Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Trocknungsanlagen

- 6 Treffer
1.Té-Géta 68 Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2941 , Gárdonyi út 104.
Über uns: Társaságunk a beruházó/vevő igényeinek megfelelően egyeztetett módon, komplex formában, a tervezéstől a kulcsrakész átadásig vállalkozik a szárító és a technológia kivitelezésére és megvalósítására. Helyszíni bejárás és az igények egyeztetése után komplex, a szárítótelep minden elemére, illetve a komplett kivitelezésre ajánlatot adunk. STELA szárítók széles választékkal rendelkeznek és mindig a vevő igényeihez és feladataihoz alakíthatók ki. A kiegészítő technológiák vonatkozásában lehetőség van arra, hogy több gyártó termékeiből válasszunk tisztítókat, elevátorokat, rédlereket, egyéb kiegészítő berendezéseket, figyelembe véve vevőink elképzeléseit, az optimális technológia megvalósítására való törekedést. Igény szerinti, egyedileg tervezett szalagos vagy lapátos szárítók. Élelmiszer: zöldség, dió, kazein, bevonat nélküli extrudátumok, gabonafélék, gyümölcsök, egyéb anyagok. Takarmány: extrudált termények vagy pellet formájú termények. Kémia: sók, aktív szén, műtárgya, színezőanyag, műanyag formátumok, egyéb anyagok. Környezetvédelem: szennyvíziszap, újrahasznosítható anyagok. Speciális: tárgya pellet, granulált építési anyagok, tisztítószer pellet, cellulóz és más anyagok. Másodlagos energiahordozók: szalma és fa pellet, apríték stb. Speciális kialakítás, nagy teljesítmény, optimális energiafelhasználás. Igények felmérése alapján kialakított szárítóberendezés.
Handelsaktivität Importeur, Vertreter, Dienstleister
MARKEN Stela
Firmenprofil: Projektierung und Durchführung von landwirtschaftlichen Investitionen. Planung und Bau von Trocknungsanlagen für die Industrie und Landwirtschaft. Repräsentanz für Stela Trocknungstechnik. Förder- und sonstige Anlagen.
2.Mecsekkapu 2000 Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7695 , Liszt F. u. 28.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Metallbau
3.Tornum Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4030 , Diószegi út 1-3.
Über uns: Tornum Kft, Mezőgazdasági gépek, kellékek, felszerelések nagykereskedelmével foglalkozó cég vagyunk. Ha szeretne tökéletes minőségű termékekkel és széleskörű szolgáltatásokkal találkozni, akkor csak annyit kell tennie, hogy minket választ, és felveszi velünk a kapcsolatot! Keressen fel minket mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal, biztosra veszem, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lesz majd.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
MARKEN Tornum
4.Multech Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1144 , Szentmihályi út 11.
Über uns: Multech Kft, 2003-ban alakult, azzal a tudattal, hogy főleg élelmiszer ipari igényekhez kapcsolódó ügyfeleket szolgálhassunk ki. Cégünk, mérnöki megoldásokkal szolgálja ki kedves ügyfeleit. Termékpalettánk is igen széles megoldásokat kínál az Ön számára. Szolgáltatásaink között szerepel, hogy az alábbi gépeket kínáljuk kedves ügyfeleink számára. Adagoló gépek, mosó gépek, tisztító gépek, magozó gépek, szulfitáló gépek, aszaló berendezés. Ha szeretne még több információhoz jutni cégünkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler
5.Edla Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1194 , Csiky u. 46.
6.Hex-Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6640 , Vörösmarty u. 1.
Über uns: Cégünk állateledel gyártásával és feldolgozásával foglalkozik különösen az extrudálás területén. Foglalkozunk még technológiai berendezések tervezésével, fejlesztésével és üzemeltetésével.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Umsatz von futterindustriellen Einrichtungen.