Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Oktatás

- 30 találat
1.Észak-Zalai TISZK Kht.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Kinizsi út 74.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eszak-zalaitis-c
Rólunk: Cégünk régóta foglalkozik felnőttoktatással, szakképzéssel, karrier-tanácsadással, üzletviteli szolgáltatással, tanácsadással. Kiváló oktatóink biztosítják a magas szinvonalu szakképzést és tanácsadást. Kérjen tőlünk részletes tájékoztatást és ismertetést a tanfolyamok kezdésének időpontjáról. Legyen Ön is a hallgatónk, mert a tanulást sosem lehet abbahagyni.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Oktatás, üzletviteli tanácsadás, karrier-tanácsadás.
2.IRF Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6500 Baja, Lőkert sor 39/E.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/irfbt-c
Rólunk: Az IRF Bt. 1994-ben alakult és két fő tevékenységi körrel rendelkezik: Egyik terület a speciális feladatokat ellátó rendszerek, programok fejlesztése. Ennek kapcsán számos a biztonságtechnikában alkalmazott rendszer létrehozása fűződik hozzánk. Legelterjedtebb általunk fejlesztett termék a ComSys felügyeleti rendszer, amely számos hazai és külföldi szolgáltatónál üzemel és továbbfejlesztése jelenleg is tart. Másik tevékenységi területünk a partnereink informatikai rendszereinek vagy azok egyes részeinek felügyelete (beleértve a hardver eszközöket, operációs rendszert, nem technológia függő programrendszereket), ezen túl információbiztonsági megoldások implementálása (tűzfalak, vírusvédelem, VPN - biztonságos kommunikáció), valamint oktatás, szaktanácsadás. A felsorolt feladatok megoldásához meglévő alkalmazások, eszközök beüzemelését (rendszer integrációját), és igény esetén üzemeltetését látjuk el, de speciális feladatok esetekben saját fejlesztésű komponenseket is felhasználunk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Programfejlesztés, oktatás, szaktanácsadás, rendszerintegráció, internet és információ biztonsági megoldások.
4.Agba Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2112 Veresegyház, Hegyláb u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agbakft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mérnöki tevékenység. Hatszigma: tömeggyártási statisztikai módszer angol és magyar nyelvű oktatása, szaktanácsadása. Minőségmenedzsment.
5.Textana Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2023 Dunabogdány, Hegyalja u. 2/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/textanabt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Piac- és közvéleménykutatás.
6.Bója Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6200 Kiskőrös, Szabadkai u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bojakft-c
Rólunk: Bója Kft, Egészségügyi szolgáltatásokat tud nyújtani az Ön számára. Orvosi alkalmassági vizsgálat, pszichoterápia, foglalkozás-egészségügy és nagyon sok egyéb szolgáltatás, mellyel találkozhat, ha minket választ! Minden tekintetben tökéletes szolgáltatást nyújtunk az Ön számára, igazán kedvező árak mellett. Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás, gépjárművezetői orvosi alkalmassági vizsgálat, pszichoterápia, oktatás.
7.Classis Human Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9025 Győr, Kereszt u. 3-5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/classishumank-c
Rólunk: A CLASSIS HUMAN Vezetési Tanácsadó Kft. 1994 óta van jelen a személyzeti tanácsadás piacán. Célunk: hazai és multinacionális megbízóink részére az adott vállalat elvárásainak megfelelő magasan kvalifikált, minőségi és hatékony szakemberek kiválasztása, szűrése. Cégünk klasszikus vezetési és személyzeti tanácsadást, komplex HR megoldásokat kínál (kiválasztás, AC, DC, tréningek, coaching), annak érdekében, hogy a vállalatok munkaerő-hatékonyságát és ezzel a termelékenység eredményességét fokozza. Cégünk tevékenységét a szolgáltatások személyes jellege, a humán tényező előtérbe helyezése jellemzi. Minőségi szolgáltatások nyújtására törekszünk, ezt jól képzett, több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink összehangolt munkája teszi lehetővé.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vezetési tanácsadás, készség-, képességfelmérés, AC,DC, pszichológiai tesztek, grafológiai elemzés készségfejlesztő tréningek, coaching.
8.Nomina 3P Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1143 Budapest, Gizella út 42-44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nomina3prt-c
Rólunk: Cégünk 1990-ben alakult, alkalmazottak száma 15 fő. OKI, nyelvi és számítógépes képzés.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Felnőttoktatás, szakképzés
Termékek: Oktatás
Tevékenységi ismertető: Felnőtt- és egyéb oktatás.
9.Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Deák F. tér 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bacs-kiskunmeg23-c
Rólunk: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat híreivel kapcsolatban tájékozódhat bővebben, amennyiben ellátogat honlapunkra. Honlapunkon minden olyan információt megtalálhat, amelyre kíváncsi lehet. Infrastruktúra fejlesztés, közigazgatás, oktatás, kulturális szolgáltatás, és nagyon sok egyéb szolgáltatás mellyel kapcsolatban bővebben tájékozódhat! Látogasson el holnapunkra Ön is, és legyen mindig naprakész, információink birtokában!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Közigazgatás, településfejlesztés, oktatás, kulturális szolgáltatás, infrastruktúra fejlesztése.
10.Miliő-2003 Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2131 Göd, Szent István u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/milio-2003bt-c
Rólunk: Lovas tábor Gödön, a Szálender lovas tanyán. A tavasz közeledtével eljött az ideje annak, hoyg elgondolkodjunk, gyermekeink táborozási lehetőségein. Amennyiben szeretik a természetet, mindenképpen csak ajánlani tudom az Ön számára, lovastáborunkat. Minden kisgyermek és felnőtt számára is csodálatos kikapcsolódás, és óriási élmény lehet. Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben!
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Belsőépítészet, díszlet- és kosztümtervezői szolgáltatás, divattervezés, képzőművészet, táborok szervezése, oktatás.
11.Cserhátszentiván Község Önkormányzata
12.Nemes Könyvelőiroda Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Tüzér u. 8. 1/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nemeskonyveloi-c
Rólunk: Reméljük, hogy a leírtak alapján még nagyobb kedvet érzel majd a könyvelői szakma elsajátításához! Mielőtt döntenél, azt azért tudnod kell, hogy a képzés ugyan látszólag nem túl megterhelő (heti néhány óra), ám ennél lényegesen több önálló felkészülést is igényel. De nem akarunk elijeszteni!!! Természetesen némi szorgalommal (ez a Te részedről feltétel!), megfelelő felkészítőkkel (ezt mi megoldjuk!), egyszóval együtt semmi sem lehetetlen! Mellesleg az sem árt, ha tényleg szereted (szeretnéd) ezt a szakmát, mert ha érdekel is amit tanulunk, úgy lényegesen könnyebb lesz! Oktatóink mindent megtesznek, hogy elégedetten végezd el a választott tanfolyamot, mert ahogyan a könyvelőirodáknál a legjobb reklám az elégedett ügyfél, az iskoláknál ugyanez igaz a hallgatókra. Amennyiben további kérdésed van, keress meg minket, készséggel állunk rendelkezésedre!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Könyvelőképzés az alapoktól a gyakorlatig.
13.Controll Holding Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1124 Budapest, Fürj u. 18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/controllrt-c
Rólunk: Cégünk 1989-ben alakult, jelenlegi alkalmazottaink száma 7 fő. A Controll Holding Zrt. elsőként kezdte meg a közigazgatás minőségirányítási rendszereinek kidolgozását, auditásra történő felkészítését.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Tanácsadás
Tevékenységi ismertető: Tanácsadás.
14.Mediscan Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Albert u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mediscankft-c
Rólunk: Cégünk 1996-ban alakult, jelenleg 4 főt foglalkoztatunk.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egészségügyi gépek, berendezések, számítógépek javítása, karbantartása. Képességfejlesztő játszóház, Gekko.
15.Agria Privát Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3300 Eger, Klapka Gy. út 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agriaprivatkf-c
Rólunk: Cégünknél 5 fő alkalmazott dolgozik. Ügyfeleinket a Klapka Gy. út 9. szám alatt található könyvelőirodánkba várjuk.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Könyvelés, oktatás, adótanácsadás, könyvvizsgálat.
16.Frank-Info Bt.
Megye:
Vas
Cím:
9970 Szentgotthárd, József Attila u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/frank-infobt-c
Rólunk: Szeretne több lábon állni? Olyan szakmát választani, amit a későbbiekben is kamatoztatni tud? Akkor Önnek cégünk segítségre van szüksége. Ha ellátogat hozzánk oktatási tanácsadással állunk rendelkezésére. Felnőttoktatásunk keretéből pedig kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szakmát. Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk jelentkezését!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Oktatás, webtitkárság, tanácsadás.
17.Együd Árpád Általános Művelődési Központ
Megye:
Somogy
Cím:
7400 Kaposvár, Csokonai u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/egyudarpadalt-c
Rólunk: Érdekli Önt a művészet, esetleg a színház, vagy képzőművészet? Akkor Ön a legjobb helyen jár. Látogasson el honlapunkra, és tekintse meg tevékenységi köreinket. Válogasson széleskörű programjainkból, legyen részese fantasztikus kiállításainknak, jöjjön el és táncoljon egyet egy remek társaságban. A lényeg, hogy jól érezze Magát kiállításainkon, megszervezett programjainkon. Keressen minket, hogy minden rendezvényről tudjon.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kulturális szolgáltatás.
18.Cegléd Város Önkormányzata
Megye:
Pest
Cím:
2700 Cegléd, Kossuth tér 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cegledvaroson-c
Rólunk: Cegléd Város Önkormányzatával kapcsolatban, tájékozódhat bővebben, mindig naprakész hírekhez juthat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Közigazgatás, közszolgáltatás, kultúra, oktatás, településfejlesztés, turisztika, kulturális rendezvények és nagyon sok egyéb információ, mely Cegléd városával kapcsolatos, megtalálhatja honlapunkon! Biztos vagyok abban, hogy segítség lehetünk az Ön számára ezen információk beszerzésével kapcsolatban! Tájékozódjon bővebben! Válasszon minket!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Közigazgatás.
20.Ferula Bt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3531 Miskolc, Bársony J. út 1. IV. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ferulabt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mérnöki tevékenység, tanácsadás, környezetvédelem, oktatás.
21.Kiko Light Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1029 Budapest, Emese u. 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kikolightkft-c
Rólunk: Cégünk műszaki tervezéssel, oktatással foglalkozik.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mérnöki tevékenység.
22.Ág Község Önkormányzat
Megye:
Baranya
Cím:
7381 Ág, Alkotmány u. 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agkozsegonkor-c
Rólunk: Ág Községi Önkormányzatunk óvodai neveltetéssel, oktatással, szociális és egészségügyi ellátással, közigazgatással, kommunális szolgáltatással, parkfenntartással, közműfejlesztéssel foglalkozik.
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Közigazgatás, oktatás, óvodai neveltetés, szociális ellátás, egészségügyi ellátás, kommunális szolgáltatás, parkfenntartás.
23.Pajzsmirigy Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2132 Göd, Kisfaludy u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pajzsmirigybt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Járóbeteg-, fekvőbeteg-ellátás, humán-egészségügyi ellátás, fizikai közérzetet javító szolgáltatás. Adatfeldolgozás, oktatás.
24.Civil Centrum Bt.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4033 Debrecen, Mátyás király u. 44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/civilcentrumb-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Máshova nem sorolt, felnőtt- és egyéb oktatás.
25.Budapest XVIII. kerület Bókay Kert Kht.
Megye:
Budapest
Cím:
1181 Budapest, Szélmalom u. 33.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/budapestxviii23-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Sportlétesítmény működtetése, szabadidős szolgáltatás, oktatás, kulturális rendezvények.
26.Főnix-Füred Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8230 Balatonfüred, Déry Tibor u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fonix-furedbt-c
Rólunk: Célunk a hallgatóink pszichológiai és szakmai tudásának bővítése, szemléletformálás. A pedagógia, a szociális munka és az egészségügy területén dolgozók akkreditált továbbképzésekkel való ellátása az elérhető legkorszerűbb ismeretek és módszerek átadásával, az aktuális igényeknek megfelelően. Ugyanezen elvek alapján szervezünk tréningeket a versenyszférában dolgozók számára is, melyeket a balatoni táj egyéb örömeivel is megfűszerezünk: borkóstolással, erdei és vízitúrákkal, nordic walkinggal, wellnessel, jógával.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Felnőttoktatás, Mérnöki tevékenység
Tevékenységi ismertető: Oktatás, mérnöki tevékenység.
27.Pyrocoop Tűzvédelmi Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2700 Cegléd, Bede 575.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pyrocooptuzved-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult, alkalmazottak száma: 8 fő. Tűzvédelmi felnőttoktatással foglalkozunk.
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Tűzoltó készülékek ellenőrzése, javítása, tűzcsaptömlő ellenőrzése, javítása, forgalmazása, szaktanácsadás, oktatás.
28.Eurótrió Kooperáció 2000 Bt.
Megye:
Csongrád
Cím:
6723 Szeged, Csaba u. 48/A I/5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eurotriokooper-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Oktatás, Üzletviteli tanácsadás
Tevékenységi ismertető: Üzletviteli tanácsadás, oktatás.
29.HWD 2003 Bt.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Tátra u. 63.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hwd2003bt-c
Rólunk: Fő tevékenységünk az oktatás, de emellett teljes körű számítástechnikai és telekommunikációs szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Oktatás, számítástechnika, internet, telekommunikáció, számítástechnikai rendszerek telepítése, felügyelete, karbantartása (hardver-szoftver), telefonhálózatok szerelése, webtárhely, internet-hozzáférés, domain, internetes programozás, távközlési szolgál
30.Teamsoft Bt.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Tó u. 19.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/teamsoftbt-c
Rólunk: Egészségügyi szolgáltatás, kutatás, ellátás, orvosi műszerek gyártása. Cégünk az egészségügy területén belül tevékenykedik. Célunk minél tökéletesebb termékeket, szolgáltatásokat nyújtani, kedves ügyfeleink számára. Biztos vagyok abban, hogy ennek érdekében, a szakmában jártas, munkatársaink is mindent elkövetnek. Amennyiben információt szeretne begyűjteni cégünkkel kapcsolatban, látogasson el honlapunkra!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egyéb humán-egészségügyi ellátás.