Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Andrea Kft.
A céget 1989-ben alapították a jelenlegi tulajdonosok, amely egy kis, családi vállalkozásból nőtte ki magát a legnagyobb bébi- és gyermekruha gyártójává Magyarországon. Bébiruházatban 56-98 cm, a gyermekruházatban 104-164 cm között készülnek a termékek. A cég hivatalos márkakereskedője a Disney termékeknek. Az Andrea Kft. bejegyzett márkaneve: ASTI.
Read article›
Hivico Kft.
Budapesten és vonzáskörzetében dolgozunk, alkalmazottak száma: 5 fő.
Read article›
Klavier Bt.
Vállalkozásunk hangszerek gyártásával foglalkozik, magas minőségű billentyűs hangszerek gyártásával, és kiskereskedelmével. Ezen kívül vállaljuk még hangszerek javítását, minden típusú billentyűs hangszer szervizelését.
Read article›
Mogul Hungária Kft.
Cégünk 2006-ban alakult, jelenleg 5 főt foglalkoztatunk. Motorhidraulika és csapágy olajok, speciális olajok, kenőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk.
Read article›
GéPéSZ Csoport
A [F]GéPéSZ Csoport [/F]alapító tagjai a Gravitáció Kft. (1984), Plan Zrt. (1982), Szido Kft. (1991) markáns és ismert szereplői a hazai épületgépészeti szakkereskedelmi piacnak. A GéPéSZ Csoport küldetése: az erőforrások koncentrálásával, funkcionálisan egy, de szervezetileg több társaság azonos érdekek mentén, közös gazdasági célok kitűzésével, hosszútávon sikeresen együttműködni. A cégcsoport 2003-ban, Kecskeméten megalapította a Gépész Koordinátor Kft.-t, mely a beszerzési tevékenységet végzi. A budapesti központi GéPéSZ raktár szolgálja a cégcsoporton belüli optimális logisztikát.
Read article›
Multi-Coop Diák- és Iskolaszövetkezet
A MULTI-COOP Diák-és Iskolaszövetkezet olyan gazdálkodó szervezet, amely elősegíti a nappali tagozatos hallgatók és diákok munkavállalását, szervezett, biztonságos körülmények között megoldva a megrendelők eseti, vagy hosszú távú létszámgondjait. Az egyetemisták, főiskolások részére változatos, lehetőleg lakhelyhez közeli munkalehetőségeket biztosítunk. Munkalehetőségek: árufeltöltés, raktári kisegítés, pénztáros, csomagolás, telemarketing, call center, szakmai munkák, fordítás, stb.
Read article›
Salánki Családi Borpince és Borgazdaság Kft.
A Családi vállalkozást 1973 óta működtetjük. 20 ha-on termeljük a borászatunkhoz szükséges szőlőt. Tihanyi-félszigeten és környékén vannak az ültetvényeink. A borászati üzem Aszófőn, a Balatonhoz közel található. Fő termékünk a félszigeten termett különleges vörösborok és egyedi fehérborok. Készítünk kései szüretből származó borkülönlegességeket és jégbort is.
Read article›
Elektriker Kft.
Cégünk villamos berendezésekkel foglalkozik ISO minősítés birtokában, az ország egész területén. Gyártással, termeléssel, feldolgozással, és szolgáltatások nyújtásával állunk vevőink rendelkezésére. Fontosabb tevékenységi köreink: villamosság, épületvillamosság, lakatosipar, villamos berendezés, villanyszerelés. Termékeink, szolgáltatásaink: villamos elosztó, villamos elosztó berendezés, villamos kapcsolószekrény, lakatosmunka, villamos anyag, villanyszerelési-termék. Az általunk forgalmazott termékek a Schneider Electric, a Schrach és a Siemens márkanevek alatt futnak.
Read article›
BK Filmstúdió Kft.
1993-ban épült Stúdiónk, profilunk belsőépítészeti termékek gyártása, díszletgyártás. Filmek, színházak, kiállítások, rendezvények részére nyújtunk színvonalas munkát. A forgatásokhoz szükséges ács-és famunkákat, állványozást, festést, csempézést, burkolást végezzük. Továbbá a látványos díszletek tervezése, kivitelezése is a mi feladatkörünk. Több éves munkatapasztalattal rendelkezünk, és a legkiválóbb szakemberekkel dolgozunk együtt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését látogasson el honlapunkra, tekintse meg munkáinkat, és forduljanak hozzánk bizalommal.
Read article›