Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
Our newest partners
Systo Kft.
Riska rendszer A RISKA rendszer több, mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött támogatja a tenyésztők, telepvezetők és állatorvosok munkáját. Egyedülálló módon szolgálja ki a telepen dolgozókat, valamint az országos irányítószerveket, teljeskörűen lefedi a törvényekben és szerződésekben előírt adatjelentési kötelezettségeket. Világviszonylatban is kiemelkedő, telep-szintű adatbázis elérhetősége és elemző rendszere, mely több tíz évre nyúlik vissza. A rendszer az állattenyésztő agronómus, az állatorvos, az energetikus, a műszaki vezető és a pénzügyi menedzsment információ igényét szolgálja ki. Minden üzemeltetéshez szükséges adat, információ elérhető és lekérdezhető. A tejelő üzemek számára kapcsolatokat épít ki és tart fent a bonyolultabb, számítástechnikai vezérléssel ellátott rendszerekkel. Megalakulás Az 1988-as piaci helyzet és igény figyelembevételével döntött úgy a csapat, hogy olyan terméket hozunk létre, amely sok telep számára nyújthat segítséget. A program folyamatos fejlesztés és tökéletesítés alatt áll a nagyobb felhasználói elégedettség érdekében. Kínálatunk folyamatosan bővül a folyamatosan változó elvárásokhoz alkalmazkodva. Kötelezettséget és felelősséget érzünk környezetünkért, ezért törekszünk annak megóvására. Kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra, így a környezet- és klímavédelem fontosságára is.) – ezt el akarjuk érni.
Read article›
Ülkey-Traverz Kft.
» Cégünk bemutatása ÜLKEY-TRAVERZ Kft. Az 1997-ben alapított vállalkozás elsősorban fémszerkezetek gyártására, szerszámgyártásra, villamos készülékek gyártására, folyadék szállítására alkalmas közmű építésére szakosodott. A cég profilja tisztaterek tervezése, gyártása és kivitelezése, csarnokszerkezetek építése és szerelése, lakatosipari termékek gyártása, valamit festőberendezések gyártása, szerelése. A vállalkozás elkötelezett a mindenkori legmodernebb technológiák alkalmazása iránt, hogy ezzel is biztosítani tudják megrendelőik elégedettségét. A székhelyünk Kecskeméten található, az M5-ös autópályától 3 percre a város ipari területén. A telephelyen rendelkezésre áll egy daruzható 5 méteres belvilágú kb. 520 m2-es műhely a hozzá tartozó szociális épületrészekkel és 150m2 udvarrésszel. A telephelyen találhatóak a fémmegmunkálásra alkalmas eszközök és berendezések pl. daraboló és hegesztő berendezések, élhajlítók és esztergák, tornyos fúrók és egyéb berendezések. A telephelyen található egy iroda is, benne három kialakított munkahellyel. Telephelyünk Budaörs Szabadság út 47. szám alatti ingatlanon található, mely Budaörs keleti részén a központban közvetlenül az 1-es főút mellett található, a vasút közel (2 km) és a M1-M7 autópálya is csupán 2,1 km-re van. Mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A 100 m2 ingatlanon betonozott udvar, udvari tároló és egy 40 m2 iroda található, mely két részből áll. Az iroda nagy-sebességű internet kapcsolattal rendelkezik, az irodán belül 4 komplex irodai munkahely van kialakítva. A kialakítás lehetővé teszi a pénzügyi és a kutató-fejlesztő-tervező, illetve szellemi munka megvalósítását egyaránt. » Szakmai tapasztalatunk A vállalkozás a tisztaterek tervezése, gyártása és kivitelezése, csarnokszerkezetek építése és szerelése, lakatosipari termékek gyártása, valamit festőberendezések gyártása, szerelése terén szerzett sok éves szakmai tapasztalatát olyan technológiák kifejlesztésénél kamatoztatta, mint a darupályák, anyagmozgatási rendszerek, tisztaszoba rendszerek és egészségügyi infrastruktúra fejlesztése.
Read article›
Unigab Kft.
„Az Unigab Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2005. decemberében alakult az egyéni vállalkozásom utódjaként. Fő tevékenységi köre az optikai kábelhálózatok építése, fenntartása. 1993-tól tevékenykedem optikai kábelszerelőként, és mérőtechnikusként. Ezen idő alatt tapasztalatokat szereztem mind az optikai gerinchálózatok, mind pedig a helyi-lokális optikai összeköttetések építésének, szerelésének, mérésének, ellenőrzésének terén. A munkákhoz használt eszközök, mérőműszerek minden esetben megfelelnek a hatályos jogszabályokban előírt minőségi követelményeknek. A hálózatok minden rétegéhez minősített beszállítóktól tudjuk biztosítani a kiváló minőségű eszközöket, komponenseket.” Tóth Gábor Ügyvezető
Read article›
BB Mentor Kft.
2005-ben alapítottam a magánvállalkozást, amely az elmúlt években (EV formában is) számos kivitelezési munkát végzett a vízszigetelési technológiával. A vállalkozás részére tízmillió forint összegű biztosítási fedezet áll rendelkezésre 95456231098757600 kötvényszám alatt a Generáli biztosítónál. Főbb tevékenységi köreink: tetőfedés, tetőszigetelés, pinceszigetelés, talajvíznyomás elleni szigetelés, zöldtető kialakítása a legkorszerűbb műanyag vízszigetelési tecnológiával, és hagyományos modifikált bitumenes anyagokkal. Kérem, engedje meg, hogy az oldalon található referencia listával – a teljesség igénye nélkül – bemutassam vállalkozásom közelmúltban végzett munkáit. Köszönettel venném felkérésüket kivitelezésre, továbbá készségemet fejezzem ki együttműködésre az előkészítő fázisokban is. Munkája eredményes végzéséhez további sok sikert kívánok! Tisztelettel: Balogh Béla ügyvezető
Read article›
Locatelli Hungária Kft.
Cégünk tevékenységi köréhez perforált farost- és fém lemezek, rattan- és papírszövetek, bambusz- és fűszövettapéták, Homapal fémdekor lemezek forgalmazása tartozik. Kiépített viszonteladói hálózatunkon keresztül az egész ország területén forgalmazzuk termékeinket. Asztalosok, építészek, belsőépítészek és magánvásárlók megkedvelték az igényesen kivitelezett perforált falemezt. Szolgáltatásaink: bérperforálás, hőpréssel bérragasztás táblásított anyagra, méretre vágás lapszabász géppel. Ha felkeltettük érdeklődését, keresse honlapunkat bővebb információért, vagy érdeklődjön e-mailen, telefonon!
Read article›
Domoferm Hungária Kft.
A DOMOFERM ajtók a legjobb belépőt jelentik, ha lakásában, munkahelyén elégedettségre vágyik. Az ajtó döntően hozzájárul egy ház jellegének meghatározásában, fontos szerepet játszik a kellemes, biztonságos környezet kialakításában, a jó közérzet megteremtésében. A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi DOMOFERM ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A DOMOFERM ajtók, tokok előnyei: a világos, modern megjelenés, a vezető minőség, az acél nyersanyag, a hosszú élettartam – hogy csak néhányat említsünk ezek közül.
Read article›
Klemo Kft.
Több, mint 20 éves tapasztalattal, rengeteg referenciával, modern buszparkkal várjuk érdeklődését iskolai osztályok, cégek, önkormányzatok vagy nyugdíjas klubok, baráti társaságok bel- és külföldi kirándulásának megszervezésére, lebonyolítására. Csalódásmentes szállásokkal, programokkal akár úticél ötletet is adunk, de alkalmanként privát kiruccanásokhoz is szervezünk utakat. Kedvező áraink és jelentős kapacitásunk révén szerte az országból kereshetnek, mint ahogy eddig elégedett partnereink is ezt teszik. KLEMOBUSZ személyszállítás, utazásszervezés Téli időszakban nagy hozzáértéssel vállaljuk autóbuszok karbantartását, javítását is telephelyünkön. Egyeztetés alapján.
Read article›
Sárvári Family Kft.
BEMUTATKOZÁS CÉGÜNK, MINT KAVICSBÁNYA Családi vállalkozásunk 1997.01.28-án alakult Kemenesmagasi telephellyel, amely kezdetben homok és agyagbányászattal foglalkozott. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően, a vállalkozás később nemcsak a helyi, hanem a környékbeli földmunkák elvégzésére is specializálódott. A géppark és a telephelyünk fejlesztésünk mellett üzembe helyeztünk egy osztályozó gépet is, amivel kitermelt kavicsot lehet a mai napig szelektálni. CÉGÜNK, MINT TÖRMELÉKLERAKÓ UDVAR 2019 áprilisában cégünk bővítette tevékenységi körét. 60 tonnás mérleggel és új mérlegházzal rendelkező törmeléklerakó udvar épült, ugyanis a bánya megfelelő adottságai lehetővé teszik építési és bontási anyagok lerakását. Vállalkozásunk minden szükséges engedéllyel rendelkezik e tevékenység elvégzéséhez, ezzel biztosítva hosszútávú megoldást az építőipari hulladékok elhelyezésére. TELEPHELYÜNK Telephelyünk, ami bánya és törmeléklerakó udvar is egyben, Kemenesmagasi 0243/4 hrsz. alatt, a község előtt balra tartó kavicsos út felé, Pápától 25 km-re, illetve Celldömölktől 12 km-re található.
Read article›
Milek Vasipari Bt.
Tevékenységünket 1978-ban kezdtük, majd 1990-ben Milek Vasipari Bt.-t hoztunk létre. Munkáink igen széleskörűek a modern csőbútorok s a művészi kovácsolás mellett olyan termékeket is készítünk melyek épületszerkezetekhez és lakberendezésekhez szorosan kapcsolódnak. Természetesen megrendeléseknél egyedi ötleteket s elképzeléseket is kielégítünk.
Read article›
Gála Kereskedelmi Zrt.
A Gála Kereskedelmi Zrt. 1949 óta működő ruházati nagykereskedelmi cég miskolci központtal. Miskolcon 3 kiskereskedelmi bolttal rendelkezik. Cégünk 2003-ban bevezette az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert. Próbálunk a piacon versenyben maradni olcsó termékeinkkel, de mellette megtartani a jó minőséget. Nagykereskedelmi raktárunkban közel 5000 termék közül választhat. Évente közel 300 000 terítőt értékesítünk, ennek nagy részét saját varrodánkban állítjuk elő. Emellett közel 200 000 nyomott mintás törlőt értékesítünk. A fentieken kívül bármilyen függöny (dimout, blackout, dekor, fényáteresztő, tűzálló) rongyszőnyeg, farmerszőnyeg, torontáli szőnyeg,ágytakaró, pléd, kerti párnák, HORECA textil, rendkívül széles választékban áll rendelkezésükre készletünkből. A ruházat és a lakástextília területén bármilyen igényükkel állunk szíves rendelkezésükre. Referenciáink: Auchan, Rossmann, CBA, Spar, OBI, Coop,Praktiker, Bauhaus, Penny, Lidl. Munkaruházat: CBA, OBI, autoszalonok, hotelek, szállodák, apartmanok..stb
Read article›