Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Lakástextil

- 56 találat
1.Global-Tex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Gubacsi út 47.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/global-texkft-c
Rólunk: A Globál-Tex Kft. 1993 óta dolgozik a textiliparban. A cégnek figyelemmel kell kísérnie a divatot, amely minden évszakban változik. A legérdekesebb az őszi-téli váltás, mert ilyenkor az alapanyagok minősége, felületi struktúrájuk megváltozik és ennek függvényében változnak a színek is. Az idei őszi-téli divatot is a retro jellemzi, de fontos a nőiesség. Az uralkodó színek most is a fekete, barna, szürke ill. a fekete-fehér kocka, feltűnnek még a lila, narancs és a piros színek is a nagy divatcégek palettáján. Az anyagok összetétele megváltozik egyre több teret kap a gyapjú, az elasztikus szálak melyek kellemesebbé teszik a készterméket viselője számára. Női kosztüm szöveteink több féle összetétellel van jelen a piacon, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A felületi kialakításokkal finomabb, puhább hatást érhetünk el, mely a gyermekruháknál elengedhetetlen. Kapható nálunk, nagy színválasztékban baby-soft, egyszínű antipilling polár és flanelek. Mintás polárokat és flaneleket is forgalmazunk, ami gyermekruháknak és egyéb kiegészítőnek is felhasználhatók. A műszőrmék újra előtérbe kerülnek a nerc, a csincsilla vagy ezek utánzati ill. az állatmintás műszőrmék kiegészítő elemként jelenek meg a kabáton, sapkán. A sportosabb divatirányzatnak megfelelően több féle kordot forgalmazunk egyszínű és mintás változatban is. Fontos, hogy a különböző alapanyagok is kombinálhatóak legyenek a színek alapján, hiszen a készítő számára fontos, hogy mindent egy helyen ugyan abban a jó minőségben tudjon beszerezni. Cégünk számára éppen ezért fontos, hogy mindenki igényét kielégítsük, ezért minden egyes szezonváltást alapos munka előzi meg, melyben a vevő fontos szerepet játszik. Nálunk több száz anyagfajtából lehet teljes kollekciókat kialakítani, legyen szó akár női, férfi- ill. gyermekruházatról.
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, méteráru kereskedelme.
2.Gála Kereskedelmi Zrt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 80.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/galakereskedel-c
Rólunk: A Gála Kereskedelmi Zrt. 1949 óta működő ruházati nagykereskedelmi cég miskolci központtal. Miskolcon 3 kiskereskedelmi bolttal rendelkezik. Cégünk 2003-ban bevezette az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert. Próbálunk a piacon versenyben maradni olcsó termékeinkkel, de mellette megtartani a jó minőséget. Nagykereskedelmi raktárunkban közel 5000 termék közül választhat. Évente közel 300 000 terítőt értékesítünk, ennek nagy részét saját varrodánkban állítjuk elő. Emellett közel 200 000 nyomott mintás törlőt értékesítünk. A fentieken kívül bármilyen függöny (dimout, blackout, dekor, fényáteresztő, tűzálló) rongyszőnyeg, farmerszőnyeg, torontáli szőnyeg,ágytakaró, pléd, kerti párnák, HORECA textil, rendkívül széles választékban áll rendelkezésükre készletünkből. A ruházat és a lakástextília területén bármilyen igényükkel állunk szíves rendelkezésükre. Referenciáink: Auchan, Rossmann, CBA, Spar, OBI, Coop,Praktiker, Bauhaus, Penny, Lidl. Munkaruházat: CBA, OBI, autoszalonok, hotelek, szállodák, apartmanok..stb
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Márkák: Gála, Ted Lapidus
Tevékenységi ismertető: Ruházati cikkek nagy- és kiskereskedelme, gyártása, importja. A Ted Lapidus márkanév kizárólagos magyarországi forgalmazója. A vállalatnak saját varrodája van, ahol lakástextíliákat, munkaruhákat, igény szerint különböző hímzéssel, nyomással készítünk.
3.CSeke-Textil Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Kazinczy tér 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cseke-textilkf-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Textil kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Textil kiskereskedelme.
4.Frantastic Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2890 Tata, Május 1 út 1878/2
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/frantasticbt-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Függönyök kereskedelme, Függönyvarrás
Tevékenységi ismertető: Függönyvarrás, függönyök kereskedelme.
5.SZA-JO-SA Kereskedelmi Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Baross u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sza-jo-sakeres-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Nyomtatványbolt, Textil kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Textil kiskereskedelme.
6.Módusz-Plusz Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Tolnai u. 6/B
7.La Casíta Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2013 Pomáz, Álmos u. 6/4. I/2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lacasitakft-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorforgalmazás, Lakástextil
Termékek: Bútor, Lakástextil
Tevékenységi ismertető: Lakberendezési cikkek, ajándéktárgyak, lakástextilek forgalmazása. Üzlet: 2013 Pomáz, Huszár u. 13.
8.Bétex Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Lehel út 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/betexrt-c
Rólunk: A Bétex Zrt. jogelődjét 1947-ben alapította a magyar állam. A vállalat évtizedeken át elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytatott. A rendszerváltást követően, 1993-ban a cég részvénytársasággá alakult, egyidejűleg privatizálták. A részvények ma 100 %-ban magyar állampolgárok tulajdonát képezik. A Bétex Zrt. azon kevés privatizált cégek egyike, amely a mai napig eredeti tevékenységi körét folytatja és töretlenül fejlődik. Ennek eredményeként a nagykereskedelmi tevékenység mellett ma már rendkívül hangsúlyos a kiskereskedelmi értékesítés is. A cég a kiskereskedelem területén Budapestre koncentrál, ma már 4 saját áruházban kínálja termékeit. Tudomásunk szerint a Bétex Zrt. az egyetlen olyan magyarországi vállalat, amelynek kínálatában megtalálható a lakásban szükséges textíliák teljes termékskálája. Függönyök, sötétítők, bútorszövetek, szőnyegek mellett ágyneműk, takarók, törülközők, díszpárnák, ágyneműhuzatok, abroszok, konyharuhák, paszományok, karnisok, kiegészítők és egyéb textiláruk sora alkotja a választékot. Több évtizedes piaci jelenlétünk lehetővé teszi a világ gyártóival való folyamatos kapcsolattartást, partnereink Európa, Amerika és Ázsia elismert textil- és szőnyeggyárai.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Lakástextil kis- és nagykereskedelme (függöny, bútorszövet, szőnyeg, ágynemű, ágytakaró, törülköző, stb.). Bútor-kiskereskedelem.
9.Focus Lakberendezési Stúdió
Megye:
Baranya
Cím:
7627 Pécs, Marx u. 72.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/focuskft-c
Rólunk: Lakberendezés? Lakberendezési kiegészítők? Bútorok? Ezen termékekkel találkozhat, amennyiben ellátogat honlapunkra. Biztos vagyunk abban, hogy bútoraink széles világa, elkápráztatja majd Önt. Amennyiben ezzel kapcsolatban, termékeink széles választékával kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, csak el kell látogatnia honlapunkra és bővebben tájékozódni széleskörű leírásunk alapján! Válasszon minket Ön is!
Besorolás Gyártó, Kisker
Márkák: Flexa, Stokke
Tevékenységi ismertető: Lakberendezés, lakberendezési kiegészítők forgalmazása.
10.Cs-Tex 2003 Bt.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Új Belső Uránia udvar
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cs-tex2003bt-c
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Függöny kiskereskedése.
11.Stefán Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Jókai u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/stefankft-c
Rólunk: Megvalósítjuk álmait! Ne habozzon, nálunk minden igényét kielégítő lakástextiliát talál a bútorszövettől a függönyig. Vállalunk rövid határidőre bútorkárpitozást, függönyvarrást, Látogasson el honlapunkre és kérjen árajánlatot.Kiváló minőségű termékekkel állunk rendelkezésére. Nálunk bármilyen kérdésével kapcsolatban válaszra lel. Tájékozódjon honlapunkon és biztos megtalálja az izlésének megfelelő textiliákat.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, méteráru kereskedelme, kárpitozás, függönyvarrás.
12.Diego Dunaújváros Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Eszperantó út 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/diegodunaujvar-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Szőnyeg kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Szőnyeg kiskereskedelme.
13.Felvinci 2005. Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/felvinci2005-c
Rólunk: Üzletünkben egy helyen megtalálja mindazt, amire leggyakrabban szükség lehet egy lakótér vagy munkahely megteremtéséhez: az első ötletektől, a belsőépítészeti tervezésen, kivitelezésen keresztül a függönyözésig és dekorációs tárgyakig. Különleges ötletekkel, javaslatokkal, megoldásokkal segítjük az enteriőr kialakítását. Mindehhez szakképzett csapattal állunk ügyfeleink rendelkezésére: lakberendezők, belsőépítészek, függöny-tervező és szakképzett kivitelezők sora.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakberendezés.
14.Karát Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4025 Debrecen, Nyugati u. 5-7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/karatkft2-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Ruházati cikkek kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Ruházati cikkek kiskereskedelme.
15.Kenag Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1194 Budapest, Méta u. 31. (Méta Centrum)
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kenagkft-c
Rólunk: MINDEN AMI SZÉP, MINDEN, AMI DÍSZÍT, MINDEN, AMI TEXTIL, MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE LEHET, HA LAKÁST VAGY BÚTORT DÍSZÍT, TEXTILLEL KERESKEDIK, DÍSZLET- ÉS JELMEZKÉSZÍTŐ, VENDÉGLÁTÓ, SÁTOR ÉS TÁSKA KÉSZÍTŐ, VAGY "CSAK" HOBBI VARRÓ.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Belgiumból importált lakástextileket és szőnyegeket értékesít 15 éve kis -és nagykereskedelmi áron. Bútorszöveteket, függönyöket, dekorációs textileket és egyéb textíliákat, méterárut talál nálunk 1500 m2-en. Luxus textileink egyedülállóak a magyar piacon
16.Arc-Tex Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Honvéd u. 40.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/arc-texkft-c
Rólunk: Olcsó szőnyeg webáruház. Szőnyeget vásárolna? Szeretné megtalálni a minden tekintetben tökéletes darabot? Most a legjobb helyen jár annak érdekében, hogy megtalálhassa a megfelelőt! Hogy miért mondom ezt? Látogasson el honlapunkra és tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat, tájékozódjon bővebben webáruházunkkal kapcsolatban! Padlószőnyeg, PVC, szőnyeg? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Bugatti, Imola
Tevékenységi ismertető: Szőnyeg, tapéta, csempe, fürdőszoba-felszerelés, függöny, karnis kereskedelme.
17.Rőfös Bolt
Megye:
Vas
Cím:
9600 Sárvár, Hunyadi u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/rofosbolt-c
Rólunk: Cégünknél 4 fő alkalmazott dolgozik.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Lakástextil kiskereskedelme.
18.Bondax Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6100 Kiskunfélegyháza, Gorkij u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bondaxkft-c
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Kristály, üvegáru, lakástextil, lakásfelszerelés kiskereskedelme.
19.Á+A Nemű Textilipari Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9113 Koroncó, Győri u. 51.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/aanemutextil-c
Rólunk: Cégünk közel 20 éve gyárt lakástextíliákat belföldi és külföldi partnereink számára. Termékeink: Frottír és jersey szteccslepedő, ágynemű-és párnahuzat gazdag színválasztékban.Bővebb információért kérjük látogasson el honlapunkra.
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Ágynemű varrás, Varrodai szolgáltatás
Tevékenységi ismertető: Ágynemű varrása, kis- és nagykereskedelme.
20.Juhász és Társai Bt., Juhász Munkaruha
Megye:
Somogy
Cím:
8691 Balatonboglár, Majori u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/juhaszestarsa23-c
Rólunk: Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt partnereinek, munkaruházat és munkavédelmi eszközök területén. A vállalkozásunk két ága, a kereskedelem (magyarországi és európai forrásokból beszerzett munkaruhák és munkavédelmi eszközök forgalmazása) és a gyártás (Tradicionális munkaruha kollekció gyártása a megrendelő igényeihez igazítva, színösszeállításban, felhasználhatóságban).
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Munkaruha-kereskedelem
Tevékenységi ismertető: Munkaruha, személyre szabott megoldással. Saját varroda egy kicsit másképpen, mint megszokta. Juhász Munkaruha - személyre szabott megoldás.
21.Lazarus Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5630 Békés, Kert u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lazaruskft-c
Rólunk: Békés megyében az elsők között volt cégünk, akik megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat. Fő tevékenységi körünk közé tartozik a kosár készítés, paplan, párna pólya huzat készítés, munkaruhákat készítünk. Mindezt biztosítani tudjuk egyéni részre és vállalkozások számára egyaránt! Amennyiben még bővebben szeretne tájékozódni szolgáltatásainkkal kapcsolatban, csak látogasson el honlapunkra!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Textilgyártás.
22.Atádi K+K Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
7500 Nagyatád, Széchenyi tér 37.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/atadikkkft-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Ruházati cikk kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Ruházati termékek, méteráru, lakástextil, fehérnemű, felsőruházat, konfekció kiskereskedelme.
23.Grácia Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9028 Győr, Veszprémi út 14-16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/graciakft-c
Rólunk: Cégünk lakástextil, rövid és méteráru kiskereskedelemmel foglalkozik.
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, rövid és méteráru kiskereskedelme.
24.Frittman Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
8600 Siófok, Újpiac tér 3/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/frittmankft-c
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szőnyeg
Tevékenységi ismertető: Szőnyeg, PVC, parketta, függöny kis- és nagykereskedelme.
25.Noni 2005 Bt.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Szapáry út 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/noni2000bt-c
Rólunk: Vietnámi kézi csomozású, iráni perzsaszőnyegek, egyiptomi gépi perzsa-, lengyel gépi perzsa-, magyar szőnyegek kiskereskedelmével foglalkozunk. Nyitvatartás: H-P 9-18 Sz: 9-13
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Szőnyeg, lakástextil, lakberendezési cikkek, bioélelmiszer kiskereskedelme.
26.Roka Lakástextil Áruház
Megye:
Budapest
Cím:
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ro-kakft-c
Rólunk: Függönyök, dekoranyagok, bútorszövetek, karnisok, teljes körű függönyözés, felmérés, tervezés, kivitelezés.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextília kis- és nagykereskedelme. Függöny, sötétítőfüggöny, dekoranyag, bútorszövet, karnis, teljes körű függönyözés, felmérés, tervezés, kivitelezés.
27.Ackermann Market Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, II. Rákóczi F. u. 277.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ackermannmarke-c
Rólunk: Szeretne kellemes környezetben, barátságos árak és kedves kiszolgálás mellett vásárolni? Mindezt megteheti az Ackermann Market Kft-nél. Cégünk minőségi lakástextilek, laminált parketták, PVC-k és függönyök széles körével várja a kedves vásárlókat. Tanácsadással és házhozszállítással is segítségére leszünk. Ha többet szeretne megtudni rólunk, keressen meg bennünket személyesen, vagy érdeklődjön további termékeinkről telefonon!
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Melegburkolás
Márkák: Diego
28.Eta 94 Bt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3518 Miskolc, Bollóalja u. 23.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eta94bt-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Lakástextil kereskedelme
29.ElegantStudió Bt.
Megye:
Heves
Cím:
3300 Eger, Szalapart út 5/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/elegantstudiob-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Lakástextil, Lakberendezés
Tevékenységi ismertető: Lakástextil-forgalmazás. Lakberendezés, ingyenes helyszíni felméréssel, teljes körű kivitelezéssel.
30.Lordex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Róbert K. krt. 54-58.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lordexkft-c
Rólunk: Szeretné, ha kedvenc fotele új ?ruhában? tündökölne? Jöjjön el szaküzletünkbe, ahol bőséges bútorszövet kínálatunkból kiválaszthatja a megfelelőt, majd nálunk be is kárpitoztathatja. Cégünk vállalja bútorok kárpitozását, bútorok gyártását. Üzletünkben lakástextil és függöny kínálatunkat is szemügyre veheti. Ha kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot. Keressen meg bennünket még ma!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorgyártás, Kárpitozás, Lakberendezés
Tevékenységi ismertető: Lakberendezés, bútorgyártás, kárpitozás, függönyözés.