Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Raktárirányítás

- 2 találat
1.InCase Számítástechnikai Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3580 Tiszaújváros, Árpád út 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/incaseszamitas-c
Rólunk: Az inCASE Kft. automatikus azonosítási technológiákra épülő (vonalkód, RFID) raktárirányítási és tárgyi eszköz rendszerek fejlesztésével és bevezetésével foglalkozik. Alapfilozófiánk olyan informatikai megoldások fejlesztése, amelyek ügyfeleink számára hatékonyabb működést tesznek lehetővé növelve ezzel versenyelőnyüket a beruházás gyors megtérülése mellett. Több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk a raktári rendszerek és tárgyi eszköz nyilvántartó rendszerek területén, ezért pontosan tudjuk, hogy mi a jó megoldás receptje.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Szoftverfejlesztés
Márkák: Instock, Inventory
Tevékenységi ismertető: Tárgyieszköz-nyilvántartó és raktárirányítási alkalmazások fejlesztése.
2.BMS Informatikai Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1086 Budapest, Dankó u. 4-8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bmsinformatika-c
Rólunk: A BMS Informatikai Kft. csapata 18 éves tapasztalattal rendelkezik az integrált vállalatirányítási rendszerek fejlesztése, testreszabása terén. Ügyfeleink részére az informatikai szolgáltatások teljes skáláját biztosítjuk: a szoftver egyedi fejlesztése és bevezetése, valamint supportjától kezdődően az informatikai rendszer teljes körű üzemeltetéséig, a változások követéséig bezárólag. Az üzletviteli tanácsadás keretében folyamattervezést és optimalizálást, on-line üzleti modell kidolgozását, menedzseroktatást végzünk, ill. controlling tartalomszolgáltató portált működtetünk.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzletfejlesztési tanácsadás. Szoftverkészítés, -telepítés, -karbantartás, -fejlesztés, felnőttoktatás, továbbképzés.