Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Építőipari gép kereskedelme

- 18 találat
1.Nefti Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2093 Budajenő, Fácán u. 19.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/neftikft-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Építőipari gép kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Építőipari gépek kereskedelme.
2.Bix-N Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1158 Budapest, Késmárk u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bix-nkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Doka zsaluzatok bérbeadása és forgalmazása. Építőipari gépek bérbeadása.
3.Kispamacs Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2314 Halásztelek, Mária u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kispamacskft-c
Rólunk: FIGYELEM! Cégünk viszonteladó partnereket keres a minden második héten meghirdetett akciós fűtőkészülékeink (HŐLÉGFÚVÓK) forgalmazásához, belföldön, illetve bárhol Európában. Megkezdtük cserépkályháink és központi lakásfűtő hőlégfúvóink forgalmazását. Ezenkívül fáradtolajüzemű hőlégfúvóink, gázolajüzemű infrasugárzóink forgalmazását is. A HŐLÉGFÚVÓ és INFRASUGÁRZÓ készülékeink felhasználhatóak: lakások, irodák, szórakozóhelyek, éttermek, templomok, múzeumok, csarnokok, raktárak, műhelyek, állványzatok, épületszigetelések, festések, beázások stb. fűtésére, szárítására. Cégünk több mint ezer kertépítő és díszítő terméket gyárt és forgalmaz, megkövesedett vulkáni hamuból, "HAMUKŐ" -ből. Ezenkívül bortároló- és pinceépítő-rendszerek gyártását és forgalmazását kezdtük meg az ősszel.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Hőlégfúvók (gáz, gázolaj, fáradtolaj, fa), teraszfűtők, gáz-, gázolajüzemű infrasugárzók, cserépkályhák és központi lakásfűtő hőlégfúvók, párátlanítók, templom- és étteremfűtések, valamint gázüzemű aszfaltfűtő gépek forgalmazása. HŐLÉGFÚVÓK JAVÍTÁSA.
4.Jordán és Társai Bt.
Megye:
Heves
Cím:
3300 Eger, Kertész u. 134.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/jordanestarsa-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Márkák: Bosch, Makita
Tevékenységi ismertető: Építőipari gépek kereskedelme, javítása. Úszómedencék, pezsgőfürdők, szaunák nagykereskedelme. Vízkezeléshez, karbantartáshoz szükséges eszközök forgalmazása közösségi és magánfelhasználók részére.
5.Ketten Gép Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2000 Szentendre, Lejtő u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kettengepkft-c
Rólunk: a BERCO magyarországi hivatalos képviseleteként szolgálja ki ügyfeleit a lánctalpas futómű-alkatrészek piacán. 1993-ban alakult meg bt.-ként, majd 1999-től kft.-ként működik. Kezdetben lánctalpas futómű - alkatrészek beszerzésével (lánckígyó, lánctalp, vezetőkerék, meghajtó-csillagkerék, szegmens, alsó-felső görgők, stb.) foglalkoztunk. Az általunk forgalmazott berendezések az építőipar sok különböző területét lefedik, a kőzet-, beton- és aszfaltmaróktól és őrlőkanalaktól a hidraulikus bontókalapácsokon és olllókon át az alumínium feljárókig és a gumilánctalpakig. Jó minőségű, hosszú élettartamú, magas színvonalú építőipari gépek és alkatrészek széles választéka áll az érdeklődők rendelkezésére
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Építőipari gép kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Építőipari gépek importja.
6.Tiger Concept Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Leshegyi út 12276/5 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tigerconceptk-c
Rólunk: Cégünk 2002-ben alakult, azzal a céllal, hogy az Önök munkáját megkönnyítjük; építési, karbantartási, szerelő és egyéb magasban végzendő munkáknál. Használatos új és használt munkaállványok, valamint az ehhez kapcsolódó technikai-szakmai és javítási szolgáltatások mellett kínálatunk tartalmazza korlátok, szerelőkosarak kivitelezését, valamint hidraulikus emelőszerkezetek javítását és karbantartását. Cégünk fő profilja személyemelő munkagépek forgalmazása, illetve bérbeadása. A következő típusú munkagépek széles választékával állunk rendelkezésre: Önjáró ollós munkaállvány, önjáró csuklógémes emelőgép, teleszkópos emelőgép, vontatható emelőgép, emelőkosaras gépjármű. Minden esetben segítünk megtalálni az Önnek megfelelő gépet, és biztosítjuk arról, hogy a legkomolyabb és legkiterjedtebb figyelemmel teszünk eleget kérésének.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Haulotte, JLG, Multitel, Nifty
7.Servin Trade Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3530 Miskolc, Kóris Kálmán út 20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/servintradekf-c
Rólunk: Építőipari kisgépek széles skáláját kínálja a cég, jutányos és elfogadható áron, viszont a minőség ezzel egyenesen arányosan nem csökken, hanem növekszik. Munkatársaik nagyfokú szakértelemmel segítenek önnek, és az igényeket nem változtatjuk, hanem azok idomulnak a megrendeléshez. Ne késlekedjen, keresse fel a servintrade.hu oldalt.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Építőipari gép kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Építőipari gépek kis- és nagykereskedelme.
8.Szolmet Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Mártírok útja 53.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szolmetkft-c
Rólunk: A 100%-ban magántulajdonban lévő Szolmet Kft. 1996.-ban alakult; tulajdonosa Észak-Olaszország egyik legjelentősebb kotrókanál és bontófej gyártója, a VTN EUROPE SRL. A Kft. székhelye - egyben telephelye - Budapesttől 100 km-re található, a 4 számú főútvonalon könnyen megközelíthető. Cégünk acélszerkezetek - elsősorban földmunka-és építőipari gépek kiegészítő szerelékeinek - gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Értékesítésünk elsősorban a nyugat-európai piac felé irányul, mindemellett nagy figyelmet fordítunk az egyre növekvő hazai és kelet-európai igények kielégítésére is. Termékeink között mélyásó kanalak (erősített kivitelben is), csatornatisztító kanalak (fix és hidraulikus), sziklakanalak, sziklatömb kanalak, rönkfogó és trapéz kanalak, polip és kétcsészés markolók, homlokrakodó kanalak, gyorscserélő berendezések találhatók. Mindezeket 1,5-80 tonnás gépekhez, 300-2500 mm szélességben gyártjuk. Forgalmazunk egyéb kiegészítő szerelékeket, berendezéseket (adapterek, kanálkörmök, roppantóollók, bontófejek...) is.
Besorolás Gyártó, Kisker
Márkák: Szolmet, VTN
Tevékenységi ismertető: Cégünk minden méretben gyárt kotró-, markoló- és homlokrakodó-kanalakat, 240 ill. 330 polipmarkolókat, erdészeti rönkfogókat. E-termékeket nagykereskedőknek és végfelhasználóknak egyaránt forgalmazunk.
9.Hantos István
Megye:
Fejér
Cím:
2064 Csabdi, Szőlősor 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hantosistvan-c
Rólunk: Önállóan mint vállalkozó, 5-6 éve foglalkozom építőgép-értékesítéssel. 1990 óta nagyobb cégeknél mint gépértékesítő voltam alkalmazásban. /CASE , HIAB, JCB, ATLAS, MERLO, THOMAS, NEUSON/ Így szereztem tapasztalatot, kapcsolatokat, hazai és külföldi gépkereskedéseknél. Jelenlegi tevékenységem két fő részből áll: új és használt építőgép kereskedése. Új gépek: önjáró betonkeverő gépek Dumec gyártmányú, és betonszivattyú, vakológép Bunker gyártmányú. Használt építő gépek: kotrórakodó, homlokrakodó, kompaktrakodó, minikotró, kotró, törő, osztályozó, pumi, és egyéb gépbeszerzés igény szerint.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Atlasz, Bobcat, Bunker, Dumec, JCB
Tevékenységi ismertető: Önállóan, mint vállalkozó, 5-6 éve foglalkozom építőgép-értékesítéssel. 1990 óta nagyobb cégeknél, mint gépértékesítő voltam alkalmazásban. /CASE, HIAB, JCB, ATLAS, MERLO, THOMAS, NEUSON/ Így szereztem tapasztalatot, kapcsolatokat.
10.Gépudvarház Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Budapest u. 69.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gepudvarhazkft-c
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Építőipari gép kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Építőipari gép kis- és nagykereskedelme, gépjavítás, -kölcsönzés. Láncfűrészek, fűkaszák.
11.Uraltrak Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3023 Petőfibánya, Hatvani út 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/uraltrakkft-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult. Fő profilunk az építőipari gépek kereskedelme. Cégünk Magyarország területén az egyedüli, hivatalos és kizárólagos képviselője az orosz "URALTRAK - Cseljabinszki Traktorgyár" vállalatnak. Termékeink közt megtalálhatóak a buldózerek, csőfektetők, traktorok, munkaeszközök, hajtóművek és mini traktorok. Irodánk megtalálható Petőfibánya, Hatvani utca 3. szám alatt.
Besorolás Gyártó, Importőr, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Építőipari gép kereskedelme, Gépkereskedelem
Tevékenységi ismertető: Az Uraltrak Kft. Magyarország területén az egyedüli, hivatalos és kizárólagos képviselője az orosz "Uraltrak - Cseljabinszki Traktorgyár" vállalatnak. Szervizelés, gép-, alkatrészkereskedelem.
12.Ferró-Flex Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
8693 Lengyeltóti, Rákóczi Ferenc út 30.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ferro-flexkft-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Homlokrakodók, emelőszerkezetek és anyagmozgatók gyártása, forgalmazása.
13.Unicum Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9751 Vép, Berzsenyi u. 36.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/unicumkft-c
Rólunk: 2003 óta működő cégünk szombathelyi telephelyen kezdte meg működését. 2007 óta Debrecenben is telephelyet nyitottunk. Idén már gépek bérbeadásával is foglalkozunk.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk 2003 óta foglalkozik földmunkagépek kereskedelmével, szervizelésével és alkatrészellátással. 2007-től 2 telephelyen (Szombathelyen, Debrecenben) már gépek bérbeadásával is foglalkozunk.
14.Építőipari Kisgépkölcsönző Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Ipari út 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/epitoiparikisg-c
Rólunk: Cégünk Békés megye legnagyobb építőipari gépkölcsönzője, 1991 óta működik. 2006 óta építőipari gépek eladásával is foglalkozunk. Várjuk kedves érdeklődőinket! Vállalkozásunkban 3 fő alkalmazott dolgozik.
Besorolás Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk Békés megye legnagyobb építőipari gépkölcsönzője, 1991 óta működik. 2006 óta építőipari gépek eladásával is foglalkozunk. Várjuk kedves érdeklődőinket!
15.Gépbér-Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Mester u. 87.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gepber-hungaria-c
Rólunk: Dekorációs anyag nagykereskedelemmel kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatáshoz jutni? Színháztechnikai kellékekre lenne szüksége? Most a legjobb helyen jár annak érdekében, hogy minderről bővebben tájékozódhasson, hogy megtalálja a megfelelő termékeket, amelyre szüksége van. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben csak egyszer is ellátogat hozzánk, Ön csak elégedett lehet majd! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Színháztechnikai kellékek és építőipari gépek kereskedelme.
16.Keccs Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1165 Budapest, Andócs u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/keccsbt-c
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Márkák: Mep
Tevékenységi ismertető: Építőipari gépek kereskedelme, betonacél megmunkálógépek.
17.H-Gép 2000 Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4034 Debrecen, Vámospércsi út 55.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/h-gep2000kft-c
Rólunk: Cégünk 1996-ban alakult. Fő profilunk építőipari gépek kölcsönzése, PFT vakológép berendezések forgalmazása, alkatrészellátása. 2004 óta forgalmazunk Zaletta, Favorit, Eurostar és Professional márkajelzésű létra- és állványtechnológia termékeket. Ezen kívül viszonteladói vagyunk a Makita, Hitachi márkájú elektromos kéziszerszámoknak.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építőipari gépkölcsönzés, PFT-vakológépek és tartozékok értékesítése, Zaletta gurulós állványok, Hitachi, Makita elektromos gépek forgalmazása.
18.Constructorg Építőgép Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Háromszék u. 48.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/constructorgep-c
Rólunk: Cégünk 1982-ben alakult Budapesten. 1985-től foglalkozunk építőipari gépek forgalmazásával ,mely fő profilunkká vált. Mára már a használt, ám kiváló minőségű gépek forgalmazásával foglalkozunk. Látogasson el honlapunkra, és nézzen szét. Tudjon meg mindent cégünkről, tevékenységeinkről, árainkról. Legyen Ön is elégedett partnerünk. Használt építőipari gépek forgalmazása.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Építőipari gép kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Építőipari gépek kereskedelme.