Search the database
Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
News
Our newest partners
Kiskunmajsai Kistérségi Kht.
A Kiskunmajsai Kistérségi Területfejlesztési Kht. 2001 márciusában kezdte meg működését a Kiskunmajsai Kistérségi Önkormányzati Társulás munkaszervezeteként. Kezdetben tevékenysége elsősorban arra irányult, hogy ellássa a kistérség fejlesztésével, illetve a fejlesztés előkészítésével kapcsolatos menedzselési feladatokat. A támogatások lehívása és a fejlesztési programok megvalósítása, különös tekintettel az agrárgazdaságra, az agrár-környezetvédelemre, a vidékfejlesztésre. Irodánk megtalálható Kiskunmajsán, a Kálvária utca 12/a. szám alatt.
Read article›
SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt.
Cégünk csapágy-gyártással valamint csapágyak, és kiegészítő termékek kereskedelmével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatóak autóipari termékek, lineáris termékek, központi kenőrendszerek, hőkamerák, szűrők, és tömítések. Ezen kívül elektromotor tekercseléssel és diagnosztikával is foglalkozunk.
Read article›
BC-Ablakprofil Kft.
Cégünk 1991-ben alakult, rendszergazdaként gyártjuk a Panorama 1000, valamint tovább fejlesztett 2000 típusú PVC ablakprofil rendszert. Magyarországon ma már több, mint 200 műanyag nyílászárógyártó cég működik. A belföldi értékesített műanyag nyílászárók 64%-a Panorama rendszerű, ez is bizonyítja a termékcsalád népszerűségét.
Read article›
Aviva Életbiztosító Zrt.
Cégünk mögött Európa vezető élet- és nyugdíjbiztosító pénzintézete, egyben a világ ötödik legnagyobb biztosítási csoportja áll. Nyugodt élet, nyugodt évek! Használja ki egy életbiztosítás és befektetés legelőnyösebb tulajdonságait, és biztosítson kiszámítható jövőt családjának.
Read article›
Bozóné és Társa Bt.
Cégünk 1995-ben alakult, jelenleg 7 főt foglalkoztatunk. Gyógyszertár üzemeltetésével foglalkozunk.
Read article›
Professional Orvosi Kft.
Cégünk 1991 óta működik. Rendelőnk fő profilja a gasztroenterológia. Ezen kívül több szakrendelés területén nyújtunk egészségügyi ellátást. Többek közt bőrgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, fogászat, fül-, orr- gégészet, sebészet, reumatológia, nőgyógyászat, szemészet. A betegeket időre, előjegyzéssel fogadjuk, így a várakozási időt igyekszünk a minimálisra csökkenteni. A vizsgálatok eredményéről összesített számítógépes kimutatást adunk. Mindezt kultúrált, barátságos környezetben, európai színvonalon, elfogadható árakon.
Read article›
Zwillinger Győző, Budavár Ingatlanközvetítő Magániroda
Ingatlanközvetítés (I., II., III., XI., XII., X., XIV. kerület), értékbecslés egész Budapesten és környékén akár azonnal is.
Read article›
VST-System Kft.
Cégünk fő tevékenysége közé tartozik épület, híd, alagút, közművezeték építése,erősáramuú kivititelezhés, ipari szerelés, irányítástechnika, klímarendszer, klímatechnika. Munkatársaink magas műszaki szinvonalon látják el feladataikat. Látogasson el honlapunkra, kérjen bővebb tájékoztatót szolgáltatásainkról és kérjen árajánlatot.
Read article›
L&D Team Kft.
Cégünk számítástechnikai alkatrészek kis-és nagykereskedelme mellett egyedi számítógépes konfigurációk összeállításával is foglalkozik, melyet kérésre ki is szállítunk. Önnek nem kell mást tennie, csak kiválasztani Canon, HP, LG márkáink közül egyet, a többit pedig bízza ránk! Ha minket választ, garantáltan nem fog csalódni! Tegyen próbára bennünket! Keressen minket elérhetőségeinken!
Read article›
Brux Kkt.
Cégünk fő profilja a villanyszerelési munkák teljes skálája. Vállaljuk Euro-méretű óriásplakátok és egyéb reklámfelületek igényes megvilágításának kiépítését, építőipari szakmunkákat (festés, mázolás, tapétázás, gipszkartonszerelés). Irodánk megtalálható Pilisszentivánon, az István akna 7. szám alatt.
Read article›