Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Refrigeration equipment

- 43 results
1.Polizo Kft.
County:
Pest
Address:
2011 , József Attila út 75.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/polizokeresked-c-en
About us: Cégünk 1993 óta a svéd Electrolux ipari mosodai gépeinek magyarországi értékesítési és szervizképviseletét látja el. Az általunk forgalmazott berendezések gyártói ISO 9001 minőségbiztosítási és ISO 14 001 környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az ország területén több mint 400 referenciahelyen mintegy 1500 berendezésünk üzemel. Országos, régiókra osztott szervizhálózatot működtetünk, amely lehetővé teszi a javítások, karbantartások gyorsabb és költségtakarékosabb elvégzését.
Classification Importer, Agency
Activity description: Official trade and repair service of Electrolux Swedish laundry equipments.
2.Kondi-Klíma Kft.
County:
Somogy
Address:
8638 , Ipartelep út 7.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kondi-klimakft-c-en
Classification Retail, Service provider
3.QPlan Kft.
County:
Budapest
Address:
1037 , Csillaghegyi út 43.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/qplankft-c-en
About us: Épületgépészet, hűtéstechnika, hűtőházak kivitelezése, hűtőházak tervezése. Többek között ez is szolgáltatásaink közé tartozik. Széleskörű szolgáltatást tudunk nyújtani az Ön számára, bármiben. Amennyiben erről szeretne bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak egyszer is, visszatérő ügyfeleink között üdvözölhetjük majd!
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale, Service provider
Brands: Acson, Profroid, Sharp
4.Amega-szerviz Bt.
County:
Heves
Address:
3200 , Egri út 30.
5.Axima Kft.
County:
Budapest
Address:
1191 , Üllői út 20.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/aximakft-c-en
About us: Axima Kft. Fűtéstechnika, klímatechnika, hűtéstechnika, tűzvédelem, ez mind szolgáltatásainkba tartozó tevékenységek. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden tekintetben elnyerje kedves ügyfeleink tetszését, hogy minden igényt kielégítően tudjunk szolgáltatást nyújtani. A hosszó évek, a megfelelő szakmai tapasztalat, lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink igényeit teljes mértékben kiszolgáljuk!
Classification Service provider
6.Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft.
County:
Békés
Address:
5661 , Arany J. u. 93.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bakonyihuto-e-c-en
About us: A Bakonyi Hűtő,- és klímatechnikai Kft alapítója, Bakonyi Zoltán. Cégünk, klíma és hűtőtechnikával foglalkozó cég. Cégpolitikánk nem szól másról, mint hogy magas szintű, szakmai kiszolgálás, korrekt, tisztességes hozzáállás, folyamatos továbbképzés, megbízható termékek forgalmazása, folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel. Cégünk fő profilja, nagyon sok összetevőből áll, éppen ezért úgy gondolom, hogy ezzel kapcsolatban célszerű bővebben tájékozódnia honlapunk segítségével.
Classification Service provider
Brands: LG, Panasonic, Toshiba
7.Agro-Klíma Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9025 , Gyepszél u. 1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agro-klimakft-c-en
Classification Manufacturer, Service provider
Activity, services: Refrigeration systems
8.Epta International Kft.
County:
Budapest
Address:
1066 , Teréz krt 46. 2. em.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eptainternatio-c-en
Classification Wholesale
9.JBG-Hungary Kereskedelmi Kft.
County:
Bács-Kiskun
Address:
6050 , Bene tanya 91/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/jbg-hungaryker-c-en
Classification Service provider
Activity, services: , , Electroplating
Brands: JBG
10.CT-Hármas Invest Kft.
County:
Komárom-Esztergom
Address:
2943 , Nagyváthy u. 38.
11.V-N-V Kft.
County:
Veszprém
Address:
8500 , Jókai u. 76.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/v-n-vkft-c-en
About us: A vállalatunk azért alakult, hogy biztosítsuk az állattenyésztés számára a szükséges gépeket, berendezéseket és segédanyagokat. Mivel elsődlegesen tejtermelő állatokkal foglalkozunk, így a következők az elképzeléseink: A tejtermeléshez szükségesek: - tehén - takarmányozás - a tej kinyeréséhez fejő- és hűtőgépek - állattenyésztési segédeszközök.
Classification Retail, Wholesale
Activity, services: , , , , , , , , , , , , , ,
Brands: INOX, MILKLINE, SUEVIA
12.Dairy-Dáv Kft.
County:
Hajdú-Bihar
Address:
4002 , Kádár dűlő 28/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dairy-davkft-c-en
About us: Cégünknél 21 fő alkalmazott dolgozik. A gyártás és kereskedés egy helyen folyik.
Classification Manufacturer, Wholesale, Service provider
13.Ice Star Kft.
County:
Hajdú-Bihar
Address:
4030 , Szabó Kálmán u. 47.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/icestarkft-c-en
About us: Több mint 10 éves működésünk alatt elértük, hogy a térség egyik legnagyobb klíma-, hűtés-, légtechnikai szolgáltatójává váljunk. Tervezési, kivitelezési, karbantartási, javítási, szervizelési, garanciális és termék beszerzési megoldásainkkal teljes körűen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Munkatársaink tapasztalattal, képesítésekkel rendelkeznek ezért gyors telepítést, beüzemelést biztosítunk ügyfeleinknek. Kereskedésünkben vásárlóink kiválaszthatják az elképzeléseihez legközelebb álló terméket, amit akár azonnal elvihet állandó raktárkészletünkből.
Classification Retail, Wholesale, Agency, Service provider
Activity description: Distribution and servicing of HVACR systems. Installation, maintenance and repair service.
14.Son & Son Kft.
County:
Pest
Address:
2030 , Hunyadi u. 37/A
15.Tata Hűtőtechnika Zrt.
County:
Komárom-Esztergom
Address:
2890 , Szomódi út 4.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tatahutotechni-c-en
About us: Cégünk 1990-ben alakult. Működési területeink, hűtéstechnológiai rendszerek tervezése és komplett kivitelezése, hűtőházak és élelmiszeripari feldolgozó üzemek kivitelezése, klímaberendezések tervezése és telepítése, kondenzátor telepek és hűtőtornyok telepítése, bővítése és felújítása, műjégpályák kivitelezése. Irodánk megtalálható Tata, Szomódi út 4. szám alatt.
Classification Service provider
16.Mensator-Fejessteszt Kkt.
County:
Budapest
Address:
1025 , Törökvész út 118/A
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/freontesztszer-c-en
Classification Manufacturer
Activity, services: Refrigeration systems
17.Kiss-Juhász Bt.
County:
Hajdú-Bihar
Address:
4060 , Kossuth tér 10-11.
18.O.R. Kft.
County:
Budapest
Address:
1033 , Szőlőkert köz 9.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/orkft1-c-en
About us: Bemutatkozás Társaságunk 1992 óta foglalkozik nagykonyhai berendezések, rozsdamentes bútorok, konyhatechnológiai gépek gyártásával, valamint a készülékek szervizelésével és egyedi berendezések tervezésével. Hazai és külföldi partnereink között szállodaláncok, éttermek, kórházak, közétkeztető egységek, kávézók, üzemi étkezdék, exkluzív bárok, panziók találhatók. Óbudai telephelyünkön konyhatechnológusaink nyújtanak segítséget az igényeknek megfelelő berendezések, burkolatok, design-elemek és a legmagasabb elvárásokat is teljesítő készülékek kiválasztásához. Módszerünk, hogy a beruházások, átalakítások helyszínének műszaki jellemzőit munkatársaink személyesen mérik fel, biztosítva a legyártott berendezések méreteinek pontosságát, személyesen meggyőződve és koordinálva a kivitelezési munkálatokat. Ügyfeleink számára tehát a tervezéstől egészen az átadásig biztosítjuk a szakmai hozzáértést és szerviz-szolgáltatásunk az átadás után is gondoskodik az eszközök biztonságos működéséről. Technológiánk, amely tartalmazza az acél- és faipar legújabb fejlesztéseit is, képessé tesz minket arra, hogy széria- vagy egyedi gyártásban megvalósítsuk partnereink elképzeléseit. A vendéglátó- és szállodaiparban egyre fokozódó verseny megköveteli, hogy olyan egységek épüljenek és üzemeljenek, amelyek képesek újabbat nyújtani a korábban megszokottnál és partnereink – vendégkörük megtartása mellett – olyan exkluzív szolgáltatásokat nyújthassanak akár a gasztronómia, a design vagy a bártechnológia területén, amelyek biztosítják fejlődésüket és beruházásaik gyors megtérülését. Szervizhálózatunk, saját szakemberekkel, bármilyen meghibásodás esetén 48 órán belül megkezdi a meghibásodott készülék javítását az ország egész területén, illetve ezzel párhuzamosan folyamatosan végzik a szerződéses Ügyfeleink részérére biztosított időszaki karbantartásokat is. Infrastruktúránknak köszönhetően az általunk gyártott és forgalmazott berendezések kiszállítása, beépítése és beüzemelése megoldhatóvá vált az ország egész területén, így garantálhatjuk, hogy a professzionális üzemünkből kikerülő termékeink vagy a szükségessé váló alkatrészek rendben és határidőben Ügyfeleink rendelkezésére állnak, biztosítva ezzel folyamatos működésüket. Célkitűzésünk, hogy partnereink számára a kor műszaki követelményeinek megfelelő és az élesedő piaci helyzetben is a lehető leggyorsabb megtérülést biztosító kivitelezéssel álljunk valamennyi Ügyfelünk rendelkezésére. Ennek sikeres eléréséhez, a saját tervezésű és gyártású termékeink mellett, olasz, német és francia berendezésekkel is bővítettük kínálatunkat, hogy a hazai egyedi igények összekapcsolhatók legyenek a jellemzően standard műszaki tartalmat követelő főző- és hűtő készülékek nyújtotta szolgáltatásokkal. Remélem, hogy bemutatkozó anyagunk elnyerte a tetszését és a jövőben mindkettőnk számára gyümölcsöző kapcsolat alakulhat ki.
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale
Brands: Pingvin
Activity description: Manufacture, trade, design and installation of restaurant equipment
20.Liker és Társa Kft.
County:
Békés
Address:
5600 , Urszinyi Dezsőné u. 33/A
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/likerestarsa-c-en
About us: Mobil javítószolgáltatás. Raktérhűtők: szigetelés, szerelés, javítás.
Classification Retail, Service provider
Activity description: Trade, repair of industrial and commercial cooling equipments; store-room cooling equipment.
21.Szakács Hűtő Kft.
County:
Budapest
Address:
1173 , Ferihegyi út 145.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szakacsh#369;-c-en
Classification Manufacturer
22.Dometic Zrt.
County:
Jász-Nagykun-Szolnok
Address:
5100 , Fémnyomó u. 1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dometicrt-c-en
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale
Activity, services: Refrigeration systems
Brands: Dometic
23.Latice Kft.
County:
Csongrád
Address:
6640 , Rákóczi F. u. 1/A
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/laticekft-c-en
Classification Manufacturer
24.Hungaro-Ventilátor Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9483 , Táncsics u. 18.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hungaro-ventila-c-en
Classification Manufacturer
25.Gabler-Mirelta Hungária Kft.
County:
Komárom-Esztergom
Address:
2890 , Ipari park 460/75 hrsz.
Classification Manufacturer, Importer, Service provider
Activity, services: Refrigeration systems
26.Klíma Point Kft.
County:
Budapest
Address:
1114 , Fadrusz u. 17/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/klimapointkft-c-en
Classification Service provider
27.DeLaval Kft.
County:
Pest
Address:
2040 , Templom tér 4.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/delavalkft-c-en
Classification Service provider
Activity, services: Trade of livestock equipment
28.Elektro-Klíma Kft.
County:
Budapest
Address:
1163 , Sasfészek u. 22.
29.Ózon-Hűtőtechnika Kft.
County:
Jász-Nagykun-Szolnok
Address:
5100 , Attila u. 12.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ozon-hutotechni-c-en
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale, Service provider
30.Tutti 2000 Kft.
County:
Pest
Address:
2111 , Dózsa Gy. út 147.