Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Novák László, Novák bútorstúdió
Cégünk 1968-ban alakult. Fő tevékenységünk, egyedi belsőépítészeti kivitelezések, szállodai, valamint építőipari beruházások (lakóparkok) asztalos szakipari munkáinak elvégzése. Lakossági egyedi megrendeléseket is teljesítünk, továbbá antik bútorok javítását, restaurálását is elvállaljuk. Termékeink közt szerepelnek még a fa lépcsőszerkezetek, pergolák, kerítéselemek, egyedi beltéri nyílászárók. Cégünk megtalálható Budapest XXII. kerületében, a Boros út. 16. szám alatt.
Read article›
e. missio Fővállalkozó Kft.
A társaságot 2004-ben az energiaszolgáltatásban több évtizedes tapasztalattal rendelkező magánszemélyek alapították. Az e.missio Kft. célja, hogy az általa kidolgozott műszaki és pénzügyi megoldásokkal növelje ügyfeleinél az energiafelhasználás hatékonyságát és a komfortérzetet, ugyanakkor csökkentse a költségeket. A tulajdonosok eltökéltek abban, hogy független piaci szereplőként működtessék a társaságot, amelyet kizárólag ügyfelei érdekeinek rendelnek alá. Az e.missio Kft. az ország egész területén, valamint külföldön is tevékenykedik. Szlovákiában 2005-ben alapított részvénytársaságot a közvilágítás korszerűsítésére, majd 2006-ban a közintézmények energetikai rekonstrukciójára. Mindemellett társaságunk tulajdonosain keresztül gyakorlattal bír a kapcsolt hő- és villamos áram termelés területén is.
Read article›
All 4 One Bt.
Az All 4 One Bt nyomdaipari tevékenységgel, nyomdai előkészítéssel illetve grafikai tervezéssel foglalkozik. Termékeink közt megtalálhatók könyvek, prospektusok, újságok, de akár szórólapok készítését is vállaljuk. Ha Önnek szüksége van szórólapra, vagy bármilyen nyomdai termékre, akkor keressen bennünket, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Read article›
Dolezsai Tamás Bt.
Fakivágás, gallyazás, csatornatisztítás vagy akár egy homlokzat festés sem jelent gondot a Dolezsai Tamás Bt.-nek. A vállalkozás munkatársai már évek óta azon munkálkodnak, hogy a megbízóknak, vagy akár egy önkormányzatnak is a lehető leggyorsabb és legalaposabb munkát végezzék. Piacképes árakkal dolgoznak, és nem jelent gondot az egyedi igények kielégítése sem.
Read article›
LaptopCity Kft.
Cégünk alkatrészszinten, márkafüggetlenül, rövid határidővel vállalja notebook, laptop, netbook, pc, pda, lcd monitor, lcd tv készülékének javítását, bővítését, alkatrészellátását garancián túl. HP, Dell, Toshiba, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens, Apple, Asus notebook, netbook gyors garanciális ügyintézését is vállaljuk. Jelentős új- és használt alkatrész raktárkészlettel rendelkezünk, így tudjuk biztosítani a rövig határidőket. Ha olyan alkatrészre van szüksége, ami raktárunkban nincsen, azt rövid határidővel beszerezzük.
Read article›
Edvy-Belt Kft.
Cégünk műszaki termékek széles körét forgalmazza a régióban az ipar, az élelmiszeripar, a vegyipar, a mezőgazdaság, intézmények és viszonteladók részére. Kereskedelmi tevékenységünk műszaki szaktanácsadással, innovatív szemlélettel, teljes szerviz biztosításával szolgálja kedves vevőinket.
Read article›
Sentinel Nonstop Bt.
Cégünk 1999-ben alakult, alvállalkozókkal dolgozunk. Debrecen és környékén, valamint Kelet-Magyarország területén vállalunk munkát.
Read article›
Klippel Kft.
Belföldi és nemzetközi fuvarozással egyaránt foglalkozunk. Volvo típusú modern flottánkkal, nyerges, billenőplatós és Spitzersilós gépjárműveinkkel az Európai Unió egész területére kapcsolt fuvarokat tudunk vállalni. Kamaz és IFA billenőplatós járműveinkkel 100 km-en belül, illetve nagyobb projekt esetén az ország bármely pontjára kitelepülve tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni.
Read article›
Budaphone Kft.
Fő tevékenységeink a híradástechnikai berendezések kiskereskedelme és nagykereskedelme. Cégünk saját tervezésű hírközlő és biztonságtechnikai rendszereket állít elő és forgalmaz. Profilunk a korszerű információ-átvitelhez nélkülözhetetlen zárt célú hírközlő rendszerek tervezése, összeállítása, értékesítése. Tevékenységünk magába foglalja a rendszertervek elkészítését, a szükséges hatósági engedélyeztetés bonyolítását, a rendszerek összeállítását, a helyszíni telepítést, üzembehelyezést, valamint a kezeléshez szükséges betanítást.
Read article›
System Media Kft.
Cégünk gazdasági rendezvényeket szervezésével foglalkozik. Ezen kívül szervezünk továbbképzéseket mérlegképes könyvelőknek (vállalkozási szakirány, államháztartási szakirány); magyar és angol nyelvű vezetői tréningeket, kihelyezett vállalati képzéseket; mérlegképes könyvelő és pénzügyi ügyintéző OKJ-s képzéseket. Mindezek mellett szakkönyvek értékesítésével is foglalkozunk.
Read article›