Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Burkolóanyag nagykereskedelme

- 7 találat
1.Fárszer EV
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6400 Kiskunhalas, Szénás u. 15.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/farszerfarbas-c
Rólunk: [D][F]Fárszer Egyéni Cég 1989-ben kezdte meg működését épületgépészeti szerelőipari tevékenységgel. A jól prosperáló vállalkozás tevékenységi köre 1991-től folyamatosan bővült kiskereskedelmi, nagykereskedelmi, export, import tevékenységgel, mely keretén belül működik Romániában egy leányvállalat. A cég olyan piaci pozíciókat tudhat magáénak, mint a Villeroy&Boch szaniterek, hidegburkolatok, Kaldewei, Ravak kádak, zuhanyfülkék, Hansgrohe, Kludi csaptelepek, MKW fürdőszobai kiegészítők, mely domináns termékekkel az országos épületgépészeti nagykereskedelem első tíz forgalmazója között helyezkedik el. Az épületgépészeten belül raktárról kínáljuk víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika, klímatechnika, konyhatechnológia és burkolóanyagok széles választékát. A nagykereskedelmi tevékenység lehetővé teszi a viszonteladói és lakossági igények teljes körű kielégítését. A több mint 2000 m2-en elterülő központi raktárbázisból folyamatos akciókkal és azonnali kiszolgálással célozzuk meg a vásárlóközönséget.[/F][/D]
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti termékek kis- és nagykereskedelme, kivitelezés, fürdőszoba, látványterv készítése, bemutatóterem.
2.Belsőépítészeti Kft.
3.Sintesi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1015 Budapest, Iskola u. 18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sintesikft-c
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Burkolóanyag nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Burkolólapok nagykereskedelme.
4.ABT-Tech. Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Bajáki Ferenc u. 27.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/abt-techhunga-c
Rólunk: Az ABT-Tech Hungária Kft, burkolóanyagok kis,- és nagykereskedelmével foglalkozó cég. Burkolóanyagok széles választéka, és tökéletes minősége várja Önt is. Díszléc, falburkolat fa, csempe, tégla, és terméskő, és nagyon sok egyéb termék, mellyel várjuk Önt. Amennyiben bővebben tájékozódna, akár termékeinkkel, akár szolgáltatásainkkal kapcsolatban, csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot valamilyen formában.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: LP
Tevékenységi ismertető: Észak-amerikai beltéri falburkoló termékcsalád, díszítő- és szegőlécek, rugalmas ragasztók kis- és nagykereskedelme.
6.Béta-Floor Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1173 Budapest, Rákosligeti határút 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/beta-floorkft-c
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Burkolóanyag nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Szőnyegpadló, parketta nagykereskedelme.
7.Oil-Mix Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Csókau. 2/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/oil-mixkft-c
Rólunk: Cégünk 1992 elején alakult építőipari import-export alaptevékenységgel. Először a Belga COMPACTUNA gyárral, majd később a szintén belga M.VAN MEERBEEK gyártó céggel kötöttünk kizárólagos szerződést. Nevünkhöz fűződik a mészhelyettesítő fogalom és ezzel egy időben a micropol magyarországi, illetve közép-kelet európai bevezetése. Idővel termékpalettánk jelentősen kibővült, és orientálódott a minőségi speciálisabb anyagokra. Jelenleg 40-féle adalékszert és kiegészítőt tartunk raktáron, de kérésre szinte mindent be tudunk szerezni. Valamint a fent nevezett gyárak 11 országban képviselteti magát cégünk segitségével. Cégünk folyamatosan a piacot kutatja újdonságok érdekességek után. Mindig is fontos volt számunkra, hogy olyan anyagot nem adunk ki amit mi magunk vagy általunk nevesnek tartott szakemberek ne próbáltak volna ki.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Márkák: Flexim, Micropol
Tevékenységi ismertető: Építőipari adalékszerek és kiegészítők importja, kis- és nagykereskedelme. Rusztikus, vágott téglaburkolatok gyártása. Termékeink között megtalálhatóak: mészhelyettesítők, légpórusképzők, előzetes-utólagos vízszigetelők, betonfelület javítók stb.