Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Abdeckungen für Pools und Becken

- 17 Treffer
1.Szeusz-D Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2000 , Kőzúzó út 24.
Über uns: Sok évtizedes tapasztalattal tudunk segíteni Önnek polipropilén medence, fémfalú-fóliás medence, vasbeton medence, Porocell (hőszigetelt) medence, poliészter kerámia medence, masszázskád, pezsgőfürdő, medencefedés és a működésükhöz szükséges kiegészítők (vízforgató, homokszűrő, medencefólia, csempe, üvegmozaik, szegélykő) kiválasztásában és telepítésében.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Metallbau und Pooltechnik
2.IFK-Ampron Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2890 , Kocsi u. 25.
Handelsaktivität Großhändler
PRODUKTE Schwimmbecken
3.Víz-Kerék Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1191 , Rákóczi u. 1-17. 28/A
4.Galus Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9200 , Csillagvirág út 26.
Über uns: Szeretne egy kis szaunát otthonában, de nem is tudja valójában milyenre is vágyik, illetve házában melyik méretű lenne a legideálisabb? Van egy bizonyos összege rá,de nem tudja ez elég is lesz arra, amit ön elképzelt magának? Folyamatosan bővülő kínálattal várjuk a honlapunkon, bátran keresse fel oldalunkat, ahol megtudhatja, melyik termék lenne az ön igényeinek a legmegfelelőbb
Handelsaktivität Einzelhändler
5.Lakatos és Társa Mérnöki Iroda Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1025 , Kondorkert u. 3.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Dienstleister
PRODUKTE
6.Larix Portál Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2014 , Ady E. u. 32.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Großhändler, Dienstleister
7.Larix Portál Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2014 , Ady E. u. 32.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Großhändler, Dienstleister
8.Compass Pools Hungary Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1022 , Barsi u. 4.
Über uns: Cégünk, medence építéssel, medencék kivitelezésével foglalkozó cég. Minden tekintetben kiváló minőségű termékkel dolgozunk. Szolgáltatásainkkal csak elégedett lehet, ha minket választ, hiszen csak tökéletes minden tekintetben megfelelő szolgáltatással, és kimagasló színvonallal találkozhat! Medence építés? Nálunk nem probléma! Miért is fordulna máshoz? Látogasson el honlapunkra, tájékozódjon bővebben és válasszon minket!
Handelsaktivität Dienstleister
PRODUKTE , , Schwimmbecken
9.Jégmadár Stúdió Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1046 , Tungsram u. 53. II/8.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
10.Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1037 , Testvérhegyi út 69.
Über uns: 1987 óta vagyunk a piacon, profilunk: uszodatechnika, medenceépítés, fedés, infraszauna. A saját tervezésű uszodatechnikai gépek gyártása és forgalmazása ma is egyik legfőbb tevékenységünk. Termékek: ellenáramoltatók, medenceszűrők, vízforgató berendezések, víz alatti világítás, elvezető szerelvények, medencefűtés. Vállaljuk még medencék téliesítését, majd tavaszi megnyitását, tisztítását és karbantartását.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
MARKEN Krulland
11.Aqua-Filt Víz és Uszodatechnikai Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9400 , Faller Jenő u. 6.
Über uns: Cégünk 1994-ben kezdte meg tevékenységét a technológiai vízelőkészítés és az ivóvíz előkészítés területén. Célunk, a szakszerű és gyors kiszolgáláson keresztül tartós és megbízható üzleti kapcsolatok elérése partnereinkkel. Munkánkat a legjobb minőségű hazai és külföldi alapanyagok és termékek alkalmazása, a műszaki berendezések folyamatos fejlesztése, valamint a személyi állomány folyamatos képzése jellemzi. A költséghatékony műszaki megoldások alkalmazása mellett hangsúlyt fektetünk vízkészleteink és környezetünk védelmére. 2004-től ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer szerint működünk. Működési területünk elsősorban Észak-Nyugat Magyarországra terjed ki. Megrendelőink között magánszemélyek, kisvállalkozások, állami intézmények, kis- és multinacionális vállalatok egyaránt megtalálhatók. Fő profiljaink: -Háztartási és ipari vízkezelés, vízelőkészítés / összeszerelés, kereskedelem, szerviz szolgáltatások -Ipari szennyvízkezelés / összeszerelés, kereskedelem, szerviz szolgáltatások -Egyedi műanyag tartályok és aknák / gyártás, értékesítés -Uszodatechnika / magán és közcélú medencék létesítése, kereskedelem, szerviz szolgáltatások -Szauna, wellness / komplett berendezések és kiegészítők kereskedelme Egyéb tevékenységeink: -Rozsdamentes acél termékek / gyártása -Rozsdamentes acél anyagok / bérmunkában történő megmunkálása -Kerti tavak, szökőkutak / berendezések gyártása, értékesítése, kiegészítők kereskedelme
Handelsaktivität Hersteller
12.Aluprodukt Hungária Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2000 , Kőzúzó u. 24.
13.Előtető Centrum Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Gázló u. 23..
14.Geokert Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1067 , Podmaniczky u. 43.
Über uns: A Geokert Bt, 1991 óta foglalkozik téli kertek, üvegtetők, terasz befedések, védőtetők, medence befedések, kivitelezésével. Tekintse meg referenciáinkat mindezzel kapcsolatban! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, Ön is csak elégedett lehet majd! Minőségi szolgáltatás, és nagyon kedvező árak várják nálunk Önt is! Tájékozódjon még bővebben! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Handelsaktivität Dienstleister
15.Szilas Uszodatechnikai Bt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2118 , Thököly u. 23.
Über uns: Főbb tevékenységi köre cégünknek 1997 óta többek között a medencefedés, uszodatechnika, úszómedence kialakítása. Foglalkozunk még víztárolók, saválló kádak, kiegyenlít? tartályok gyártásával is egyaránt. Bővebb leírást honlapunkon található ahol a referencia munkáink is megtekinthetőek több ismertető és tájékoztató link mellett vagy látogasson el üzleteinkbe ahol kollégáink szívesen segítenek.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
16.Nivo-Vas kft.
Komitat:
Somogy
Anschrift:
7523 , Ady Endre u. 15.
17.Alfapool Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2100 , Lovarda u. 16.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Nach den folgenden Wörtern kann man nicht suchen: und