Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Umreifungsbänder

- 10 Treffer
1.Múzeum 7 Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1053 , Múzeum krt. 7. fszt. 3
Über uns: Csomagolna, de nincs mibe? Elfogyott a ragasztószalag? Ezek nagyon bosszantó dolgok, ha az ember épp költözik, csomagol. Ha nálunk vásárol, Önnel ez nem fordulhat elő! Csomagolóanyagok és csomagolóeszközöket forgalmazó üzletünkben mindent egy helyen megtalál, amire szüksége lehet. Doboz? Ragasztószalag? Zsugorfólia? Akkor csakis Múzeum 7 Bt!
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: , Handel mit Verpackungsmaterial
2.Polipack Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3580 , Tisza út 2/C
Über uns: Ma már tudjuk, hogy a csomagoló anyag piac meghatározó szereplői akarunk lenni. Tudjuk, hogy céljaink eléréséhez az út Önökön keresztül vezet. Mit tud cégünk adni Önöknek? Használnak valamilyen csomagoló anyagot? Fóliákat, pántoló- vagy ragasztó-szalagot, esetleg flakonokat, kannákat? Kérjék ajánlatunkat, hogy térítés nélkül átadhassuk tudásunkat és tapasztalatunkat. Mi tudjuk merre megyünk. Velünk akarnak jönni? Lesznek még rázós bekötő utak, de már látszik az autópálya is. Kívánjuk Önöknek, hogy autópályán haladjanak a céljaik felé és ezt velünk együtt tegyék. Tudjuk, hogy céljaik eléréséhez a PoliPack Kft. csomagoló anyagaival hozzájárul.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
3.Pe-Gi 3 Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5100 , Mikszáth Kálmán u. 8.
5.Weldotherm Hőtechnikai és Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8400 , Gyár u. 40.
Handelsaktivität Importeur
Dienstleistungen: Handel für Heiztechnik
PRODUKTE , , Umreifungsbänder
MARKEN Fronius
6.Inter-Line 95 Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4034 , Huszár Gál u. 43.
Über uns: Cégünk 1985-ben kezdte meg működését és 1995-ben alakult át kft-vé.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
7.Pántológép Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1028 , Tárkony u. 10.
Über uns: Csomagológépek kereskedelme, műanyagszalagos pántolás, fóliázógép, pántológép, és még nagyon sok olyan termékkel, géppel találkozhat, amelyre szüksége lehet a csomagolás alatt, a csomagolás kivitelezése érdekében! Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben ebben az igen széles világban, hiszen számtalan tökéletes lehetőség várja Önt nálunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk Ön is bizalommal!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler
Dienstleistungen: , , , Handel mit Verpackungsmaschinen
MARKEN Signode
8.Ret-Ker Bt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2740 , Tószegi út 70.
10.Lőrincz Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Budafoki út 183.
Über uns: A Lőrincz Kft.-t 1997-ben alapították és kiváló minőségű csomagolóanyagok értékesítésével foglalkozik. A Lőrincz Kft. soha nem elégedett meg a csomagolóanyagok hagyományos értékesítésével, hanem a kezdetektől fogva figyelmet fordított a cégek új termékekkel való megismertetésére, mellyel időt és energiát takaríthatnak meg. Ma a Lőrincz Kft. több mint 450 féle csomagolóanyag értékesítését végzi úgy, hogy egy árutípuson belül is több féle cég termékeit kínálja, így biztosítva, hogy partnere mindig a lehető legjobb és számára legmegfelelőbb terméket használhassa. A Lőrincz Kft. jövőbeni elképzeléseit úgy fejleszti ki, hogy a megrendelő minél kényelmesebben és minél kedvezőbb árszínvonalon juthasson hozzá a csomagolóanyaghoz.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
Firmenprofil: Umreifungsbänder, Strechfolien, Wellpappen, Schrumpffolien, Tabletts aus Kunststoff und Aluminum. Folien für Lebensmittelindusrie, Luftpolsterfolien, Kartons, PE-Beutel, Klebebänder, Schnüre. Schnelldienst, Hauszustellung.