Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Szemcseszórás

- 30 találat
1.ABL-Technic Hungary Kft
Megye:
Veszprém
Cím:
8420 Zirc, Szabadság u. 6.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/abl-technichun-c
Rólunk: ABL-Technic a lakkozó és rétegfelhordó ipar specialistája. A legmodernebb technológiai alkalmazások lehetővé teszik, hogy ügyfeleinknek ezen üzletágon belül egyedülálló szolgáltatási palettát nyújtsunk. Széleskörű szakismeretünk garantálja az optimális minőséget a legkülönbözőbb bevonat-eltávolítási problémák esetén. Tulajdonképpeni feladatunkon kívül magától értetődik, hogy a szolgáltatásaink közé tartozik: a gyorsaság, ügyfeleink különleges kívánságainak rugalmas, határidőre történő pontos kielégítése, valamint szervizszolgáltatások ellátása. A német piacon ma vezető szerepet töltünk be. Erre törekszünk világszerte is. Ezt a jövőt csak is kreatívan és önállóan dolgozó munkatársakkal valósíthatjuk meg, akikkel minden jelentős döntést közösen hozunk, és akikkel alakítjuk profilunkat. Az ABL-Technic jelenleg kb. 200 munkatársat alkalmaz, éves forgalma 30 millió euró.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Festékeltávolítás festősori segédeszközökről, rontott festésről.
2.Electroset Kkt.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Gyár u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/electrosetkkt-c
Rólunk: Cégünk története, 1985-ben kezdődött, amikor is két alapító tag tervezésekkel, és fejlesztésekkel kezdte meg a tevékenységet. Ha ellátogat holnapunkra, megismerkedhet fő tevékenységi körünkkel, bővebben tájékozódhat, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban. Felületkezelő gép, festőberendezés,bármivel kapcsolatban is szeretne még több információhoz jutni, keressen fel minket, hiszen mi vagyunk az Ön számára tökéletes választás, minden tekintetben!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémfelületkezelő, porszóró berendezések gyártása és üzemeltetése. Elektrosztatikus bérfestés.
3.Hexa-Co 96 Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4060 Balmazújváros, Bolyai u. 2.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hexa-co96kft-c
Rólunk: Az alapanyagok méretre vágását, szemcseszórását és igény esetén korrózióvédő alapozását is vállaljuk.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Acélkereskedelem.
4.Mérész Márta
Megye:
Budapest
Cím:
1116 Budapest, Gépész u. 36.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mereszmarta-c
Rólunk: Cégünknél 4 fő alkalmazott dolgozik. A Gépész utcai címen ill. külső helyszíneken mobil berendezésekkel végezzük a szolgáltatást.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Homokfúvás, Szemcseszórás
Tevékenységi ismertető: Homokfúvás, szemcseszórás, veterán autók, motorkerékpárok, gépek, kerítések, beton- és téglafalak szemcseszórása száraz ill. nedves technológiával.
5.Andrikó és Társa Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1041 Budapest, Latabár K. u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/andrikoestars-c
Rólunk: Andriko és Társa Kft. Minden szempontból az emberek igényeit elégítik ki, magasan szakképzett munkatársaikkal, és a termékeik magas minőségben kínálják a vásárlóknak. Megbízható és sok éves tapasztalattal rendelkező cég, ugyan ilyen beállítottságú cégekkel, beszállítókkal áll a vásárlók rendelkezésére. Sok mindent lehet róluk elmondani, de inkább keressék fel honlapukat, az andriko.hu oldalt, vagy keressék fel őket egyik üzletükben és győződjenek meg róla személyesen is.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari gépek, berendezések javítása, karbantartása, tanácsadás, mérnöki szolgáltatás, pneumatikus építőipari gépek.
6.Mihócza és Fia Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Knézits Károly u. 7
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mihoczaesfia-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szivattyúk, tartályok javítása.
7.MÁV Vasjármű Járműjavító és Gyártó Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Szövő u. 85.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mavvasjarmuja-c
Rólunk: A Magyar Nyugati Vasúttársaság műhelye 1872-ben kezdte meg működését. A Magyar Királyi Államvasutak műhelyeként fokozatosan bővült az alapterület, és egyre korszerűbb berendezések segítették a javítási munkálatokat. A műhely élete 1947-re került a rendes kerékvágásba. Üzemünk jelentős tapasztalatokhoz jutott a személykocsi-gyártás és -javítás területén. Az 1960-as évek vége és az 1970-es évek az üzem életében meghatározó változásokat hoztak. Az 1980-as évek kezdetén pedig tovább szélesedett profilunk.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Gépek és berendezések javítása, fémszerkezetgyártás, vasúti kötöttpályás járműjavítás, acél- és alumíniumszerkezet gyártása. Nagypontosságú fémmegmunkálás forgácsolással, láng- és plazmavágás, szemcseszórás.
8.B&K Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2200 Monor, Mátyás király u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bkkft-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult azzal az elsődleges céllal, hogy egyrészt az újonnan alakult társaságok, magánvállalkozások részére megbízható, magas színvonalú könyvelési és adótanácsadói szolgáltatást nyújtson, másrészt kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. Higiéniai üzletágunk termékstruktúráját úgy alakítottuk ki és formáljuk ma is, hogy partnereink számára biztosítani tudjunk mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszer-ipari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. Elindulásától kezdve fontos számunkra, hogy az értékesítésen túl termékeink beépítését, beüzemelését, használatát szaktanácsadással, szervizeléssel támogassuk. Kiemelkedő feladatunknak tekintjük a megfelelő szervezeti, szakmai és technológiai színvonalat, ennek az elvnek megfelelően 1996-tól rendelkezünk ISO 9001 minőségi tanúsítással, folyamatainkat figyelve fejlesztjük szervezetünket, technológiánkat, termékeinket és képezzük kollégáinkat. Tudatosan építjük beszállítói és kooperációs kapcsolatainkat. Mindezt tesszük azért, hogy maximálisan megfeleljünk vevőink elvárásainak.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Rozsdamentes termékek egyedi igények szerinti tervezése és gyártása. Vandálbiztos közösségi vizesblokkok épületgépészeti berendezéseinek gyártása. Szaniter válaszfalrendszerek gyártása. Rozsdamentes élelmiszer-ipari berendezések kivitelezése.
9.GGT Metal Bau Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3532 Miskolc, Zoltán út 18. fszt. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ggtmetalbauk-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Acélszerkezet-szerelés. Lemezburkolás, csarnokszerelés, szerkezetmegerősítés, felülettisztítás, szemcseszórás, korrózió elleni védelem, sóvédelem. Telekommunikációs bázisállomások építése. Ipari alpintechnika.
10.Korax Gépgyár Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2300 Ráckeve, Sillingi u. 30.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/koraxgepgyark-c
Rólunk: Cégünk egy több lábon álló cég, amely azt takarja, hogy főbb tevékenységi körüink nagyon szerteágazóak. Fő tevékenységünk az élelmiszeripari gépgyártás, amely a technika lehetőségeit igénybe véve, a legmagasabb szinvonalat képviseli cégünk termékeinek kivitelezésében. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben ellátogat honlapunkra, Ön is elégedett lesz majd a látottakkal. Húsipar, élelmiszeripar, bármiről is legyen szó, mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Húsfeldolgozó-ipari gépek gyártása, rozsdamentes anyagok megmunkálása.
11.Matic Ipari Szolgáltató Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6066 Tiszaalpár, Alkotmány u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/maticipariszo-c
Rólunk: Cégünkről: Az üzem 1979-ben alakult Tiszaalpáron mint az MMG - AUTOMATIKA MŰVEK GYÁREGYSÉGE. 1992-től működik MATIC Kft.-ként. 1998-tól a HORVÁTH RT. önálló kft.-jeként végzi tevékenységét. Főbb gyári adatok: Terület: 15000 m2 - beépített: 5000 m2 Foglalkoztatottak száma: 140 fő Fő tevékenységek: - Finomlemez megmunkálás - Villamos sorozatkapcsok gyártása - Különböző elektro és finommechanikai összeszerelések, bérmunkában is. Finomlemez megmunkálás - acél, rozsdamentes acél, alumínium, titán, ónozott és horganyzott lemezek teljes körű feldolgozása, korszerű CNC vezérelt gépekkel. Korszerű tervezőprogramjainkkal (AutoCad, SolidEdge) biztosítani tudjuk a nagyon magas műszaki és esztétikai kivitelezéseket is. Technológiai lehetőségek 1.) Lézervágás TRUMPF TCL3020 lézer kivágó gép acéllemez 20mm-es lemezvastagságig rozsdamentes 12mm-es lemezvastagságig alumínium 8mm-es lemezvastagságig Maximális táblaméret 1500 x 3000mm 2.) Kombinált vágás TRUMATIC 3000 FIBER CNC és lézer kivágó gép acéllemez 4mm-es lemezvastagságig rozsdamentes 4mm-es lemezvastagságig alumínium 3mm-es lemezvastagságig réz 2mm-es lemezvastagságig Maximális táblaméret 1250 x 1250mm 3.) Stancolás 800 x 1000 mm-ig - AMADA OCTO334 CNC stanc/nibbelő automata 1250 x 2500 mm-ig - TRUMF TC 3000R-1300 CNC stanc/nibbelő automata 1250 x 2500 mm-ig - TRUMF TRUPUNCH 3000 CNC stanc/nibbelő automata - menetes szemek húzása, menetmángorlás, fülek felhajlítása, kopoltyúzás, dudornyomás, pontozás stb. 4.) Élhajlítás 3000 mm-ig - AMADA, SAFAN, ERMAKSAN CNC vezérlésű élhajlító gépek 5.) Sajtolás -kivágás hidraulikus és excenter prések 250 T-ig 6.) ABB IRB 1600 hegesztőrobot A hegesztőrobot költségoptimalizálásra van kialakítva, hogy megfeleljen számos alkalmazás során. Az ABB IRB 1600 könnyen vevő orientálható - munkaterülete 1200×1600. Az IRC5 szabályzó könnyen programozhatóvá teszi, és egyszerű kezelő felületet biztosít. A hegesztőrobot nagyon pontos pozíció megbízhatósággal és jó nyomon követhetőséggel rendelkezik. A robot kialakítása lehetőséget kínál az állandó teljesítményre (+0,05) a legnehezebb körülmények között is. Rövid ciklusidővel rendelkezik, mely azt a leggyorsabb robottá teszi a maga kategóriájában. Különösen jól alkalmazható nagy darabszámoknál, ívelt hegesztéseknél és bonyolult vonalvezetésű varratoknál - a sokoldalú robot megfelel bármely ipari követelményeknek. 7.) Hegesztés MIG (CO), WIG(AWI), pont és dudorhegesztés, alumínium ponthegesztés, csaphegesztés Szénacél, rozsdamentes acél, alumíniumlemezek teljes körű hegesztése, csiszolása 8.) Habosított tömítés készítése Műszerszekrények, kapcsolódobozok egyéb lemez és műanyag alkatrészek egyenes vonalú illetve íves tömítések kialakítása habosított tömítő anyag (PUR) segítségével. Alkalmazásra néhány példa az alábbi linken: http://www.ceracon.com/en/foam-sealing-technology/applications-/68.html 9.) Különböző szegecselési technológiák, bolygószegecselés, PEM benyomás, POP szegecselés, stb. 10.) Szemcseszórás Üveggyöngy, acél, homok, stb. 11.) Porszórásos festés 12.) Lézer gravírozás TROTEC-8013 Hybrid géppel, amely Nd:YAG és CO2 lézerrendszert egyesít egy gépben. Készíthetők képek, ábrák, folyamatábrák, felíratok, gravírozása és/vagy kivágása fémre, fára, külön féle műanyagra. Fémek lézer- gravírozása, műanyag, fa, akril (plexi), papír, bőr, textil, márvány, üveg gravírozása, vágása. 13.) Szálcsiszolás, gépi sorjázás - horganyzott, ónozott, fóliázott lemezek sorjázása - oxidréteg (rozsda) eltávolítás - éllekerekítés, éltörés - lézer, plazmavágás fröccsenési nyomainak eltávolítása. Kezelhető maximális lemezszélesség: 1250mm. Maximális lemeztábla súly: 300kg 14.) Precíziós és dekor csiszolás ZBS típusú, 2 szalagos csiszológéppel. A gép két végtelenített, különböző csiszolószalaggal dolgozik, ami a lemezekből készült termékek felületeinek finom megmunkálására, csiszolására, mattolásra, polírozására lett célirányosan kifejlesztve. A gép technológiai sorunkba történő beillesztésével jobban meg tudunk felelni vevőink magas minőségi, esztétikai követelményeket támasztó igényeinek 15.) Lézeres alkatrész méretellenőrzés, alkatrész szkennelés A Planar 50.40 alkatrész szkennerrel lehetséges a termék, alkatrész pontos méretezése, méretellenőrzése, terítékek vizsgálata 0,025 - 0,1 mm pontossági határral, az adatot automatikus összevetése a CAD (dwg.dxf) adatokkal.A szkennelés eredménye számítógépen tárolható vagy közvetlen kinyomtatható.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lemezmegmunkálás, gépi szálcsiszolás, gépi sorjázás, lézervágás, lézergravírozás, nibbelés, élhajlítás, hegesztés, pont- és dudorhegesztés. Különböző felületkezelési technológiák, elektrosztatikus porszórásos festés, Toroid transzformátor gyártása, stb
12.Dongferr Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6400 Kiskunhalas, Híd u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dongferrkft-c
Rólunk: Cégünk sok éve stabil résztvevője a fémipar piacának. Folyamatos technológiai fejlesztéseink lehetővé teszik, hogy a legkorszerűbb berendezésekkel lássuk el a fémszórás, forgácsolás, szemcseszórás munkálatait. Ha elnyertük tetszését, keressen fel bennünket, hogy még többet tudhasson meg technológiánkról, és termékeinkről is! Várjuk hívását!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nagy szivattyúk javítása, karbantartása. Különleges műanyag bevonatok készítése, egyéb gépjavítás, hegesztés, fémszórás.
13.Beton-Dekor Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1039 Budapest, Hatvany L. u. 14. VII/70.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/beton-dekorkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Burkolatok határok nélkül, garanciával.
14.Orszak-Pannónia Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
2421 Nagyvenyim, Határvölgyi u. 25.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/orszak-pannonia-c
Rólunk: Szemcseszórás, építési szakipari szolgáltatás. Ipari korrózióvédelem, festés, mázolás. Speciális bevonatrendszerek.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Erőművi, atomerőművi speciális dekontaminálható bevonatrendszerek és speciális korrózióvédelmi bevonatok, savas és lúgos környezetnek ellenálló bevonatok.
15.Pere és Társa Kft.
Megye:
Tolna
Cím:
7150 Bonyhád, Móricz Zsigmond u. 9.
16.Idumont Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Kisapostag, Iparos utca 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/idumontkft-c
Rólunk: Az Idumont Kft. 71.000 m²–en Magyarország szívében, Fejér megyében, Dunaújváros külterületén helyezkedik el, Budapesttől 60 km távolságra, az M6, M8 autópálya és a Duna mellett. A cég fő tevékenysége emelő berendezések, daru-, darupályaszerkezetek, speciális gépészeti szerkezetek és hagyományos jellegű szerkezetek (pódiumok, épület, stb.) acélszerkezetének gyártása és szerelése. A vállalat teljes körű irányítása egy központi irodából történik, magas képzettségű szakemberekkel, annak érdekében, hogy a különböző telephelyeinken történő munkafolyamatokat kellő pontossággal és minőségben tudjuk koordinálni. A szerkezetek gyártásához rendelkezésünkre áll 7 hajós gyártócsarnok 9000 m²-es alapterülettel. A gyártásnál CNC vezérlésű láng és plazmavágót, CNC vezérlésű profilfeldolgozó gépsort, CNC vezérlésű lemez megmunkáló berendezéseket alkalmazunk. Felületelőkészítés egy 6 szórófejes automata revétlenítő és egy 150 m²-es nagy belmagasságú kézi szemcseszóró berendezéssel történik 2 szórópuskával. A szerkezetek mozgatásához 21 híddaru áll rendelkezésre, 90 tonna maximális emelőkapacitással 12 m maximális emelési magassággal egy ponton. A kész szerkezetek kiszállításához saját gépjárműparkunkat vesszük igénybe. A társaság elhelyezkedésének köszönhetően a közúti szállítás mellett megoldható a vasúti és vízi szállítás is. Cégünknél nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságára és a megrendelő megelégedettségére. Az előzetes igényfelméréstől a tervezésen és a gyártás-előkészítésen keresztül egészen az elkészült szerkezet átadásáig mindig magasan képzett, a munkájára igényes munkatársakkal kerülhet kapcsolatba, akik készségesen állnak a megrendelőink rendelkezésére.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fém- és acélszerkezetek gyártása.
17.Rév és Társai Gázipari Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1101 Budapest, Kőbányai út 49.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/revestarsaig-c
Rólunk: 1991-ben kezdtük meg a gázipari termékek forgalmazását. 1994-ben a világ legnagyobb alumínium gázpalack gyártója, a Luxfer Gas Cylinders Ltd. (USA, UK) termékeinek kizárólagos képviselői lettünk a közép-kelet európai régióban. Palack-kínálatunk a 0,5 l-től a 80 literesig terjed. Ebből raktárunkban folyamatosan több mint 10 típust tartunk, 1-40 literig. Az alábbi gyártók termékeit értékesítjük még: Worthington(A), Faber(I), Duro Dakovic(HR). Palackjaink alkalmasak az ipari és orvosi gázokhoz, légző- és búvárkészülékekhez. Különleges termékünk a Luxfer gyártmányú, ultrakönnyű, 300 bar üzemi nyomású alumínium-kompozit palack. Forgalmazunk még szelepeket, nyomáscsökkentőket, és egyéb szükséges alkatrészeket.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nagynyomású alumínium, kompozit és acél gázpalackok, valamint az ezekhez szükséges szelepek, gázipari kiegészítők forgalmazása. Gázpalackok teljes körű karbantartása, felújítása, időszakos felülvizsgálata, honosítása.
18.InterWork Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1038 Budapest, Csernák A. u. 48.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/interworkkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Ingatlanközvetítés, Kőburkolás, Szemcseszórás
19.KENVÉD Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9027 Győr, Reptéri u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kenvedkft-c
Rólunk: Cégünk 1994 óta foglalkozik felületvédelemmel, felületkezeléssel. Ha minőségi munkát szeretne, akkor jó helyen jár! Szolgáltatásaink között megtalálhatja a porszórást, savas szinterezést is. Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bővebben szeretne tájékozódni a Kenvéd Kft tevékenységéről, látogasson el hozzánk személyesen vagy keresse fel weboldalunkat.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémalkatrészek és műanyag termékek felületkezelése, műanyag festése.
20.Mattfény Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1136 Budapest, Balzac u. 30.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mattfenybt-c
Rólunk: cégünk fémekkel foglalkozik. Fémek felületkezelése, fémfelület - kezelés, homokfúvás, szemcse szórás a mi feladataink közé tartoznak. Ha Önnek szüksége van segítségünkre forduljon hozzánk bizalommal. Kollégáink kiváló szakmai tudással rendelkeznek és rendkívül kedvezményes árakon dolgoznak. További információért tekintse meg honlapunkat ahol még több részletet talál cégünkről. Amennyiben elégedett velünk kérjük ajánljon minket ismerőseinek és barátainak.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémfelület-kezelés, homokfúvás.
21.Metrilux Felületkikészítő Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky E. u. 70.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/metriluxfelule-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felületkikészítés.
22.Alu-Forma Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8041 Csór, Fő út 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/alu-formakft-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult, jelenleg 10 főt foglalkoztatunk.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Jelzőtábla készítése, alumíniumtermékek gyártása, alumínium felületkezelése, szemcseszórás és kötőelemgyártás (csavar).
23.Real-Stone 98' Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9330 Kapuvár, Liget u. 18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/real-stone98-c
Besorolás Importőr
Márkák: Stonhard
Tevékenységi ismertető: Stonhard amerikai, ipari műgyanta burkolatok, felület-előkészítés, marás, szemcseszórás.
24.Most-6 Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1151 Budapest, Batthyány u. 10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/most-6bt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Homlokzatok felújítása, graffitieltávolítás, lábazatok, burkolatok tisztítása szemcseszórással.
25.Inoxer Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2800 Tatabánya, Bánhidai ltp. 402. IX/37.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/inoxerkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Takarítás, homokszórás.
27.SA3 Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Mackó u. 34.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sa3kft-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Rembrandtin
Tevékenységi ismertető: Híd- és épületszerkezetek üzemi korrózióvédelme, acélszerkezet-gyártás, lézervágás.
28.Pannonstahl Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4001 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pannonstahlkft-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fém- és acélszerkezetek gyártása.
29.Fireplace Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3553 Kistokaj, Állomás u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fireplacekft-c
Rólunk: Társaságunk 1994-ben alakult, tevékenysége a kandallókályhák gyártására és forgalmazására szakosodott, melynek főbb értékesítési területét az európai piac jellemzi. Indulásunk óta a kapacitásunk megsokszorozódott a technikai fejlődésnek köszönhetően. Az európai barkácsáruházláncoknak köszönhetően cégünk nemzetközi szállító lett, mivel az öt legfontosabb, legismertebb kandallókályha beszállítói közé tartozik.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Márkák: Fireplace
Tevékenységi ismertető: Kandalló gyártása, lézervágás, lemezmegmunkálás.
30.Ten-Line Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2146 Mogyoród, Kerektó u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ten-linekft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Teflonozás, szinterezés, szemcseszórás, homokfúvás.