Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Z Design Bt.
Ha arculattervezésről, kampányok kreatív tervezéséről. nyomdai előkészítésreől van szó? Forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk a legmodernebb technikai eszközökkel és a legfrissebb szoftverekkel áll megrendelői rendelkezésére. Vállalalunk még kivitelezésig terjedő feladatokat kiemelkedő színvonalon és mindig határidőre történő végrehajtással.
Read article›
Berta-Vill Kft.
Közel tíz éve foglalkozunk szakembereinkkel kandallók, kályhák értékesítésével és építésével. Szerintünk a minőség garanciával a legkifizetődőbb párosítás hosszú távon. Termékeink többségét közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, ezzel is biztosítva garantált versenyképes árainkat. Viszonteladói hálózatunkat jelenleg Kelet-Magyarországra terjesztettük ki, de folyamatosan bővítjük partnereink számát. Egyes gyártók termékeinek garanciális szervizelését és pótalkatrész forgalmazását is ellátjuk (pl: Wamsler SE). Kandallóját szakembertől vásárolja, hogy otthona melegét szeretteivel nyugodtan élvezhesse. Köszönettel: Berta-Vill Építőipari és Kereskedelmi Kft.
Read article›
Hajdú-Glass Bt.
1994-ben alakítottuk meg a HAJDÚ-GLASS Laboreszköz és Díszüveggyártó Bt-t. A cég családi vállalkozásnak indult, melyben díszüvegek és laboreszközök gyártásával foglalkoztunk. Többször vettünk részt a Kelet-Nyugat Expo Nemzetközi Kiállításon, ahol az általunk tervezett formákkal jelentünk meg, melyek a borászatban és a szesziparban használt díszbutellák voltak. Az itt bemutatott termékek üzleti sikereket hoztak számunkra, így nem csak a magyar, hanem a külföldi piacon is elismertté váltunk. Ezek után megkezdtük a piackutatást, a lehetséges üzleti partnerekkel való kapcsolat felvételét. Európában elsőként az olasz piacról sikerült partnereket találnunk. Olaszországba kezdetben éttermekben használatos üvegedényeket, illetve asztali kiegészítőket gyártottunk. A későbbiek folyamán más termékekkel is bővült kínálatunk: díszbutellákkal, borászati dísztárgyakkal és laboreszközökkel. A kapcsolattartás folyamatos, azóta is legfőbb üzleti pertnereink közé tartoznak. A későbbiek folyamán több ország piacára is sikerült betörnünk. Magyarországon kívül ma már többek között Németországba, Belgiumba, Oroszországba, Svájcba, sőt Amerikába is gyártunk termékeket. Az 1999-es évben a középvállalkozások közül az elsők között voltunk, akik a legtöbb európai országba gyártottunk. Ennek jóvoltából keresett meg bennünket az MTV1 közszolgálati televízió és riportot készített a cégről. Míg az 1999-es árbevételünk úgy 45.000.000 forint volt, addig a 2000-es már 67.000.000 forint fölött. Jelenleg szeretnénk beindítani az osztrák piacot is, amelyhez nagy reményeket fűzünk, és mivel sokat tartózkodunk az osztrák határ környékén lehetőséget látunk arra, hogy mint kiskereskedők olcsóbban juttassuk el termékeinket a vevőkhöz. Termékeinkről tudni kell, hogy előállításuk kézi munkával történik, mely nagyon gondos, pontos, hozzáértő szakképzettséget igényel. Az általunk előállított üvegtermékek mindegyike borosszilikát üvegből készül, melyek hőállóak és egyben vegyszerállóak is. Laboreszközeinket és díszüvegbutelláinkat megpróbáljuk a vevők fantáziájának megfelelően és formatervezetten előállítani. Az olimpiára és bármilyen sporteseményre díszüvegeket is gyártunk megrendelés szerint.
Read article›
Grand Empire Kft.
Cégünk tetőfedéssel, újtetők építésével, régiek felújításával, ácsmunkákkal és élet, illetve lakásbiztosításokkal foglalkozunk.
Read article›
Index '97 Kft.
1981-ben alakult a cég. Hidraulikai alkatrészeket és teherautó-alkatrészeket forgalmazunk. Gépjárműkapcsolókat gyártunk. A hidraulika terén nagy nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk, de hazai importőröktől is vásárolunk. CASAPPA,VIVOIL, DANFOSS, MARZOCCHI.ORSTA,
Read article›
Idumont Kft.
Az Idumont Kft. 71.000 m²–en Magyarország szívében, Fejér megyében, Dunaújváros külterületén helyezkedik el, Budapesttől 60 km távolságra, az M6, M8 autópálya és a Duna mellett. A cég fő tevékenysége emelő berendezések, daru-, darupályaszerkezetek, speciális gépészeti szerkezetek és hagyományos jellegű szerkezetek (pódiumok, épület, stb.) acélszerkezetének gyártása és szerelése. A vállalat teljes körű irányítása egy központi irodából történik, magas képzettségű szakemberekkel, annak érdekében, hogy a különböző telephelyeinken történő munkafolyamatokat kellő pontossággal és minőségben tudjuk koordinálni. A szerkezetek gyártásához rendelkezésünkre áll 7 hajós gyártócsarnok 9000 m²-es alapterülettel. A gyártásnál CNC vezérlésű láng és plazmavágót, CNC vezérlésű profilfeldolgozó gépsort, CNC vezérlésű lemez megmunkáló berendezéseket alkalmazunk. Felületelőkészítés egy 6 szórófejes automata revétlenítő és egy 150 m²-es nagy belmagasságú kézi szemcseszóró berendezéssel történik 2 szórópuskával. A szerkezetek mozgatásához 21 híddaru áll rendelkezésre, 90 tonna maximális emelőkapacitással 12 m maximális emelési magassággal egy ponton. A kész szerkezetek kiszállításához saját gépjárműparkunkat vesszük igénybe. A társaság elhelyezkedésének köszönhetően a közúti szállítás mellett megoldható a vasúti és vízi szállítás is. Cégünknél nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságára és a megrendelő megelégedettségére. Az előzetes igényfelméréstől a tervezésen és a gyártás-előkészítésen keresztül egészen az elkészült szerkezet átadásáig mindig magasan képzett, a munkájára igényes munkatársakkal kerülhet kapcsolatba, akik készségesen állnak a megrendelőink rendelkezésére.
Read article›
Wodring Kft.
Wodring Kft, Szolgáltatásaink között megtalálhatja, a fémfelület-kezelés, Hegesztőanyag, kémiai polírozás, és még nagyon sok egyéb szolgáltatással kapcsolatban tájékozódhat bővebben, amennyiben minket választ. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd szolgáltatásainkkal! Keresse fel honlapunkat, és tájékozódjon bővebben, szolgáltatásaink, termékeink, és cégünk felől.
Read article›
Completion 2006 Bt.
Vállalatunk 2006-ban alakult, kép-, képkeret-, fotókeret- és keretezett tükör gyártással, valamint kiegészítő fürdőszoba szekrények és bútorforgalmazással foglalkozunk. Cégünk vállalja továbbá egyéni megrendelés alapján egyedi méretű és kivitelezésű tükrök és bútorok tervezését, gyártását. A említett szakmai területek mindegyikében vezető szerepet vállaltunk, és ennek megfelelően végezzük tevékenységünket. Több mint 300 hazai céggel állunk kapcsolatban. Csapatunk lefedi, az ország egész területét, keressük további partnereinket.
Read article›
Hilbert Kft.
Nem hallott még a speciálisan kifejlesztett, új termékről a Hilbert csőradiátorról? Felkeltette érdeklődését, mi is lehet ez? Látogasson el a hilbert.hu-ra, ahol megnézheti ez is és még számos radiátor félét, amivel a cég foglalkozik.Európai minőség szem előtt tartása, és az alacsony árfekvés elengedhetetlen. Forgalmaznak ételszállítókat, italtermoszokat, és főzőedényeket is.
Read article›
NikNoéSzi Kft.
RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRÚ ÉS TELJES KÖRŰ, BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI TEMETKEZÉSI(KEGYELETI)SZOLGÁLTATÁST BIZTOSÍTUNK ÚJ ÉS VISSZATÉRŐ (KEDVEZMÉNYES) ÜGYFELEINK SZÁMÁRA. KOMPLETT HAMVASZTÁSI (KREMATÓRIUMI) TECHNOLÓGIA GYÁRTÁSA ÉS ÉRTÉKESÍTÉSE.
Read article›