelen.
5.Tokaj Kereskedőház Zrt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3934 Tolcsva, Petőfi Sándor út 36-40.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tokajkereskedo-c
Rólunk: Vállalatunk a legnagyobb borászati, és borkereskedelmi vállalkozás. Több mint félévszázados borászati tapasztalattal rendelkezünk. A legkorszerűbb borászati technológiát használjuk, amely méltó a tokaji bor, ám egyúttal megőrizzük a hegyaljai tradíciót is, ezáltal biztosítva boraink kiváló minőségét. Nem mennyiségi kereskedés a célunk, hanem a minőség megőrzése. A legjobb minőségű és legbiztonságosabb termék előállításához a vállalat elkötelezettségét a minőségpolitikájában foglalja össze.
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Borászat, Borkereskedelem
Termékek: Bor, Tokaji bor
Tevékenységi ismertető: Borászat.
6.Vivamus Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8272 Szentantalfa, Fő u. 86.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vivamusbt-c
Rólunk: Családunk tulajdonában lévő vállalkozás 1990. 12. 20-án alakult. Jelenleg a Balatonfelvidéken, Dörgicsén ill. Tokaj-hegyalján, Erdőbényén rendelkezünk egy-egy bemutató, kóstoló és érlelő pincével, korlátozott számban száláshellyel is. Legfontosabb célunk, hogy a kiváló magyar borok széles választékával megismertessük a világ borkedvelőit.
Besorolás Nagyker
Márkák: Vivamus
Tevékenységi ismertető: Növényvédő szerek nagykereskedelme, borok kis- és nagykereskedelme, bortermelés.