Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Beépített bútor gyártása

- 9 találat
1.THG Épületasztalosipari Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9799 Szentpéterfa, Kossuth L. u. 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/thgepuletaszta-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Egyedi nyílászárók és lépcsők készítése fából.
2.Castor Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3200 Gyöngyös, Epreskert út 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/castorkft-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületasztalos-szerkezetek szerelése.
3.Göcsej Bútor Stúdió Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Belsőszeg u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gocsejbutstu-c
Rólunk: TOLÓAJTÓS BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK A szekrényeket nem csak faltól falig beépített célra használják, hanem lehet ez a szobának egy önálló meghatározó eleme, amely különböző színekben és ajtófrontokban jól variálható. A szekrények külső, belső mérete tetszőlegesen választható, akár 3,2 méter magasságú ajtóval is. A belső elrendezés a megrendelő elképzelése alapján áll össze. Komplett szekrényekre is van igény, ami azt jelenti, hogy van alja, teteje, oldala, hátfala, de praktikusabb és olcsóbb is általában a beépített megoldás, amikor csak a két fal, illetve a mennyezet és a padló határolja a szekrénybelsőt. A faltól falig elhelyezkedő beépített szekrények tökéletes helykihasználást eredményeznek. A szekrényajtók lehetnek többfélék: bútorlaposak, tükrösek, mint az ezüst, a bronz, a szürke, a zöld és a füstszínű tükör. A tükrök díszítésére lehet kérni egyedi gravírozásokat is. A bútorlapos ajtókhoz bármilyen típusú, színű és anyagú front beépíthető, akár egyszerre több anyag kombinációjával is. Innentől már csak az emberi fantázia szabhat határokat. Ezen kívül bármilyen egyedi betéttel is gyártunk tolóajtókat: bambuszháncs, bambusz, tengerifű, üveg, tapéta, színezett tükör, átlátszó üveg, színes üveg, savmart üveg. Az üveg és a tükör biztonsági fóliával van ellátva az esetleges balesetek elkerülése érdekében. A tükrös tolóajtók lehetnek keretesek illetve rejtett keretesek. A rejtett keretes tolóajtónál szemből teljes tükörfalat kapunk, semmilyen keret nem zavar a visszatükrözött képben. A látható keret szélessége a tolóajtóknál lehet 2,5 centiméter normál, 3,5 centiméter széles, de akár 6 centiméter extraszéles is. A szekrény belső kialakításához a következő tartozékok lehetségesek: kihúzható illetve normál akasztórúd, kihúzható polc, fiók, ruhalift, kosarak, nadrágtartó, nyakkendőtartó, cipőtartó, teleszkópos vállfaleemelő, spotlámpa illetve belső világítás. TETŐTÉRI AJTÓK A tetőterek berendezése sok gondot jelent, hiszen előre gyártott, kész bútorokkal szinte lehetetlen jól kihasználni a rendelkezésre álló tereket. Ennek a problémának a megoldásában nyújtunk segítséget a tetőtéri tolóajtókkal. A tolóajtókkal meg lehet oldani a tetőtéri ferde beépítéseket is, akár úgy, hogy a tolóajtó lesz ferdén kialakítva. TÉRELVÁLASZTÓ TOLÓAJTÓK A tolóajtók nem csak a szekrények elé szerelve praktikusak, hanem önmagukban is, térelválasztóként használva. Igényes megoldásokkal készített elhúzható rendszer alkalmazható például a konyha és a szoba vagy étkező elválasztására. A tolóajtó akár kiválthat egy helyiségen lévő beltéri ajtót is például szűk folyosó esetében. A térelválasztó tolóajtók szerkezete csak annyiban tér el a normál szekrény tolóajtókétól, hogy rejtett görgős a kivitel és így az ajtó mind a két oldalról szép képet mutat. Lehet kétoldalas tükrös, bútorlapos, matt üveges, színes üveges, átlátszó üveges, bambusz, rattan, nádszövet betétes de akár a két oldal is eltérhet egymástól.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: AGF, Braun, DSH, Egger, Forest, Lacobel
Tevékenységi ismertető: Beépített bútorok, tolóajtós szekrények gyártása, forgalmazása. Dunántúlon Zala, Vas, Somogy, Veszprém megyében dolgozunk, de az ország egész területéről, sőt a határon túlról is várunk megrendeléseket.
4.Abachi Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9400 Sopron, Frankenburg u. 2/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/abachibt-c
Rólunk: Nem működik a tolóajtó? Szeretne egy új gardróbot? Akkor Önnek az Abachi Bt szaktudására van szüksége. Cégünk fő profilja a beépített bútor gyártás, valamint a tolóajtó gyártás. Nálunk mindnet megtalál, amire szüksége lehet. Szakképzet munkatársaink pedig örömmel állnak rendelkezésére. Térjen be hozzánk vagy keressen bennünket az interneten. Várjuk jelentkezését.
Besorolás Kisker
Márkák: Stanley
5.Gil-Trade Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1036 Budapest, Lajos u. 118-120. fszt.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gil-tradekft-c
Rólunk: [F]Cégünk 12 év tapasztalatával végzi kültéri fa-, műanyag ill. alumínium nyílászárók, valamint beltéri ajtók, beépített bútorok és tetőtéri ablakok tervezését, forgalmazását, kivitelezését; ezenkívül kilincsek és parketták forgalmazását.[/F]
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Műanyag, fa és alumínium nyílászárók, tetőtéri ablakok, beltéri ajtók, árnyékolástechnika, parketta kis- és nagykereskedelme, tervezése, kivitelezése.
6.Török Ádám
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6044 Hetényegyháza, Vadaskert u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/torokadam-c
Rólunk: Cégünk 2000-ben alakult, jelenleg 5 főt foglalkoztatunk.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Egyedi bútor gyártása.
7.Szilágyi György
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Szabadság út 44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szilagyigyorgy-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Beépített bútor gyártása
Márkák: Stanley
8.Mihályi Műhely Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2536 Nyergesújfalu, Jókai M. u. 1/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mihalyimuhely-c
Rólunk: A Mihályi Műhelyt 1971-ben alapította Mihályi Károly, egyedi asztalosmunkák kivitelezésére. 1996-tól kft. formában működik családi ügyvezetéssel, 10-15 fő létszámú alkalmazottal. Kezdettől a cég profilja az egyedi lakásbelsők tervezése, a meglévő adottságokhoz való igazodás, a minőségi kivitelezés. Berendezéseink nem gyártósorokon készülnek, hanem műhelyünkben nevelt szakemberek kézi munkájának jegyeit hordozzák. Termékeink skáláján megtalálható minden a klasszikus formáktól a modern vonalakig, de különösen büszkék vagyunk azokra a tipusokra, melyek cégünk több mint harminc éves múltja alatt igazán sajátos stílussá fejlődtek. Kézzel hajlított íveink, faragott díszeink megmutatják a fával való bánás évszázados hagyományainak ápolását, az asztalos szakma becsületének állandó szem előtt tartását. Műhelyünkben raktározott termékek nincsenek, de referenciáink szinte az egész ország területén megtalálhatók. Ezek között szerepelnek nappali, háló, gyerekszobabútorok, lépcsők, konyhák, belső ajtók, bankok, irodák, vendéglátóhelyek berendezései. Munkáink válogatott nemes fákból, mint például tölgy, kőris, cseresznye, dió készülnek, színezésüket és felületkezelésüket egyedi igények szerint alakítjuk. Munkamenetünk szerint helyszíni méretvétel után tervezés következik, melyet addig folytatunk, míg megrendelőink megtalálják a nekik tetsző formákat. Ezután kezdődik a kivitelezési folyamat melyet követ a helyszínre szállítás, és a beszerelés.
Besorolás Gyártó, Termelő
Tevékenységi ismertető: Asztalosmunkák, bútorok tervezése és készítése.
9.FAFRONT 2003 Asztalosipari Kft.
Megye:
Tolna
Cím:
7100 Szekszárd, Keselyűsi út 22.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fafront2003as-c
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Beépített bútor gyártása, Bútor gyártása
Márkák: Falco, Kronospan