Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Raktári mérleg

- 6 találat
1.Metripond-M93 Mérleggyártó Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky u. 70.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/metripond-m93m-c
Rólunk: Cégünk 1993 - ban alakult, a társaságot szakmailag jól felkészült magánszemélyek alapították. Fő tevékenységünk a mérleggyártás széles skálája, ezen belül kiemelt és főtermékünk a néhány éve kifejlesztett akna nélküli vagy sekély-aknás elektronikus járműmérlegek valamint a raktári elektronikus lapmérlegek és állatmérlegek. Foglalkozunk egyéb hegesztett acélszerkezetek előállításával is. Fő célunk a vevői elégedettség folyamatos fokozása, a bizalmon alapuló újabb és újabb vevői kör megszerzése, a régi partnerek megtartása. Számunkra a legfontosabb szempont ügyfeleink igényeinek figyelembe vétele mellett a maximális kiszolgálás, a vevői elégedettség folyamatos mérése,fokozása. A több tonnás hegesztett szerkezeteket 1600 m2 -es 2db 5 t-s futódaruval ellátott gyártócsarnokainkban tudjuk elkészíteni. A minőség érdekében különös gondot fordítunk a termékek előállításakor a technológiai fegyelem betartására. A minőség minden irányú támogatottsága érdekében 2004 évben felkészítettük a cégünket az ISO9001-2008 minőségbiztosítási rendszer bevezetésére, 2004 júliusától a sikeres auditot követően ezen minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint állítjuk elő termékeinket és helyezzük üzembe.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Márkák: Inox
Tevékenységi ismertető: Közúti, vasúti elektronikus hídmérlegek, különféle elektronikus mérlegek, hagyományos mechanikus mérlegek gyártása, forgalmazása, üzembe helyezése, szervize, hegesztett acélszerkezetek gyártása.
2.Metrisoft Mérleggyártó Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Jókai u. 30.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/metrisoftmerle-c
Rólunk: A METRISoft Mérleggyártó Kft. 1990. június 01 - jén alakult magántőkéből. A termékek megfelelő minőségét ISO 9001-2000 minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, a hosszú élettartamot és a felmerülő problémák gyors megoldását országos szervizhálózat segítségével biztosítjuk.
Besorolás Gyártó, Importőr, Szolgáltató
Márkák: Metrisoft
Tevékenységi ismertető: A METRISoft Mérleggyártó Kft. termékei és szolgáltatásai: - Az ipar és a kereskedelem követelményeinek megfelelő hiteles (asztali, raktári, lap) mérleg gyártása - A kor követelményeinek megfelelő technológiai (ellenőrző, kiszerelő, összemérő) mérleg
3.Kronus Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1153 Budapest, Eötvös u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kronuskft-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Mérleg
Tevékenységi ismertető: Ipari és kereskedelmi mérlegek forgalmazása, szervizelése, Omh hitelesítés bonyolítása.
4.Kontinex Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6724 Szeged, Pacsirta u. 7/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kontinexkft-c
Rólunk: Mobil, vagy akár helyhez kötött elektronikus mérlegre lenne szüksége? Úgy gondolom, bátran mondhatom, most a legjobb helyen jár annak érdekében, hogy mindezt megtalálhassa a legmagasabb színvonalon kivitelezett, tökéletes minőségben! Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra!
Besorolás Gyártó, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari mérlegek (hídmérlegek, darumérlegek, raktári mérlegek, targonca mérlegek, tengelynyomásmérő berendezések, stb.) forgalmazása, szervize.
5.Tára Elektronikai Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1039 Budapest, Szentedrei út 331.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/taraelektronik-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Folyamatirányítási termékek gyártása
Tevékenységi ismertető: Folyamatirányítási és irányítástechnikai termékek gyártása.
6.Pécsi Mérlegstúdió Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7631 Pécs, Megyeri út 67.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pecsimerlegstu-c
Rólunk: Pécsi Mérlegstúdió Kft. Mérleg kölcsönzés, mérleg javítás, karbantartás, és nagyon sok egyéb ehhez kapcsolódó szolgáltatás, mellyel találkozhat nálunk. Mérleg gyártás a legmagasabb színvonal mellett. Kiváló minőségű termékeink, garantáltan elnyerik majd az Ön tetszését! Ha szeretne még több információt begyűjteni, akkor csak el kell látogatnia honlapunkra, vagy bővebben tájékozódnia akár személyesen!
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Labormérlegtől a hídmérlegig - gyártás, szerviz, kiskereskedelem.