Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

CNC élhajlítás

- 9 találat
1.MultiTec Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5300 Karcag, Kisújszállási út 181.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/multiteckft-c
Rólunk: A MultiTec Kft. 1992-ben alakult, a szerszámgépgyártás és géptervezés területén már nagy szakmai tapasztalatokat szerzett mérnökök önálló kezdeményezéseként. A kezdetben tervezéssel foglalkozó, kis létszámú cég nagy sikereket ért el önálló tervezésû és kivitelezésû célgépeivel, ismert hazai és külföldi vállalatoknál. E mellett kialakult egy lézeres lemezmegmunkálásra épülõ gyártóbázis is, mely folyamatos bérmunka végzéssel egészítette ki a tervezõ irodai tevékenységet. A folyamatos fejlesztések és beruházások eredményeként, a cég fõ profiljává napjainkra a nemzetközi hírnevû (magyar, német, osztrák, spanyol) cégeknek végzett beszállítói tevékenység vált. A cég szakember gárdája, infrastrukturális kiépítettsége és korszerû gépparkja megfelel a mai közepes nagyságú beszállítói cégek világszínvonalú követelményeinek.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Szerszámgép gyártása, finomlemez-szerkezet gyártása, lézeres lemezmegmunkálás.
2.Melior Laser Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/meliorlaserkf-c
Rólunk: Cégünk 2003-ban alakult, lemezalkatrész gyártásával és lemezmegmunkálással foglalkozunk. Vállalkozásunk fő szolgáltatási területe a lézeres vágás. Síklemez megmunkálástól a lemezalkatrész gyártáson keresztül akár komplex termékek előállítását is végezzük. Tevékenységeink részletesebben: alkatrészgyártás, CNC élhajlítás, fémmegmunkálás, forgácsolás és hegesztés, lemezmegmunkálás, lézeres vágás, stancolás, fémcsiszolás, csapsajtolás, kötőelem-besajtolás, valamint felületkezelés.
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Trumpf
Tevékenységi ismertető: Feldolgozható anyagok: Alumínium, sárgaréz, rozsdamentes acéllemez, ötvözetlen acéllemez. A lézeres lemezmegmunkálásra építve vállalunk alkatrészgyártási részegység gyártási feladatokat.
3.Bognár és Társa Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Gáz u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bognarestarsa2-c
Rólunk: Cégünk 1981-ben kezdte meg működését. Jelenleg 40 fő termelői létszámmal rendelkezünk, munkánkat az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer alapján végezzük. Tevékenységeink: forgácsolás, csőhajlítás, lemezmegmunkálás, szerszámkészítés, acélszerkezetek, könnyű hegesztett szerkezetek gyártása. Termékeink normál és nemesacélból készülnek.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Vas- és fémáruk gyártása, lemezmegmunkálás, hegesztett szerkezetek gyártása.
4.Masina Gépgyártó Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6200 Kiskőrös, Alsó Kommasszáció 10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/masinagepgyart-c
Rólunk: A céget Moravcsik László alapította 1984-ben. Cégünk takarmánykeverő üzemek kopó alkatrészeinek mint granuláló matricák présgörgők, daráló kalapácsok, daráló rosták, csapszegek, csigalevelek, hevederszalagok, serlegkanalak gyártásával foglalkozik. Később főbb gépeket is mint serleges felhordók, láncos szállító rédlerek, szállító csigák, kalapácsos terménydarálók, ellenáramos keverő berendezések, granuláló gépek, ellenáramos és oszlopos terményhűtők, osztályozók, zsákoló automaták, takarmány keverő üzemek, gyártottunk. Mára fő tevékenységünkké vált az ipari bérmunka végzése.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Takarmánykeverő üzemek gépeinek, berendezéseinek és kopóalkatrészeinek gyártása. Lézeres vágás 20 mm-ig. Megmunkáló központ 610x610x530 (mm). CNC élhajlítás 6x3000 (mm).
5.Intertechnika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Varrógépgyár u. 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/intertechnikak-c
Rólunk: Cégünket, 1991-ben CNC szerszámgépek, felújítása, átalakítása, és kereskedelme feladattal alapítottuk. Akkumulátorszekrény, információs pult, lézer vágott alkatrész, és még nagyon sok más termékkel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ csak elégedett lehet majd! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Szolgáltató
Márkák: AK/IT, IT 15, IT 17
Tevékenységi ismertető: Lézeres lemezvágás, CNC élhajlítás, szerszámgép-felújítás, szerviz, kereskedelem.
6.Gygv Kanizsa Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8800 Nagykanizsa, Egerszegi u. 2/F
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gygvkanizsakf-c
Rólunk: CNC élhajlítás és lemezdarabolás, fémmegmunkálás, rozsdamentes-és saválló anyagok kereskedelme, rozsdamentes szűrőházak készítése. Ez csak néhány példa a Gygv Kanizsa Kft szolgáltatásai közül. Minőség, megbízhatóság és szaktudás. Ha szeretne többet megtudni a Kft szolgáltatásairól, vagy bővebb felvilágosítást kérne, keresse fel weboldalukat az interneten!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémmegmunkálás.
7.Eposz Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5310 Kisújszállás, Széchenyi út 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eposzkft-c
Rólunk: Az Eposz Kft. 1993-ban alakult elektrosztatikus porszórással végezhető műanyag bevonatok készítésére. Jelenleg 46 dolgozó áll a cég alkalmazásában fémmegmunkáló és porszóró üzemünkben. Társaságunk dinamikus fejlődésének köszönhetően eddigi működése alatt nyereséggel zárta üzleti éveit. A nyereség folyamatos visszaforgatásával biztosítjuk az állandó személyi és műszaki fejlesztést. 1995-ben még 500 m2-es termelőterület állt cégünk rendelkezésére, mára a gyártás és a raktározásra szolgáló létesítmények alapterülete meghaladja a 2800 m2-et. Telephelyünk két műhelyépülettel, zárt és nyitott raktárépülettel, szociális és irodahelyiségekkel rendelkezik. Gépparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, melynek köszönhetően korszerű CNC technológiával ellátott lemez- és csőmegmunkáló gépek állnak a termelés rendelkezésére. 2003-ban vezette be szervezetünk a TÜV által tanúsított ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert. A kiterjedt beszállítói kapcsolatokra, és a kiépített speciális műszaki és technológiai színvonalú gyártásra alapozva kívánunk vevőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtani a tervezéstől a komplett kivitelezésig.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lézeres lemezvágás, CNC élhajlítás, darabolás, csőhajlítás, elektrosztatikus porszórás, stancolás, nibbelés, ponthegesztés, ISO-9002 minősítés.
8.Német-Magyar Lemezmegmunkáló Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1116 Budapest, Építész u. 8-12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lemezmegmunkalo-c
Rólunk: Cégünk fejlődése és háttere: Cégünk 1989-es megalakulása óta arra törekszünk, hogy a lemezalkatrész-gyártás területén megrendelőink számára magas színvonalú, biztos és kiszámítható szolgáltatást nyújtsunk. 2011-től már alaptevékenységünk mellett komplett szerkezetek gyártását is vállaljuk, ami magában foglalja a hegesztés, festés, szerelés folyamatát, de igény esetén még a termékek forgácsolását, marását is elkészítjük. ISO minősítés: A megrendelői igények magasabb szintű kezelése érdekében 1998 októberében megszereztük az ISO 9002, 2001-ben pedig az ISO 9001:2000 minősítést is. Alaptevékenységünk: Bonyolult kontúrokkal rendelkező lemezalkatrészek kivágása, normál acéllemezből, saválló lemezből vagy alumíniumból, lézer- és vízzel vágó technológiával. Egyéb anyagminőségeket (réz, üveg, márvány, stb.), és vastag anyagokat vízzel vágó technológiával. NC élhajlító berendezéseinkkel vállaljuk precíz, nagy pontosságú alkatrészek élhajlítását. Kis és nagy darabszámú szériát is vállalunk. Kiegészítő tevékenységünk: Igény esetén a nálunk megrendelt termékek marását, forgácsolását és hegesztését is vállaljuk Amit nyújtani tudunk: - Korszerű technológiák al­kal­ma­zá­sa - Kiemelkedő minőség - Rugalmas ügyintézés - Gyors és pontos kiszolgálás - Kiszámítható árak
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fém- és lemezmegmunkálás, perforálás lézervágással.
9.Puskárfém Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2111 Szada, Ipari park út 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/puskarfemkft-c
Rólunk: Ön tudja mit szeretne gyártatni, mi tudjuk hogyan valósuljon meg. A kis és a nagy szériás gyártások között egyetlen közös nevező van: a magas szintű technológia. Csak a megfelelő gépekkel, és profi szakemberekkel lehet pontos és gyors munkát végezni. Mi ezt már 1990 óta tudjuk és műveljük. Tegyen próbára minket!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Lemezmegmunkálás, élhajlítás.