Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Pahor Járműfelépítmények GP Autó Kft.
Cégünk több, mint 10 éve működő családi vállalkozás. Haszonjárművekhez kapcsolódó gyártmányokat és speciális szolgáltatásokat nyújtunk vállalkozók és a lakosság részére. Temékeink, felépítményeink saját családnevünkön: "Pahor" márkanéven kerülnek forgalomba, ezzel is személyes felelősséget vállalva a minőség, a használhatóság és a garancia iránt. 2008-as évben kezdtünk foglalkozni gépjárművek akadálymentesítésével, kerekesszék rögzítési rendszereket építünk be kisbuszokba, továbbá az idei évben épületek akadálymentsítését is elvégezzük.
Read article›
Nestpress Kft.
Cégek reklámozásához gyártunk nyomdai termékeket komplett kivitelezésben házon belül.Bemutatkozó levelet küldünk, ha megadja adatait. Levélküldés: nestpress@nestpress.hu
Read article›
PPM Filmproductions Kft.
Cégünk fő profilja a film- es videofilm gyártás és forgalmazás. Teljeskörű szolgáltatást gyújtunk ügyfeleinknek, a sikeres munka érdekében. Vállaljuk a helyszín megkeresését, casting lebonyolítását, a teljes technikát biztosítjuk. Készítettünk már reklámfilmet a világ legnagyobb multinacionális cégének. Büszkék vagyunk a munkáinkra, és hiszünk benne, hogy ezek megmutatják, mire vagyunk képesek. Stúdiónk megtalálható Budapest II. kerületébe, a Nyúl utca 3. szám alatt.
Read article›
Terrakotta Csempecentrum
Fő tevékenységünk [F]csempe és padlólap[/F] forgalmazása. Igen széles a választékunk: hazai, olasz és spanyol csempegyártók több mint ezer termékét kínáljuk. A burkolólapokon kívül szaniterárut, [F]wellness- és hidromasszázs-termékeket[/F], csaptelepet, kádat, zuhanykabint árusítunk. Szinte mindent, amire Önnek szüksége lehet a fürdőszobájához. Kínálatunkban megtalálhatja az elképzelésének megfelelő termékeket [F]az egyszerűtől az exkluzív kategóriáig[/F]. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségre. Legtöbb boltunkban nemzetközileg ismert és elismert gyártók jó minőségű termékei találhatóak. Emellett állandó akcióinkkal, speciális kedvezményekkel próbáljuk minél elfogadhatóbbá, még vonzóbbá tenni termékeinket vásárlóink számára. Fürdőszobája megszületéséhez szolgáltatásainkkal is igyekszünk hozzájárulni: [F]szaktanácsadással[/F] segítünk az elképzelésének megfelelő termék kiválasztásában. A [F]látványtervvel[/F] megtervezzük, feldíszítjük leendő fürdőjét. A megrendelt árut [F]rövid szállítási határidővel[/F] kérésre [F]házhoz szállítjuk[/F]. A Terrakotta Csempecentrum 1990 óta áll az építkezők, lakásfelújítók szolgálatában. Az eltelt több mint másfél évtized alatt öt dél-magyarországi városban (Szeged, Baja, Békéscsaba, Makó, Orosháza) nyitottunk üzletet, hétfőtől szombatig várjuk vásárlóinkat.
Read article›
5 Guriga Kft.
Cégünk az [F]Iveco [/F]és [F]Renault[/F] haszongépjárművek alkatrész kereskedelmére szakosodott, de a többi ismert haszongépjármű és pótkocsi alkatrészeit is forgalmazzuk raktárról, illetve rövid beszerzési határidővel.
Read article›
Dunaszentgyörgyi Mezőgazdasági Szövetkezet
Cégünk gabonafélék termesztésével és állattenyésztéssel foglalkozik.
Read article›
Csülök Vendéglátó és Szolgáltató Bt.
Vállalkozásunk tevékenységei, melyekkel a kedves érdeklődők rendelkezésére állunk, azok a következők: vendéglátás, rendezvényszervezés. Számunkra a vendég elégedettsége a legfontosabb szempont ezért a minőségben nem ismerünk megalkuvást. A magas színvonalat nem kizárólag a kitűnő szakember gárdánknak köszönhetjük, hanem a felhasznált nyersanyagok minőségének is.
Read article›
Mezőstahl Kft.
Cégünk szerszámok és fémtömegcikkek gyártásával, valamint acélipari kivitelezéssel foglalkozik. Cégünk különböző típusú műanyag nyillászáró rendszerek vas merevítőinek gyártását is végzi. Termékeink között található az összes hazánkban forgalomban lévő járatos típus. Egyéb tevékenységeink között vállalunk profilhengerlést, acélszerkezet gyártását, hasítóüzem létrehozását, technológiák korszerűsítését.
Read article›
Agria Kandalló Kft.
Agria Kandalló kft-énk garantáltan az Ön segítségére, lehet, amennyiben kandallóra lenne szüksége. Csempekandalló, cserépkályha, kandallókályha, kőkandalló tervezése, ezt mind, mind megtalálhatja, amennyiben ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik. Biztosra veszem, hogy amennyiben minket választ, megtalálja majd a megfelelő kandallót, a tökéletes minőséget, a tökéletes árakat, és minden tekintetben tökéletes szolgáltatás mellett.
Read article›
HK-Fúzió Trade Kft.
Cégünket családi vállalkozásban alapítottok 2000-ben. Fő profilunk kábelek, komplett kábelkorbácsok, szerelt vezetékek gyártása kis és közepes szériákban. Tevékenységi körünkbe tartozik még a gépi kábelvágás és krimpelés, kábelkonfekcionálás, ólommentes forrasztás szolgáltatása. Fentiken kívül elektronikai alkatrészek beszerzésével és teszteléssel is foglalkozunk.
Read article›