Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Abwasserpumpen

- 16 Treffer
1.Mediker Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6640 , Erzsébet u. 29.
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: Legfőbb elkötelezettségünk: Jót, s jól Vásárlóink érdekében Szolgáltatásunk részét képezi az egyedi igények gyors, jó minőségű tejesítése a tervezéstől az üzembe helyezésig. Mi magunk gyártjuk és értékesítjük a KONTROLL szennyvíz szivattyúkat és a HIDRO szennyvíz átemelőket. 1. speciális szolgáltatások 2. kiszálláshoz kapcsolódó szolgáltatások, pótalkatrészek, helyettesítő alkatrészek, egyedi alkatrészmegrendelések 3. szervízszerződések 1. Speciális szolgáltatások: Szivattyújavítás Üzemellenőrzés, megelőző intézkedések Hibajavítás, felújítás 2. Kiszálláshoz kapcsolódó szolgáltatások Rendszeroptimalizálás: tudásunk és széleskörű tapasztalatunk által nemcsak megjavítjuk a szivattyút, hanem a tökéletes működés érdekében a hiba okát megkeresve harmonizáljuk az egész rendszert. Ez elősegíti azt, hogy a javítások közötti üzemidő növekedjék. Komplex feladatok megoldása: szennyvízátemelők javítása, állapotfelmérése, karbantartása, közvetlen cserelehetőség Flygt, ABS, Grundfos, WILO vagy egyéb termékekre legyenek azok szárazterű, meríthető, hordozható szivattyúk, irányító automatikák (rendszerek), szelepek, vagy egyéb részegységek. Rendelkezünk az alábbi technológiákkal: Forgácsolás: esztergálás, marás, fúrás, köszörülés, vésés Hegesztés: többféle javító és felrakó hegesztés programozható berendezésekkel Forrasztás: keményfémgyűrűk vákuumos, védőgázos forrasztása Sajtolás: 200 t-s hidraulikus prés Felületelőkészítés: folyadéksugaras kvarcszórás Felületbevonások: festés, műanyag porfestés Tesztelések: villamosgép vizsgálatok, hidraulikus teszt, öntés vízzáróság 3. Szervizszerződések: Az összes általunk képviselt, forgalmazott és javított berendezésre (nemcsak a nálunk vásároltakra) Éves megelőző átvizsgálás, vagy az adott berendezésre tervezett (igazított) termékspecifikus szervizmegállapodás Betanítás A tudás átadása a termékeink maximális életciklusának elérése és a vásárlóink elégedettsége érdekében. Különböző szintű gyakorlati kurzusok közül választhat.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: , , , , , , , , Pumpenherstellung, Reparatur von Pumpen, Umweltschutz
Firmenprofil: Pumpen (Kontroll, Flyght, Grundfos, Wilo, Caprari), Entwässerungspumpen, Schaltschränke
2.C CAPS Line Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Pazonyi út 17.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Pumpen
3.Profilaxis Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2049 , Vadrózsa u. 13.
Über uns: Cégünk 1990 óta foglalkozik vegyszerek, átfejtésén, tárolásán, oldásán, bekeverésén, az oldat adagolásán, a technológiai folyamat paramétereinek mérésén, adagolószivattyúk szabályozásán, hálózati víz nyomásfokozásán, iszapok és nehezen folyós anyagok továbbításán, átemelésén, az anyagok elkeverése tartályokban vagy medencékben, csővezetékek nyitása, zárása? mindennapos feladat az ipar, a víz- és csatornaművek, szennyvízkezelő telepek és fürdők területén. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
4.Aszel Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3532 , Testvériség u. 51.
Über uns: A SZ E L ÁDÁM SZABOLCS ERZSÉBET LÁSZLÓ Társaságunk egyik tulajdonosa 1978-tól dolgozik a búvárszivattyú gyártás különböző területein. Az F.M.V. -ből való kiválás után 1993-ban alakultunk családi vállalkozásként, és azóta is eredeti felállásban dolgozunk. Üzletpolitikánkkal, szakértelmünkkel minden nap azon dolgozunk, hogy a partnereinket gördülékenyen, gyorsan és pontosan kiszolgáljuk. Hazai és uniós országokból származó búvárszivattyúkat, alkatrészeket, tekercselőhuzalokat értékesítünk. Szolgáltatás területén búvárszivattyúk javításával és motorok tekercselésével állunk rendelkezésükre a meglévő illetve a jövőbeni partnereink részére. Referenciáink: Önkormányzatok, Vízművek, Bányák.
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: , , , , , , , , , , , Reparatur und Wartung von Pumpen und Pumpenanlagen
5.Zultzer Pumpen Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1046 , Kiss Ernő u. 1-3.
Über uns: Szivattyú kereskedelemmel foglalkozó cégünk, tökéletes választás lehet az Ön számára, amennyiben szivattyúra lenne szüksége. A tökéletes minőségű termékek, a nagyon kedvező árak, biztos hogy elnyerik majd az Ön tetszését is! Termékeink között megtalálhatja, az áramláskeltő készüléket, keverő gépet, és még nagyon sok termékkel, géppel, berendezéssel kapcsolatban tájékozódhat bővebben, ha minket választ!
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen: Handel mit Pumpen
PRODUKTE , , Abwasserpumpen, Mixer
6.Xylem Water Solutions Magyarország Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2045 , Tó-park u.
Handelsaktivität Importeur, Dienstleister
Dienstleistungen: Pumpen
7.Grundfos Hungária Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2045 , Park u. 8.
Über uns: A Grundfos a világ egyik vezető szivattyúgyártója, amelynek 1945-ös alapítása óta legfontosabb törekvése, hogy világszerte sikeresen fejlesszen, gyártson és értékesítsen kiváló minőségű szivattyúkat, szivattyúrendszereket, ezzel is hozzájárulva a magasabb életszínvonal és az egészségesebb környezet kialakításához.
Handelsaktivität Hersteller
MARKEN Grundfos
8.Mexbau Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2085 , Fő út 1.
Über uns: Cégünk 2003 óta működik, mint szivattyúforgalmazó. Webáruházunkat 2007-ben nyitottuk meg, melyet a vásárlóink érdekében folyamatosan, fejlesztjük és töltjük fel áruval. Termékpalettánk kategóriái: Fűtési keringető szivattyú, házi vízmű, kerti szivattyú, búvárszivattyú, ásottkút szivattyú, centrifugál szivattyú, szennyvízszivattyú?stb. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Handelsaktivität Einzelhändler
Firmenprofil: Internetshop für Pumpen inkl. Versand. Handel mit Pumpen, Hauswasserpumpen, automatischen Bewässerungssystemen, Ersatzteilen und Zubehör.
9.Hungaro System's Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1016 , Zsolt u. 8/A I/1.
Über uns: A Hungaro System's Kft. több mint 15 éve működik fő profilja és egyben ars poeticája, a magyar ipar támogatása. Ezt kiváló minőségű termékeket előállító cégek képviseletével látjuk el. (Szivattyúk, ragasztóanyagok, tömítőanyagok, tűzálló- saválló- lúgálló anyagok, valamint a gyógyszeriparban, étrendkiegészítő üzletágban használható kapszulák, kapszulatöltők forgalmazása.) Üzletpolitikánkkal, szakértelmünkkel minden nap azon igyekszünk, hogy az általunk képviselt cégek és magyarországi partnereink között gördülékeny kapcsolat alakuljon ki.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Import und Großhandel mit Ritz und Sigma Pumpen, RHI-Didier feuerfesten Erzeugnissen, säurenfesten Betonelementen, Kapseln. Großhandel mit ThreeBond Industrieklebstoffen.
10.PX Hungaria Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2740 , Szolnoki út 15.
Über uns: Cégünk 1997-ben alakult. Társaságunk látja el hazánkban a Calpeda és a Zenit gyárak képviseletét. Néhány referencia a teljesség igénye nélkül: - Ráckeve és térsége szennyvízberuházás (2200 db vágókéses Zenit szivattyú) - Mátrai Erőmű Rt. (Calpeda csőkútszivattyúk) - vízművek, uszodák, fürdők, öntözéstechnikai és uszodatechnikai cégek. Épületgépészeti referenciák: - Bevásárlóközpontok, áruházak (Penny Market, PLUS. Profi stb.) - Országos Nyugdíjfolyosító Igazgatóság - Szállodák, irodák stb.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Exklusivvertretung von Pumpenherstellern Calpeda, Zenit und Prima Pompe sowie Hydroswim für Schwimmbadfilteranlagen und Schwimmbadtechnik in Ungarn
11.Füzesi Szivattyú Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1046 , Kiss Ernő u. 2. (bejárat: Erkel Gyula u. felől)
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Pumpen
Firmenprofil: Herstellung, Reparatur und Handel mit Tauchpumpen
12.Cézár System Vízgépészeti Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1153 , Eötvös u. 43.
Über uns: A Cézár System Vízgépészeti Kft. 2003-ban alakult, fő tevékenységi területünk a szivattyúforgalmazás. Fejlődésünk évről évre töretlen, így kínálva termékeinket és szolgáltatásainkat Megrendelőinknek, Törzsvásárlóinknak és Partnereinknek. Célunk, hogy Megrendelőinket magas színvonalon, szaktanácsadással, jó minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal tudjuk ellátni. Igény esetén gondoskodunk a készülék vagy rendszer szakszerű telepítéséről, beüzemeléséről, ill. komplett szivattyús gépészet kivitelezéséről. Az ajánlatkérésre mindig a feladatnak megfelelő, ár-érték arányban a legjobb készülékeket választjuk ki.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Verkauf und Installation von Pumpenanlagen für Unternehmen und Privatkunden
13.K-Tech Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1143 , Hungária krt. 105.
14.Komplex-Siker 21 Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5008 , Vajda János u. 29.
Über uns: Cégünk 1997-ben alakult a fő tevékenységként mérnöki munkával foglalkozó Komplex Bt., valamint a nagykereskedelmi tevékenységet folytató Siker Kft. összeolvadásából, 3 fő tulajdonaként. Elsődleges tevékenységként a vízellátás, szennyvízelvezetés területén alkalmazható standard, továbbá a speciális igényeket is biztosító szivattyúk forgalmazásával foglalkozunk. Munkánk a mai igényeket követve jelentősen bővült az egyes technológiai folyamatok során igényként felmerülő gépek, berendezések irányában. Eddigi tevékenységeink során nagy biztonságot jelentett mind részünkre, mind pedig megrendelőink részére az a közel 21 éves tervezői gyakorlat, melyet munkánk során hasznosítva tudtunk ügyfeleink kívánságát teljesíteni, mivel sok esetben csak a feladatot és az adottságokat ismerve teszünk ajánlatot a feladat ellátásához éppen megfelelő gép, berendezés szállítására, szem előtt tartva a megrendelő energetikai, műszaki és anyagi igényeit. Az általunk forgalmazott gépek és berendezések mindegyike kielégíti az UNIO-s jogszabályokban előírt műszaki és minőségi kritériumoknak, melyek hosszú ideje működnek jelenlegi partnereinknél. Tevékenységünk az ország teljes területére kiterjed, kapcsolatban vagyunk szinte az összes víziközműveket üzemeltető társasággal, kiállításokkal részt veszünk az ország jelentős szakmai rendezvényein. Az általunk forgalmazott szivattyúk részére természetes biztosítjuk az esetlegesen szükséges garanciális időn belül és az azon túli javítási lehetőségeket megbízott szervizpartnereinken keresztül, valamint a szükséges tartalék alkatrészellátást.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Vertrieb von Pumpen für die Trinkwasserversorgung und Abwasserentsorgung; Entwässerungspumpen für Haus und Grundstück; Pumpen mit Verbrennungsmotor; Schneckenpumpen; MONSTER Zerkleinerern, Vakuumpumpen usw.
15.Elpumps Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4900 , Vasvári P. 65.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
16.Villgépszer Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4031 , Kishegyesi út 173.
Über uns: Cégünk 1993-ban jött létre a Villfosz Bt. (1984) utódjaként. Fő tevékenységünk, a szennyvízszivattyúk javítása és forgalmazása, valamint alkatrészeinek kereskedelme. Munkánkat alacsony javítási költségek jellemzik a felújított szivattyúk megnövekedett élettartama mellett. Telephelyünkön saját kiegyensúlyzó padnak köszönhető munkánk gyorsasága és precizitása.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister