Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Adravola Kft.
Szeretné lovait a nekik megfelelő környezetben tartani? Akkor kérjen segítséget cégünktől. Az Adravola Kft lovas létesítmények tervezésével, kivitelezésével foglalkozik. Ha Önnek lovardára van szüksége, nálunk azt is elkészíttetheti. Minőségi munkát kínálunk kedvező árakon. Ha szeretne többet megtudni rólunk, keresse fel weboldalunkat vagy jöjjön el hozzánk Inárcsra!
Read article›
Somló-Zsák Kender-Juta Kft.
A Somló-Zsák Kender-Juta Kft. 1993-ban alakult, flexibilis konténerek - big-bag - gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Termékeinket (alaktartó és fóliás kivitelben is) az ipar és mezőgazdaság legkülönfélébb területein nagy megelégedéssel alkalmazza kiterjedt hazai és külföldi vevőkörünk. Vegyi anyagok, mezőgazdasági és élelmiszer-ipari felhasználásra szánt termékek szállításában, tárolásában nyújtunk nélkülözhetetlen segítséget. HACCP előírások szerint auditált termelés - fokozott tisztaságú gyártási körülmények -, ISO 9001:2000 rendszer segít minket vevőink elégedettségének növelésében.
Read article›
Mavika Kft.
Cégünk fő tevékenységi köre villanyszerelési munkák kivitelezése. Automatikák, vezérlések készítése, javítása, karbantartása, tervezése, telepítése; daruk, emelőgépek villamos javítása, karbantartása; világításjavítás, tervezés, szerelés; fénytechnikai mérések; villanymotorok javítása csapágyazás, tekercselés; rezgésdiagnosztikai mérés; érintésvédelmi mérés; szabványossági felülvizsgálat. Irodánk megtaláható Mosonmagyaróváron a Timföld utca 1. szá alatt.
Read article›
Helitex Invest Kft.
Gyógyászati segédeszközök kis és nagy kereskedelmével foglalkozunk valamint gyógyszerek forgalmazásával. Ha minket választ garantáltan nem fog csalódni, mivel mi csakis kizárólag kitűnő alapanyagokkal foglalkozunk. Több éves szakmai múlttal rendelkezi cégünk és kollégáink is a legmegbízhatóbb szakemberek közé tartóznak. További információért látogasson el honlapunkra és tekintse meg kínálatunkat. Amennyiben elégedett velünk kérjük ajánljon minket másoknak is.
Read article›
Elco-Trade 2000 Kft.
Folyamatirányítás, ipari automatizálás, villamos ipari generál kivitelezés, villamossági anyagok nagykereskedelme, villamossági tervezés, kivitelezés, ami magában foglalja az Elco ?Trade 2000 kft. tevékenységét. Keress fel az elco.hu oldalt, ahol megtudhatja részletesen a cég tevékenységét, a munkatársak szívesen állnak a megrendelők rendelkezésére, legyen szó információ kérésről vagy egy nagyobb megrendelésről.
Read article›
Autósziget Plusz Kft.
Az Autósziget Gépjármű kereskedelmi Kft-t 1989-ben alapította Farkas Károly. Profilunk Fiat szerviz és márkakereskedés, személygépkocsik kiskereskedelme. Szolgáltatásaink, újautó és használtautó értékesítése, alkatrész értékesítése, gépjármű javítás-szerviz, karosszéria fényezés, biztosítás és hitel ügyintézés, Peugeot Assistance, és kár felvétel. Márkakereskedéseinkben megvásárolható az összes Magyarországon forgalmazott új Peugeot modell. Minden ügyfelünk egy közel hétezer darabos országos készletből választhat, melyet gyors kiszállítással biztosunk számukra.
Read article›
EU-Bottle Kft.
1995-ben alakult a cégünk, külföldi megrendelésekre dolgozunk leginkább, de belföldre is.
Read article›
L&A-Eurocorn Kft.
Kis veteményese van otthon a kiskertben a ház mellett? Szeretne sokkal több zöldségnövényt termeszteni, de nem akar silány minőségű magokat venni, mivel nagyon nem szeretne ide-oda járkálni értük. Akkor látogasson el oldalunkra, megtalálja a gabonanövényektől kezdve a vetőmagokon át a mezőgazdasági növények hatalmas tárházát, elfogadható minőségben.
Read article›
Szorti Kft.
Cégünk 1993-ban alakult, jelenleg 3 főt foglalkoztatunk.
Read article›
CZ Építő-Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Kft.
Szakterületünk épületbontás és építés, földmunka, tetőszerkezet-építés, vízszigetelés és hőszigetelés, burkolás, betonozás, vakolás, egyéb befejező építés, építési, bontási eszközök kölcsönzése, személyzettel. Különböző nyílászárók forgalmazása és beépítése. Jelenleg 10 fő alkalmazottal dolgozunk.
Read article›