Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

KRESZ-tábla gyártása

- 4 találat
1.Alfa Prompt Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1139 Budapest, Teve u. 51/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/alfapromptkft-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult, jelenleg 4 főt foglalkoztatunk, többéves tapasztalattal rendelkezünk, Budapesten vállalunk munkát.
Besorolás Gyártó, Importőr, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szakmai tapasztalatunkkal állunk a közlekedésbiztonsági és forgalomtechnikai eszközt alkalmazó közmű-, út- és mélyépítő társaságok rendelkezésére.
2.Forgút Bt.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Szabó Dezső u. 38.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/forgutbt-c
Rólunk: Vállalkozásunk a forgalomtechnikai területén tevékenykedik. Szolgáltatásaink: útburkolati jelek festése, táblatelepítések, ideiglenes forgalomelterelések tervezése, ideiglenes forgalomterelések kivitelezése. Termékeink: útirányjelző táblák, KRESZ táblák, információs táblák, forgalomtechnikai eszközök, kapcsolószerek és tartószerkezetek, útburkolatjel festékek, útjelölő anyagok.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Jelzőtábla gyártása, útburkolati jelek festése.
3.Medivia Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mediviakft-c
Rólunk: A Medivia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1995-ben alakult. Társaságunk megalakulása óta nyereségesen működik, több, mint 20 alkalmazottal. Fő tevékenységi körünk a forgalomtechnika, az útburkolati jelek festése és a KRESZ-táblák gyártása, forgalmazása és kihelyezése azonban az évek előrehaladtával ez a piaci elvárásainak megfelelően kibővült. Útburkolati jelek festése mellett sportpályák, játékterek egyedi festését is vállaljuk. Az 1346 mm nyomtatási szélességű oldószeres nyomtató és vágógépünkkel vállalunk kül- és beltéri poszternyomtatást különböző hordozóanyagokra. Mindemellett ablakfólia (hővédelmi-, és biztonsági ablakfóliák) forgalmazással és telepítéssel is foglalkozunk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: KRESZ-tábla gyártása, burkolatjelfestés, forgalomtechnikai eszközök forgalmazása, projekt tábla gyártása, poszternyomtatás, munkabiztonsági jelzések készítése. Ablakfólia telepítés, biztonsági és hővédelmi fólia.
4.Robotex Kiadói Üzletág Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1138 Budapest, Tomori köz 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/robotexkiadoi-c
Rólunk: A vállalkozás a Robotex Kft. keretein belül 1991 óta végzi tevékenységét. Az üzleti sikereknek köszönhetően különváltunk és 2002-től önálló korlátolt felelősségű társasággá alakultunk. Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések gyártása és forgalmazása, amely kiegészül elsősegélynyújtó táblákkal, érintésvédelmi táblákkal, KRESZ-táblákkal , valamint különböző piktogramokkal, feliratokkal. Mindezek mellett munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi kiadványokat, nyomtatványokat, naplókat, oktató CD-ket és DVD-ket, gépkezelői utasításokat forgalmazunk. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá egyedi táblák kivitelezésére is lehetőségünk nyílik. Törzsvásárlóink kérésére védőeszközökből széles kínálatot alakítottunk ki. A kiegyensúlyozott üzletpolitikának, a minőségi termékeknek, a gyors kiszolgálásnak és a szolíd áraknak köszönhetően több ezer vállalatot magába foglaló vevőkörrel rendelkezünk, valamint az egész ország területére kiterjedő viszonteladói hálózatot tartunk fenn. A cég szaküzlete Budapesten a 13. kerületben (Tomori köz 13.) található, ahol Ön esztétikus környezetben, vevőbarát kiszolgálás mellett azonnal beszerezheti a szükséges termékeket.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Everglow
Tevékenységi ismertető: Munka- és tűzvédelmi tábla, kiadvány, nyomtatvány gyártása, forgalmazása. Everglow utánvilágító rendszer magyarországi képviselete. SZAKÜZLETÜNKBEN TÖBB MINT 1000 FÉLE TÁBLÁT KÍNÁLUNK.