Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Raktár

- 6 találat
1.Lani Építő Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4024 Debrecen, Piac u. 58. fszt. 4.
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/laniepito-c
Rólunk: Cégünk 1994 óta [F]könnyűszerkezetes épületek, [/F]garázsok, raktárak, csarnokok, irodák, üzletek, víkendházak, konténerek, melléképületek, műhelyek, ipari kerítések, ipari kapuk, szekcionált, billenő- és tolókapuk [F]tervezésével, gyártásával, szerelésével [/F]foglalkozik. Megújult honlapunkon elkészült munkáinkkal ismerkedhet meg a referencia menüpontra kattintva. A kapcsolat menüpontban kérjük tegye fel kérdéseit, észrevételeit, melyre igyekszünk mihamarabb válaszolni.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: KÖNNYŰSZERKEZETES ÉPÜLETEK GYÁRTÁSA TRAPÉZLEMEZBŐL ÉS SZENDVICSPANELBŐL. Garázs, raktár, csarnok, iroda, üzlet, melléképület, konténer, ipari kerítések, ipari kapuk, nyílászárók tervezése, gyártása AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN.
2.UPS SCS (Hungary) Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2220 Vecsés, Lőrinci út 59.
3.Pedantéria-Plusz Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2217 Gomba, Petőfi S. út 18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pedanteriaplus-c
Rólunk: Tevékenységi körünk kizárólag takarítási és ahhoz szorosan kapcsolódó munkálatok végzésére terjed ki, így minden figyelmünket és tudásunkat ennek fejlesztésére összpontosítjuk. A Pedantéria -Plusz Kft. arra törekszik, hogy hírét mindig a szakértelem, a megbízhatóság és a vállalkozó kedv jellemezze. Célunk, hogy a hatékonyság és a minőség értékeivel váljunk meghatározó piaci szereplővé.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ügyeleti takarítás Napi és nagytakarítás Szalagfüggöny tisztítása Homlokzatok vegyszeres mosása Vegyszermentes tisztítás szárazgőzzel Szilárd burkolatú járófelület gépi súrolása Üveg- és kerettisztítás alpinista technikával is
4.Coprima Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1107 Budapest, Jegenye u. 21.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/coprimakft-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Acélszerkezet gyártása
Tevékenységi ismertető: Mezőgazdasági és ipari acélszerkezetes épületek, hűtőházak, hűtőtárolók (ULO rendszerűek is), gabonatárolók, gépszínek, hőszigetelt acélszerkezetes csarnokok és raktárak stb. tervezése, gyártása és szerelése.
6.EMG-Trade Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/emg-tradekft-c
Rólunk: Társaságunk 1991 óta végzi a megadott tevékenységeit. Igyekszünk hosszútávon kiszámítható partnerek lenni. Miért válasszon minket? -Az EMG Ipari park személyautóval, tehergépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető. -A zöld területek és az ízlésesen kialakított épületek kellemes hangulatot teremtenek és jó benyomást tesznek az ideérkező üzletfelekre. -Bérlőinknek megegyezés szerint biztosítunk parkolóhelyeket. -A telepen porta- és biztonsági szolgálat működik az itt dolgozók és értékeik védelmében. -Az ipari park területén működő postaszolgálat és büfé ideális körülményeket biztosítanak a munkához.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Iroda, raktár műhely bérbeadás.