Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Stahlbau

- 142 Treffer
1.Moliton Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3300 , Berva völgy
Telefon:
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: A Moliton Kft. 1993- ban alakult. A cég elsősorban forgácsolt alkatrészekből szerelt gyártmányok előállításával foglalkozik. Termékeink felhasználási területe igen széles skálán mozog. Személy- és tehergépkocsik, ipari burkolatok, kozmetikai székek, ágyak, bútorok és számos egyéb alkalmazási hely. A Moliton Kft. stratégiai céljainak megvalósítását képzett munkatársak, korszerű üzem és minőségi technológia biztosítja. Gázrugóink gyártását és értékesítését magunk végezzük és számos változatban készülnek.
Handelsaktivität Hersteller
MARKEN Moliton
Firmenprofil: Herstellung von Gasfedern, Bearbeitung von Ventilkörpern, Herstellung von sonstigen bearbeiteten Bauelementen, Türnntrieben für Telefonzellen, Fahrradliften und Bettbeschlägen mit Gasfedern.
2.Gyémánt-Pirazol Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4031 , Nívó u. 11.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
Über uns: Ha tartályra, nyomástartó edényre, acélszerkezetre vagy ezek javítására van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! ISO 9001 szerint tanúsított minőségirányítási rendszerünk garancia magas színvonalú kiszolgálására.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung, Installation, Reparatur und Wartung von Anlagen, Maschinen, kundenspezifischen Metallbauten und Metallkonstruktionen, Druckbehältern und Industrierohren. Herstellung und Reparatur von Tanks und Behältern für feuergefährliche Flüssigkeiten und
3.Porovica Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7900 , Dencsházai út 2-4.
Über uns: Cégünk 1990-ben alakult Szigetváron, szigetelőüveg gyártására és építőipari kivitelezésre. Szigetelőüveg gyártásán kívül, Solaris üvegtéglák kereskedelme is szerepel tevékenységi körünkben. Ezen kívül foglalkozunk még acélszerkezet gyártásával, árnyékolástechnikával, üvegtégla kereskedelmével, műanyag finommegmunkálással. * Magyar * English
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
PRODUKTE
4.Montesco Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2330 , Gábor Á. út 8.
5.AD 99 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1158 , Neptun u. 96.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung von Metall- und Blechteilen. Metallbau.
6.D.E.K. '98 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1108 , Kozma u. 3-5.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
7.Alba-Euro Építőipari Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Új Váralja sor 24.
8.Hidromechanika Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3630 , Bajcsy-Zsilinszky u. 50.
9.Triumvirátus Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1098 , Dési Huber u. 28.
Handelsaktivität Dienstleister
10.Aero Energi Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9400 , Vándor S. u. 5-7.
Über uns: Cégünk engedélyezett tevékenységi körébe megtalálható a konténergyártás, acélszerkezet-gyártás, szélerőmű-telepítés valamint, a vezeték nélküli távközlési összeköttetések generál kivitelezése. Mérnöki tevékenységünkön keresztül eljuthatunk minden olyan partnerünkhöz, aki már hosszú ideje nem találnak megoldást a problémájukra. Tájékozódjon a továbbiakról és legyen Ön is az elégedett partnerünk.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
11.Balya és Társa Bt.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3000 , Deák F. u. 13.
12.Alba Metál Alpin Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Prohászka u. 28.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung, Installation und Sandstrahlen von Stahlkonstruktionen und Industriesystemen
13.NEZ Iroda Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1211 , Szérüraktár 2/G
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Bauschlosserarbeiten, Stahlbau
14.Mobilszer-Trade Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2083 , Barlang u. 35.
Über uns: A Mobilszer- Trade Kft fő profilja az acélszerkezet gyártás, generálkivitelezés, valamint a magas-és mélyépítés. Acéltartályainkat a legkiválóbb minőségű acélból készítjük. Ha szeretné egy szakmai tapasztalattal rendelkező cég szolgáltatásait igénybe venni, akkor keressen fel minket! Látogasson el weboldalunkra, ahol bővebben is tájékozódhat.
Handelsaktivität Dienstleister
15.V & V Crane Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1027 , Frankel Leó út 26.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: , Bauplanung, Ingenieurberatung, Stahlbau
16.Maximont Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1031 , Lőpormalom u. 6. II/7.
Über uns: A kft. 2006-ban alakult 3 millió forint törzstőkével. Az alapító tulajdonos határozott, világos szándéka volt, hogy a szerelőiparban külföldön felhalmozott sokéves tapasztalatának birtokában felépítsen és működtessen egy magas minőségi színvonalat képviselő megbízható vállalkozást. A társaság fő tevékenységeként a technológiai csőszerelést és acélszerkezet-gyártást határozta meg, földrajzilag pedig a hazai, míg külföldön elsősorban a német nyelvterületet választotta munkaterületként. A tulajdonos korábbi munkatársaival mindig is meglévő jó személyes kapcsolatának köszönhetően gyorsan megalakult a kezdő csapat. Ugyancsak hajdani jó kapcsolatai eredményeként olyan megrendelőkkel kötött szerződést, mint pl. a Linde Engineering Németországban, a VAM és a Zauner Ausztriában. A vállalások magas színvonalon történő teljesítésének feltétele a tapasztalt szerelésvezetők irányításával a sokoldalúan képzett minősített hegesztők és csőszerelők, lakatosok összehangolt munkája. A létszám gyorsan fejlődött, az év végére elérte a 78 főt. A megbízható minőség biztosítása érdekében első lépésként 2006 szeptemberében budapesti telephelyünkön kialakítottunk egy hegesztőműhelyt, ahol az ÉMI-TÜV Bayern Kft.-vel a hegesztési technológiáinkat tanúsíttattuk, s megszereztük a műhely MSZ EN ISO 3834-2:2006 (korábbi MSZ EN 729-2:1995) tanúsítását is a nyomástartó edények gyárthatóságára kiterjesztve (9/2001. (IV. 5.) GM rendelet G és B+F modulok; 97/23/EG PED irányelv). Elkötelezett minőségpolitikánk részeként célul tűztük ki, hogy a 2007. év második felére kialakítjuk az integrált minőségbiztosítási és munkabiztonsági irányítási rendszert, amit ugyancsak egy független tanúsító szervezettel minősíttettünk. Ezen célkitűzésünket 2007. július 1-jén teljesítettük. Az elmúlt két évet eredményesen zártuk, és a kialakított irányítási rendszer keretei között dolgozva hatékonyságunk további növekedését várjuk.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: Anlagenbau, Arbeiten an Rohrleitungen und Behältern. Metall- und Stahlbau. Ingenieurleistungen, Haustechnik.
17.Pintér Művek
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6237 , Rákóczi úti Ipartelep
Handelsaktivität Hersteller
18.VASSZERKER Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1182 , Kétújfalu u. 4.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
19.Komáromi Vasipari Zrt.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2900 , Marek József u. 7-9.
Über uns: Cégünk 1957-ben alakult ipari szövetkezetként. 1993-ban szervezeti átalakítást hajtottunk végre, amelynek jogutódjaként működik cégünk részvénytársaságként, Komáromi Vasipari Szövetkezeti Rt. néven. Társaságunk jelentős forgalmat bonyolít külföldi partnerek számára is, elsősorban Németországba, Ausztriába és Svájba. Cégünk 1957-ben alakult ipari szövetkezetként. 1993-ban szervezeti átalakítást hajtottunk végre, amelynek jogutódjaként működik cégünk részvénytársaságként, Komáromi Vasipari Szövetkezeti Rt. néven. Közel 50 év tapasztalatával rendelkezünk a következő területeken: - szállítószalagrendszerek - acélszerkezetek - szállítószalag görgők és alkatrészek - faipari gépek és berendezések - ventilátorok, porszűrő és porleválasztó berendezések - egyéb gépipari alkatrészek tervezésében, gyártásában és szerelésében. Az anyagmozgatás hatékonyságának javítása érdekében az alábbi beruházások valósultak meg a támogatás segítségével: - 1 db 3,5 to-s targonca beszerzése - 1000 m2 udvari felület aszfaltozása A hegesztési technológia termelékenyebbé tétele érdekében az alábbi berendezések beszerzésére került sor a támogatás segítségével: - 1 db varrat előkészítő élmaró gép - 1 db forgató asztal hegesztéshez - lakatos műhely tartóvázának megerősítése - 3,2 to-s daru telepítése a lakatos műhelybe. A fenti beruházások javították cégünk termelékenységét és kapacitás kihasználását.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung und Montage von Fördersystemen, Stahlkonstruktionen, Ersatzteilen, Ventilatoren
20.Unicentrál-Épületgépészeti és Acélszerkezeti Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Puskás Tivadar u. 8.
21.Lago-Fém Bt.
Komitat:
Nógrád
Anschrift:
2641 , Ságvári út 19.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
22.Bolyok-Box Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3600 , Ipari Park II. kapu 11062 ., 11147 hrsz.
23.DAV Zrt.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
2400 , Fiastyúk u. 2/1.
Über uns: Az 1950-es évek elején alapított DUNAI VASMŰ-ben alig másfél évtizeddel később megkezdődött az acélszerkezetek gyártása. Az üzemcsarnok hamarosan új telephelyet, majd önálló céget igényelt. Ma különálló társaság a gyártás és külön a vállalkozás. Tudás és tapasztalat – tevékenységünk vezérgondolata; és a tudás nem jön magától, hanem tanulás és sok-sok tapasztalat által. Csak egy ideális partner van a DAV Zrt. számára: és ez éppen Ön! Mindegy, hogy az acélépítészet mely ágáról van szó, méretre szabott megoldást kínálunk az Ön számára. Az, hogy az Ön kívánságára már a tervelőkészítés fázisában együttgondolkodjunk, részünkről természetes, a végeredmény szempontjából kézenfekvő. Mert eredményes csak úgy lehet az ember, ha előrelátó és kooperatív. Mi több, másoknál kicsit előrelátóbb. Vannak versenytársaink, akik mindent elvállalnak. Mi a felelősséget vállaljuk. Olcsó vállalkozó mindig akad. Tönkrement vállalkozás is van bőven. Mi, a DAV Zrt-nél e tekintetben másként gondolkodunk. Mi a munkánkat nem egyszerűen jól végezzük, hanem jobban. Úgy tapasztaljuk, hogy a lelkes ügyfélnél nincs jobb ügyfél a világon. Mert ők a DAV Zrt. legjobb reklámhordozói, s így lehet az egész több a részek összegénél! Ma már gyorsan csavarozni bárki tud. De szerkezet szerelésnél egy helyzetet átlátni már kevesen. Sokan azt hiszik, hogy összecsavarozva előszerelt szerkezeti elemekből épületet tudnának készíteni. Tévedés. Tapasztalat, áttekintő képesség, térlátás és fantázia nélkül nagyon nehezen. Szerelőink mindezekkel rendelkeznek. Komplex kihívás, komplex megoldást igényel. Ön mindenek előtt minőséget vár el. A legszebb, amit az ember a munkatársainál elérhet: az együttgondolkodásuk. Profi megoldás csak akkor születhet, ha az ember mindig kérdéseket tesz fel magának, és a válasz újabb kérdéseket szül. Csak az juthat mindig jobb megoldásra, aki soha nem elégszik meg a már elért eredménnyel! És ezt mi nem tegnap óta gyakoroljuk.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Generalübernehmer für Stahl- und Bauarbeiten
24.Emapot Team Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1118 , Rétköz u. 37.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Stahlbau
25.Matima-Szerelvény Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4150 , Árpád u. 64.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: , Ferienbetreuung, Stahlbau
26.W.T.GY. Lakatosipari Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1191 , Üllői út 184.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Stahlbau, Stahlbaumontage
27.Unizola Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8300 , Egri J. u. 4.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Stahlbau
28.Túrgép-2000 Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5400 , Földvári út 15.
29.Mátragép-98 Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3273 , Kossuth u. 141/1.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Metallbau, Stahlbau
30.Aktuál Bau Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Sóstói út 61.
Über uns: Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozás. Kezdetben könnyűszerkezetes és vasbetonvázas generálkivitelezéssel foglalkoztunk, majd bővítettük tevékenységünket hagyományos technológiával készült épületekkel is. További szolgáltatásaink: tervezés (statikai, villamossági), költségvetés készítése, generálkivitelezés, valamint garanciális feladatok ellátása, ügyintézése.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Generalbau, Metallbau, Stahlbau
Firmenprofil: Generalunternehmer für Stahlbau und Stahlbaumontage