Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Raktártechnika

- 29 találat
1.Cedex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1124 Budapest, Hegyalja út 79.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
2.Logi-Store Kft.
3.Polctár Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1191 Budapest, Szalay u. 12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/polctarkft-c
Rólunk: Cégünk elsősorban üzlet-, és raktártechnikai berendezések, kézi kiszolgálású , és rakodólapos állványrendszerek értékesítésével foglalkozik. 2006-ban bevezettük és azóta is sikeresen alkalmazzuk, fejlesztjük ISO 9001 szabvány szerinti minőségmenedzsment rendszerünket. Az általunk forgalmazott főbb termékcsoportok: fémszekrények, üzletberendezések, raktártechnikai eszközök.
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Állvány kereskedelme, Raktártechnika
Tevékenységi ismertető: Polcos és raklapos állványrendszerek forgalmazása.
4.Salgó Raktártechnika Kft.
Megye:
Nógrád
Cím:
3100 Salgótarján, Salgó út 31.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/straktechsal-c
Rólunk: Salgó Raktártechnikai Kft. Raktártechnikai termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban tájékozódhat bővebben, amennyiben ellátogat honlapunkra. Ha Ön úgy érzi. Hogy segítségre szorul mindezzel kapcsolatban, akkor mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen mi vagyunk az Ön számára tökéletes segítség! Látogasson el hozzánk, vegye szemügyre széleskörű leírásunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot! Raktárberendezésre lenne szüksége? Állványra? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Raktártechnika
Tevékenységi ismertető: Raktári berendezések tervezése, gyártása, kivitelezése. Raklapos, polcos, gördíthető állványrendszerek, igény szerint porszórt vagy horganyzott kivitelben!
5.Henize Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6722 Szeged, Juhász Gyula u. 36/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tlraktartechni-c
Rólunk: Minden iparágban megoldást nyújtunk, ahol terméket állítanak elő, gyűjtenek össze, szállítanak vagy raktároznak. Az ipari állványrendszerek széles választékát nyújtjuk, olyan alapelvek együttes alkalmazásával, mint a kitárolási sebesség, elérhetőség, helykihasználás, alacsony árak, rendszer-optimalizálás.
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Raktár-, üzem- és üzletberendezési termékek forgalmazása, tervezéstől a kivitelezésig (tervezés, telepítés, karbantartás). Állványrendszerek, tárolóezközök, raklapok és egyéb raktártechnikai felszerelések forgalmazása.
6.SSI Schäfer Systems International Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos út 20/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ssischafersys-c
Rólunk: Cégünk 16 éve képviseli Magyarországon a raktári logisztika területén piacvezető cégcsoportot, amely a világ több mint 50 országában megtalálható. A Dunaharaszti Ipari Parkban, saját telephelyünkön fogadjuk partnereinket és az érdeklődőket, de kérésre területi képviselőink kimennek a helyszínre is. Érdeklődését, megrendelését levélben, faxon, e-mailben vagy az Interneten keresztül is elküldheti. Főbb tevékenységi területeink: - raklapos, karos és nagy szélességű állványok - polcos és dinamikus állványrendszerek - tároló-, komissiózó- és szállítódobozok - önhordó magasállvány-rendszerek - üzem- és műhelyberendezések, irodai berendezések - hulladéktároló rendszerek - logisztikai központok tervezése és kivitelezése - automata raktári és komissiózó rendszerek - raktár és anyagáramlás irányító szoftverek
Besorolás Importőr, Kisker
Tevékenységi ismertető: Raktár- és üzemberendezések importálása, forgalmazása, logisztikai rendszerek tervezése.
7.Interregál Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1068 Budapest, Aradi u. 68. I/1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/interregalhung-c
Rólunk: Az InterRegal Hungaria Kft.-t 1992-ben alapítottuk, raktártechnikai berendezések tervezésével és kulcsrakész szerelésével foglalkozunk. Irodát működtetünk Budapest térségében, Budaörsön, valamint Veszprémben. Több, mint tizenöt éves működésünk során számos raktártechnikai beruházás résztvevőjeként volt alkalmunk bizonyítani üzleti és szakmai hozzáértésünket. Referenciáink megtalálhatók neves iparvállalatoknál, bankoknál, biztosítótársaságoknál, a kereskedelemben, az államigazgatásban, oktatási intézményekben. A hosszú távon is megbízható, időtálló szolgáltatásokra irányuló törekvéseink eredményességét visszatérő partnereink bizalma igazolja. Vevőink elégedettségének kivívása jövőnk, piaci pozíciónk további erősítésének záloga, melyet rugalmas, partnereink igényeihez alkalmazkodó kapcsolattartással, minőségi szolgáltatásával és tisztességes piaci magatartással kívánunk biztosítani. Cégünk kínálatában a raktári állványrendszerek teljes vertikuma megtalálható, így a kis és közepes terhelésre alkalmas polcos állványok, fix valamint gördíthető kivitelben, továbbá a nehéz terhelésekre alkalmas paletta tárolószerkezetek, fix és gördíthető kivitelben. Az InterRegal Hungaria Kft. az olasz Metalsistem Spa. (www.metalsistem.com), valamint a cseh O.S. Kredit (www.kredit.cz) termékeinek magyarországi forgalmazója. A Metalsistem 1968 óta van jelen a raktártechnikai termékek piacán. A Kredit céget 1992-ben alapították, és a Metalsistem-csoport tagja. A folyamatos és intenzív fejlesztéseknek köszönhetően termékkínálatunk a raktározási, archiválási igényeket minden tekintetben ki tudja elégíteni. A termékeinkből készült szerkezetek alaktartóssága kiváló, a garantáltan magas színvonalat a legfontosabb európai ellenőrző szervek ismerik el, mint a TÜV Product Service Németországban, az Ö-Norm Ausztriában, az I.S.P.E.S.L. (Munkavédelmi és Biztonságtechnikai Intézet) Olaszországban. Elérhetőségeink: Mobil: (30) 951-1428 Tel/Fax: (23) 441-412, (88) 407-369 e-mail: info@interregal.hu http://www.interregal.hu/
Besorolás Importőr, Nagyker
Márkák: Kredit, Metalsistem
8.Acsi Logisztika Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Hadak útja 11-27.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/acsilogisztika-c
Rólunk: Cégünk már több mint egy évtizede biztosítja kedves ügyfelei számára, a modul válaszfal rendszert. Az esztétikus és rendeltetésszerű kialakítását, rugalmas átépítését, vagy bővítését. Válaszfal rendszerek széles világa, széles lehetőségei várják Önt nálunk! Amennyiben további szolgáltatásainkkal kapcsolatban is szeretne bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Anyagmozgatás, Raktártechnika
Tevékenységi ismertető: Raktározási és komplex logisztikai rendszerek tervezése, kivitelezése, raktári berendezések gyártása és forgalmazása.
9.Szuper Tengo Bt.
Megye:
Somogy
Cím:
7400 Kaposvár, Gyár u. 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szupertengobt-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Ingatlanforgalmazás, Raktártechnika
Termékek: Polcrendszer
Tevékenységi ismertető: Polcrendszerek, üzletberendezések megtervezése, kivitelezése, helyszíni szerelése.
10.Bito Raktártechnika Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8095 Pákozd, Dózsa Gy. u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bitoraktartech-c
Besorolás
Tevékenység, szolgáltatás: Raktártechnika
11.Depo-Sitory Kft.
Megye:
Nógrád
Cím:
3100 Salgótarján, Pécskő út 36.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/depo-sitorykft-c
Rólunk: Fő tevékenységeink körébe hazai gyártású és Európából importált jól bevált, magas minőségi követelményeknek megfelelő raktári berendezések, könnyű és nehéz állványrendszerek, tömb, irat és raklapos tárolásra alkalmas magasraktári és egyéb raktározási feladatok ellátására alkalmas polcrendszerek tervezése és kivitelezése (szerelése) tartozik. A könnyű polcrendszerek tekintetében az elemek kapcsolható, gördíthető, illetve csavarozható kivitelben készülnek az igényeknek megfelelően. Szolgáltatásainkat teljesebbé téve cégünk egyéb raktártechnikai segédanyagok nagykereskedelmét is végzi (raktári, komissiózó- és szállítódobozok, MH bokszok teljes szín és méretválasztéka, tárolóeszközök, öltöző- és egyéb lemezszekrények stb.).
Besorolás Importőr, Kisker
Márkák: Dexion, Salgó
Tevékenységi ismertető: Raktártechnikai berendezések forgalmazása és szerelése.
12.Galambos Logistic Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9751 Vép, Kassai u. 73.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/galamboslogist-c
Rólunk: A 2007 novemberében átadott logisztikai komplexum a legmodernebb raktártechnikával rendelkezik. A beruházás Szombathely mellett, az E65-ös mellett található, a megyeszékhelyet körülvevő körgyűrűről minden irányból könnyen megközelíthető. Testre szabott, egyedi igényeket is kielégítő logisztikai szolgáltatások zárt, őrzött kamionparkoló, 0/24 órás nyitva tartás értéknövelő és raktározáshoz kapcsolódó szolgáltatások modern infrastruktúra: biztonsági szolgálat, CCTV kamerarendszer, informatikai rendszerrel felszerelt, fűtött logisztikai központ, vonalkódos, online árukövetés 10 m belmagasságú, soros állványos, bejárható állványos és tömbös tárolási lehetőség gépjárművezetők számára kulturált étkezési, tisztálkodási lehetőség, internet-hozzáférés raktár és irodabérlet.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Logisztikai szolgáltatás.
13.Logi-Store Raktártechnika Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár út 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/logi-storerakt-c
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Állványok nagykereskedelme.
14.MS-Metal Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2500 Esztergom, Kertváros 30057/6 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ms-metalkft-c
Rólunk: Tisztelt Partnerünk! Tisztelt leendő Partnerünk! Az MS METAL KFT. tevékenysége közé tartozik különböző acéltermékek, fém tömegcikkek gyártása, valamint ezen termékek értékesítése. Megrendelőink igényei alapján gyártunk különböző stancolt, hajlított vagy görgőzött, hegesztett lemezalkatrészeket, különböző polcokat, polcszerkezeteket, állványszerkezeteket, falisineket, fali tartókarokat, valamint raktártechnikai elemeket és egyedi acéltermékeket. A gyártott termékek vasfoszfátos alapozással, elektrosztatikus vagy tribosztatikus porlakk bevonattal készülnek. Termékeink segítségével minden tárolási probléma gyorsan és egyénileg megoldható. Tevékenységünk közé tartozik az álmennyezeti elemek gyártása és értékesítése, mely mind beltéren, mind kültéren használható. Az S 101 típusú sávos álmennyezet alkalmazható az üzemanyagtöltő állomások álmennyezeteként hagyományos és könnyűszerkezetes építményekhez kül- és beltéri felhasználásra egyaránt. A sávelemeket védőfóliával szállítjuk, amely a szerelés során jól védi az elemeket. A szerelés befejezése után könnyen eltávolítható. A bevonatos alumíniumszerkezet előnye a gyors beépíthetőség, javítás esetén hamar visszabontható. Könnyen alkalmazkodik a különböző alaprajzokhoz. A sávelemeket a megrendelő által előirt hosszban szállítjuk, így leszabási veszteség nélkül szerelhető.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fémszerkezet gyártása. Polcrendszerek, polcszerkezetek gyártása.
15.Nico-Technika Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8448 Ajka-Bakonygyepes, Fecske u. 4/D
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nico-technikak-c
Rólunk: A NICO-Technika Kft. 15 éves tapasztalatát és 40 munkatársát állítja az Ön szolgálatába. Ipari termeléshez, karbantartáshoz, javításhoz szükséges eszközöket, berendezéseket biztosítunk széles választékban. Velünk biztosan megtalálja, amit keres. Hívjon bennünket: 30-9-165-980
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: A NICO-Technika Kft. az ipari termelést, karbantartást, javítást végző szakemberek beszállítója széles termékválasztékkal a kézi szerszámtól a raklaptároló polcrendszerig. Hívjon: 30-9-165-980
16.Túze Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2896 Szomód, 506/18 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tuzekft-c
Rólunk: Cégünk, a Túze Kft, nagyon széleskörű és minden tekintetben tökéletes szolgáltatásokkal áll, minden kedves ügyfele rendelkezésére. Fémmegmunkálás, hegesztéstechnika, raktártechnika, és nagyon sok egyéb szolgáltatás, nagyon magas színvonal mellett kivitelezve! Amennyiben még több információt szeretne begyűjteni cégünkkel kapcsolatban, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra, és megtekinti széleskörű leírásunkat!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fémszerkezet gyártása.
17.Ustor System Kft.
Megye:
Nógrád
Cím:
3100 Salgótarján, Pécskő út 5. fszt. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ustorsystemkf-c
Rólunk: Társaságunk a hazai és a külföldi raktártechnika piacán állványrendszerek, polcrendszerek forgalmazását végzi. Új állványrendszereken felül jelentős figyelmet fordítunk jó minőségű használt, bontott állványrendszerek felvásárlására, értékesítésére. Folyamatosan bővülő raktárkészletünknek köszönhetően a megrendeléseket rövid határidővel tudjuk teljesíteni. Munkatársaink sok éves tapasztalat birtokában a polcrendszer tervezésétől a használatba vételig minden esetben a megrendelők igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat. Az általunk forgalmazott új és használt állványrendszerek: - raktári és irattári fix polcos állványok (salgó, dexion) - raktári és irattári gördíthető polcos állványok (mobil) - raktári és irattári galériás polcos állványok (többszintes) - rakodólapos soros állványok - raklapos bejárható állványok (drive-in) - szálanyagtároló állványok (karos) - MH műanyag tároló box Szolgáltatásaink köre kibővül díjtalan helyszíni felméréssel és tervezéssel. Vállaljuk továbbá meglévő polcrendszerek: - bontását - költöztetését - átalakítását Kivitelezéseinket szakképzett szerelőcsapat végzi, melyre garanciát vállalunk.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Használt és új raktári polcrendszerek, raklapos állványok forgalmazása. Raktári állványok bontása, szerelése. Cégünk megvásárolja régi vagy már használaton kívüli polcrendszerét.
18.Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Ipar u. 2/B fsz. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zenitlogisztik-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Raktártechnikai eszközök gyártása, forgalmazása. Csomagolóeszközök, öltöző-, iratszekrények.
19.Otitargo Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1108 Budapest, Gyömrői út 156.
20.Maxi-Szer Kft.
Megye:
Nógrád
Cím:
3100 Salgótarján, Alkotmány út 5. IV/7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/maxi-szerkft-c
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Raktártechnika
Tevékenységi ismertető: Raktártechnikai szerkezetek kivitelezése.
21.Alkotó-3D Építész Kft.
Megye:
Nógrád
Cím:
3100 Salgótarján, Berzsenyi u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/alkoto-3depite-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Raktártechnika, raklapos és polcos állványok tervezése, forgalmazása, kivitelezése. Családi házak tervezése, felelős műszaki vezetés.
22.Dexion Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Baross u. 89.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dexionkft-c
Rólunk: Cégünk, a Dexion Kft, fő tevékenységi köre a raktártechnika. Bármi, amire szüksége lehet egy raktár kialakításával kapcsolatban, nálunk megtalálja. Csarnokiroda, műanyag tároló doboz, polcrendszerek és nagyon sok egyéb termék, melyet megtalálhat nálunk, kiváló minőségben és nagyon kedvező árak mellett Szolgáltatásaink minden tekintetben ügyfeleink elsődleges igényein alapszik. Keressen fel minket Ön is, amennyiben tökéletes szolgáltatásban szeretne részesülni.
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Raktártechnika
Márkák: Dexion
Tevékenységi ismertető: Raktárberendezések, polcok, polcrendszerek, irattári fix és gördíthető állványok, térelválasztók, csarnokirodák. Tanácsadás és kivitelezés.
23.A.T.S.-Bp. Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Fóti út 115.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ats-bpkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vagyonvédelem, objektumok élő erős őrzése. Biztonságtechnikai rendszerek kiépítése. Riasztó-, beléptető-, tűzjelző, kamerás megfigyelőrendszerek telepítése. Raktártechnika.
24.Körmendy Gábor EV
Megye:
Somogy
Cím:
8600 Siófok, Hűvösvölgyi u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kormendygabor-c
Rólunk: Raktártechnika? Polcrendszerek.hu. Az Ön számára tökéletes választás! Hogy miért mondom ezt? Látogasson el honlapunkra és győződjön meg minderről! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, segítségére lehetünk majd. Raktártechnika? Üzletberendezés? Bármiről is legyen szó, mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére. Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni ezzel kapcsolatban, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra, felveszi velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó
25.Optimum Store Technik Raktártechnikai Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2800 Tatabánya, Búzavirág u. 3., Ipari Park
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/optimumstoret-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Raktárak, üzemek, logisztikai központok berendezése tároló- és anyagmozgató berendezésekkel. Egyedi acélszerkezetek készítése megrendelésre.
28.UGP Raktártechnika Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ujgerecse-pak-c
Rólunk: Raktártechnikával foglalkozó cégünk, várja kedves ügyfeleit. Mire lenne szüksége? Állványra? Polcrendszerre? Raklapra? Bármiről is legyen szó, a tökéletes választás az Ön számára, hogy minket választ, ha hozzánk fordul. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd szolgáltatásainkkal, hiszen célunk, hogy ügyfeleinket, a lehető legnagyobb mértékben ki tudjuk szolgálni.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Raktártechnika
Tevékenységi ismertető: Raktári állványok (raklapos, galériás, gördülő polcos, kommissiózó állványok), polcrendszerek tervezése, forgalmazása, szerelése. Raktári berendezések és targoncák forgalmazása.
29.Alkmár 2000 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1144 Budapest, Füredi u. 9/D VIII/32.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/alkmar2000kft-c
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Raktártechnika
Termékek: Polcrendszer
Márkák: Salgó