ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!
Ön a Sárvári Family Kft. cégböngészős alweboldalát nyitotta meg.

Cégünk székhelye : 9600 Sárvár, Hunyadi u. 12/A.

Cégünk tevékenysége:
Homok és kavics bányászata

BEMUTATKOZÁS

CÉGÜNK, MINT KAVICSBÁNYA
Családi vállalkozásunk 1997.01.28-án alakult Kemenesmagasi telephellyel, amely kezdetben homok és agyagbányászattal foglalkozott. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően, a vállalkozás később nemcsak a helyi, hanem a környékbeli földmunkák elvégzésére is specializálódott. A géppark és a telephelyünk fejlesztésünk mellett üzembe helyeztünk egy osztályozó gépet is, amivel kitermelt kavicsot lehet a mai napig szelektálni.

CÉGÜNK, MINT TÖRMELÉKLERAKÓ UDVAR
2019 áprilisában cégünk bővítette tevékenységi körét. 60 tonnás mérleggel és új mérlegházzal rendelkező törmeléklerakó udvar épült, ugyanis a bánya megfelelő adottságai lehetővé teszik építési és bontási anyagok lerakását. Vállalkozásunk minden szükséges engedéllyel rendelkezik e tevékenység elvégzéséhez, ezzel biztosítva hosszútávú megoldást az építőipari hulladékok elhelyezésére.

TELEPHELYÜNK
Telephelyünk, ami bánya és törmeléklerakó udvar is egyben, Kemenesmagasi 0243/4 hrsz. alatt, a község előtt balra tartó kavicsos út felé, Pápától 25 km-re, illetve Celldömölktől 12 km-re található.

A felső menüsor használatával további információkhoz juthat cégünkről.

Köszönjük látogatását!

Sárvári Family Kft.