Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Szárítóberendezés

- 6 találat
1.Edla Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1194 Budapest, Csiky u. 46.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/edlakft-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Szárítóberendezések gyártása, automatizálása.
2.Multech Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1144 Budapest, Szentmihályi út 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/multechkft-c
Rólunk: Multech Kft, 2003-ban alakult, azzal a tudattal, hogy főleg élelmiszer ipari igényekhez kapcsolódó ügyfeleket szolgálhassunk ki. Cégünk, mérnöki megoldásokkal szolgálja ki kedves ügyfeleit. Termékpalettánk is igen széles megoldásokat kínál az Ön számára. Szolgáltatásaink között szerepel, hogy az alábbi gépeket kínáljuk kedves ügyfeleink számára. Adagoló gépek, mosó gépek, tisztító gépek, magozó gépek, szulfitáló gépek, aszaló berendezés. Ha szeretne még több információhoz jutni cégünkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenységi ismertető: Élelmiszer-ipari berendezések gyártása, kiskereskedelme.
3.Mecsekkapu 2000 Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7695 Mecseknádasd, Liszt F. u. 28.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mecsekkapu2000-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Fémszerkezetgyártás
Tevékenységi ismertető: Fémszerkezetek gyártása.
4.Hex-Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6640 Csongrád, Vörösmarty u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hex-techkere-c
Rólunk: Cégünk állateledel gyártásával és feldolgozásával foglalkozik különösen az extrudálás területén. Foglalkozunk még technológiai berendezések tervezésével, fejlesztésével és üzemeltetésével.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Mezőgazdasági gép, eszköz kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Takarmányipari berendezések forgalmazása.
5.Tornum Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Diószegi út 1-3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tornumkft-c
Rólunk: Tornum Kft, Mezőgazdasági gépek, kellékek, felszerelések nagykereskedelmével foglalkozó cég vagyunk. Ha szeretne tökéletes minőségű termékekkel és széleskörű szolgáltatásokkal találkozni, akkor csak annyit kell tennie, hogy minket választ, és felveszi velünk a kapcsolatot! Keressen fel minket mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal, biztosra veszem, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lesz majd.
Besorolás Gyártó, Nagyker
Márkák: Tornum
Tevékenységi ismertető: Mezőgazdasági gépek, berendezések, felszerelések nagykereskedelme. Terményszárító és tároló technológiák gyártása, forgalmazása.
6.Té-Géta 68 Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2941 Ács, Gárdonyi út 104.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/te-geta68kft-c
Rólunk: Társaságunk a beruházó/vevő igényeinek megfelelően egyeztetett módon, komplex formában, a tervezéstől a kulcsrakész átadásig vállalkozik a szárító és a technológia kivitelezésére és megvalósítására. Helyszíni bejárás és az igények egyeztetése után komplex, a szárítótelep minden elemére, illetve a komplett kivitelezésre ajánlatot adunk. STELA szárítók széles választékkal rendelkeznek és mindig a vevő igényeihez és feladataihoz alakíthatók ki. A kiegészítő technológiák vonatkozásában lehetőség van arra, hogy több gyártó termékeiből válasszunk tisztítókat, elevátorokat, rédlereket, egyéb kiegészítő berendezéseket, figyelembe véve vevőink elképzeléseit, az optimális technológia megvalósítására való törekedést. Igény szerinti, egyedileg tervezett szalagos vagy lapátos szárítók. Élelmiszer: zöldség, dió, kazein, bevonat nélküli extrudátumok, gabonafélék, gyümölcsök, egyéb anyagok. Takarmány: extrudált termények vagy pellet formájú termények. Kémia: sók, aktív szén, műtárgya, színezőanyag, műanyag formátumok, egyéb anyagok. Környezetvédelem: szennyvíziszap, újrahasznosítható anyagok. Speciális: tárgya pellet, granulált építési anyagok, tisztítószer pellet, cellulóz és más anyagok. Másodlagos energiahordozók: szalma és fa pellet, apríték stb. Speciális kialakítás, nagy teljesítmény, optimális energiafelhasználás. Igények felmérése alapján kialakított szárítóberendezés.
Besorolás Importőr, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Stela
Tevékenységi ismertető: Mezőgazdasági beruházások tervezése, lebonyolítása, kivitelezése. Mezőgazdasági és ipari szárítók tervezése és kivitelezése. Stela szárítók képviselete, szállítógépek, egyéb technológiák.