Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Cserépkályha építése

- 7 találat
2.Bíró-Art-Ker. Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1104 Budapest, Harmat u.74. II/6.
3.Gazder Kandalló
Megye:
Baranya
Cím:
7691 Pécs, Mázsaház u. 73.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gazderkandallo-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Cserépkályha építése, Kandalló gyártása
4.Kovács Attila EV
Megye:
Somogy
Cím:
8638 Balatonlelle, Rákóczi u. 366.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kovacsattilae-c
Rólunk: MINŐSÉG, HATÁRIDŐ, PONTOSSÁG, GARANCIA, DESIGN! Vállalkozásunk közel két évtizede foglalkozik kandallók és cserépkályhák tervezésével, előregyártásával és helyszíni beszerelésével. Az egyedi, személyre szabott terv az Ön elképzelése és igénye alapján történik, a térben való odaillőség és megfelelő műszaki tartalom biztosításával. A 3D-s látványtervet számítógépen ArchiCAD tervezőprogrammal készítjük. Viszonteladók jelentkezését várjuk! Tel.: 20/982-3143.
Besorolás
5.Kandalló Építőipari Szolg. Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9021 Győr, Szent istván út 41.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kandalloepitoi-c
Rólunk: Ha szeretné lakását otthonosabbá, szebbé varázsolni, és szereti a meleget, akkor válassza bizalommal a győri Kandalló Kft-t. A 45 éves múlttal rendelkező családi vállalkozás megvalósítja az Ön elképzeléseit. Vállalják cserépkályhák és kandallók tervezését, átrakását és építését is. Építőipari szolgáltatással is állnak minden érdeklődő szolgálatára. Látogasson el Ön is a Kandalló Kft honlapjára és tekintse meg a kandallók, sparheltek széles választékát!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kandallóépítés, cserépkályha-építés és -átrakás.
6.Berta-Vill Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Monostorpályi út 9 - 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/berta-villbt-c
Rólunk: Közel tíz éve foglalkozunk szakembereinkkel kandallók, kályhák értékesítésével és építésével. Szerintünk a minőség garanciával a legkifizetődőbb párosítás hosszú távon. Termékeink többségét közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, ezzel is biztosítva garantált versenyképes árainkat. Viszonteladói hálózatunkat jelenleg Kelet-Magyarországra terjesztettük ki, de folyamatosan bővítjük partnereink számát. Egyes gyártók termékeinek garanciális szervizelését és pótalkatrész forgalmazását is ellátjuk (pl: Wamsler SE). Kandallóját szakembertől vásárolja, hogy otthona melegét szeretteivel nyugodtan élvezhesse. Köszönettel: Berta-Vill Építőipari és Kereskedelmi Kft.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületvillany-szerelés, érintésvédelem, villanyszerelés. Kandallók-, kályhák kis-és nagykereskedelme, tervezése, építése!
7.Kerámia Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi u. 89.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/keramiakft-c
Rólunk: Ha kerámia, akkor csak Kerámia kft. A cég 1993-ben alapították Zalaegerszegen. Kezdetben csak pár fajta cserépkályhát gyártottak, de a megnövekedett igény miatt, bővítették termék kínálatukat, annak érdekében, hogy a mindenkori fogyasztói igényt ki tudják elégíteni. Tömegtermeléssel szemben a minőségi egyedi kályhacsempe díszíti az ilyen műremekeket, és mindig szorosan idomulnak a megrendelő igényeihez. Kattintson az oldalunkra, keramiakft.hu.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kályhacsempe gyártása, cserépkályha építése.