Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Nyílászárók

- 10 találat
3.Szeplast Zrt.
Megye:
Csongrád
Cím:
6728 Szeged, Külterület 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szeplastzrt-c
Rólunk: A Szeplast Zrt. partnerei, cégcsoport szinten, 9 országból tevődnek össze. Műanyagipari termékek gyártását 1994 óta végezzük. Alapanyag és készáru raktárkapacitásunk meghaladja a 2000 tonnát. Cégünk 17 hektáros ipari területen fekszik. Termékeink egyszerre biztosítják a ma elvárható korszerű megoldásokat, teljes harmóniában a környezetünkkel, valamint az energiatakarékos megoldásokat. A Szeplast Zrt. négy üzletága a nyílászáró gyártása és beépítése, a PVC műanyag alapanyaggyártás és fejlesztés, a műanyag profilgyártás és a konstrukt - lakás, társasház és panelrekonstrukció. Referenciákból: Algyői Általános Iskola, Borbála Fürdő Algyő, Ford Hovány, Lombard Irodaház, Napfényfürdő Aquapolis Szeged, Szeged Megyei Jogú Város II. Kórháza, Szeged Plaza, Vajda Péter Művelődési Központ Szarvas, KÉSZ Irodaház, Kehidakustyán Termálfürdő, Hajós Alfré Uszoda..
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Bexon, Seplon
Tevékenységi ismertető: Műanyag, acél, alumínium nyílászárók gyártása, üvegportálok, függönyfalak kialakítása.
4.Tüzépker Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Diószegi út 3-5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tuzepkerkft1-c
Rólunk: Cégünkről Címünk: 4030 Debrecen, Diószegi út 3-5. A Tüzépker Kft. 1996-ban alakult, tevékenységi körünk tüzelő- és építőanyag, szaniteráru kis- és nagykereskedelmi értékesítése. A cég forgalmának folyamatos növekedésével már működésünk első esztendejében elértük a nagykereskedői pozíciót, aminek köszönhetően széleskörű és nagyon jól működő viszonteladói hálózatot sikerült kiépíteni. Ez erősítette cégünk kiemelt helyzetét a térségben. Telephelyünk megnyitása óta egyre növekvő raktárkészlettel dolgozunk. Kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektetünk a kivitelezőkkel és tervezőkkel való jó kapcsolatok kialakítására és ápolására. Rendszeresen tájékoztatjuk őket az újdonságokról. Kapcsolatainkat a szállítókkal úgy alakítottuk ki, hogy a gyártók termékeit folyamatosan raktáron tartjuk és az általuk meghirdetett engedményeket a vevőinknek tovább adjuk. Az akciók jelentős mértékben hozzájárulnak a nagyobb volumen és a kedvezőbb ár kialakításához. Töretlen a népszerűsége a fuvarszervezésnek és a házhoz szállításnak, melyet egyre többen ütemezhető szállítással vesznek igénybe. Az újonnan épült bemutatótermünkben várjuk partnereinket, ami hozzásegít bennünket a lakosság még színvonalasabb kiszolgálásához. További információkat az "elérhetőség"-re kattintva találhat! Tulajdonos-ügyvezető: Radócz István Igazgatóhelyettes: Keczán Jánosné Főkönyvelõ: Antalné Kiss Ezsébet Marketing menedzser: Hajdu Beatrix Telepvezető: Szecsődi István További akciók Iratkozzon fel elektronikus hírlevelünkre!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Tüzelő- és építőanyag kereskedelme, csempe és szaniter forgalmazása. 500 000 forint feletti vásárlás esetén nagykereskedelmi értékesítés.
6.Rapid Logistic Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3741 Izsófalva, 0184/21 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dakomagyarorsz-c
Rólunk: Azt mondják, hogy otthon töltjük el életünk legnagyobb részét. Ha ez így van, akkor próbáljunk valamit tenni azért, hogy jól érezzük magunkat, nyugalomban és zavartalanul. Ezen cél elérését igen sok tényező befolyásolhatja, például otthonunkban a csönd és meleg megteremtése. Ennek érdekében kiváló minőségű termékeinkből az alábbiakat kínáljuk: műanyag, és alumínium nyílászárókat, bejárati ajtókat, acél biztonsági ajtókat, üvegezett szerkezeteket, téli kerteket, valamint ezen termékek kiegészítőit. Ezen célunk elérésében segít két lengyel gyártóval való együttműködésünk, melyek Veka és Aluplast profilból készítik kiváló minőségű termékeiket. Annak köszönhetően, hogy mindkét cég folyamatosan fejleszti termékeit, mi is a legjobb minőségű nyílászárókat tudjuk kínálni a piacon. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kiváló minőségű, műanyag, alumínium, fa nyílászárók, és garázskapuk forgalmazása. Igen rövid határidővel, egyedi méretben is.
7.Ro-Ho '97 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Széchenyi u. 24.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ro-ho97kft-c
Rólunk: A Ro-Ho 97 Kft-t 1997-ben hoztuk létre társammal, Horváth Jenővel. Célunk, hogy az általunk gyártott termékek, legyen ez bútor, vagy nyílászáró a legjobb minőségben, és hiba nélkül kerüljön a megrendelőhöz. A megrendelőink elképzeléseit a tervezéstől a kivitelezésig valósítjuk meg. Cégünk egyedi bútorokat és egyedi nyílászárókat gyárt minőségi alapanyagokból. Mi tudjuk, hogy a nagyáruházai silány minőségű tömegtermékeken túl is van élet. Szakmánkat tekintve asztalosok vagyunk, bármilyen szakmai kihívással szemben, keresünk és találunk is megoldást. Mi tanultuk ezt a gyönyörű szakmát, és vizsgáztunk is asztalosmesteri szinten. Remélem Önnel is fogunk személyesen találkozni. Ha másért nem csak cserélünk néhány ötletet!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egyedi bútorok, nyílászárók, lépcsők, galériák, játszóterek, kerti játékok gyártása. Minden, ami fából van. A legjobb minőségben! Tervezéstől a kivitelezésig!
8.Bükk-Woodwork Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3644 Tardona, Akácos út 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bukk-woodworkk-c
Rólunk: Cégünk 2008-ban kezdte meg működését. Fő tevékenységünk a faipari termékek nagykereskedeleme. Termékeink közt megtalálhatóak a fenyő fűrészáruk, nyílászárók, rönk- és gerendaházak. Irodánk megtalálható Tardona, Akácos út 3. szám alatt.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építőipari és faipari tevékenység, tetőkészítés, belsőépítészet.
9.Arcadia 98 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1194 Budapest, Citroën út 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/arcadia98kft-c
Rólunk: Beltéri és kültéri ajtó kereskedelem. Lakásfelújítás? Lecserélné a még meglévő, de már nem tökéletes állapotú ajtóit? Most a legjobb helyen jár annak érdekében, hogy megtalálhassa a megfelelőt. Hogy miért mondom ezt? Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd, hiszen tökéletes minőséget és nagyon kedvező árakat biztosítunk az Ön számára!
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyílászárók forgalmazása.
10.Mikratherm Plusz Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2370 Dabas, Bánki Donát u. 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mikrathermplus-c
Rólunk: A Mikratherm Plusz Kft. fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók gyártása. Gyárunk egy modern technikával felszerelt üzemegységgel rendelkezik, mely lehetőséget biztosít az egész ország rugalmas és magas szintű ellátására. Termékeinkkel olyan megoldásokat kínálunk, melyek a legjobb fejlesztési irányzatoknak felelnek meg Európa szerte. Sikeres termékcsaládunkat, az IQ ablakrendszert Dabason gyártjuk, ahol a precíz gyártástechnológiát a legkorszerűbb számítógépes vezérlésű gépek és munkatársaink felkészültsége biztosítja.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kiváló minőségű GEALAN műanyag nyílászárók gyártása 5 és 6 kamrás kivitelben szállítással és beépítéssel. Továbbá redőnyök, rovarhálók, párkányok és egyéb kiegészítők forgalmazása. Szekcionált garázskapu forgalmazása egyedi méretekben is.