Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Burkolatjelfestés

- 2 találat
1.Medivia Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mediviakft-c
Rólunk: A Medivia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1995-ben alakult. Társaságunk megalakulása óta nyereségesen működik, több, mint 20 alkalmazottal. Fő tevékenységi körünk a forgalomtechnika, az útburkolati jelek festése és a KRESZ-táblák gyártása, forgalmazása és kihelyezése azonban az évek előrehaladtával ez a piaci elvárásainak megfelelően kibővült. Útburkolati jelek festése mellett sportpályák, játékterek egyedi festését is vállaljuk. Az 1346 mm nyomtatási szélességű oldószeres nyomtató és vágógépünkkel vállalunk kül- és beltéri poszternyomtatást különböző hordozóanyagokra. Mindemellett ablakfólia (hővédelmi-, és biztonsági ablakfóliák) forgalmazással és telepítéssel is foglalkozunk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: KRESZ-tábla gyártása, burkolatjelfestés, forgalomtechnikai eszközök forgalmazása, projekt tábla gyártása, poszternyomtatás, munkabiztonsági jelzések készítése. Ablakfólia telepítés, biztonsági és hővédelmi fólia.
2.Forgel Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1133 Budapest, Árbóc u. 4. III/9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/forgelbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Forgalomtechnikai munkák lebonyolítása. Forgalomirányító jelzőlámpás csomópontok telepítése, tervezése, kivitelezése.