Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Műszaki vizsgáztatás

- 8 találat
1.Start Marketing Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3700 Kazincbarcika, Szerviz u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/startmarketing-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult, jelenleg 15 főt foglalkoztatunk. A Start marketing Kft. autójavítással és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Autójavítás.
2.Jetta Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 46. I. em. 2
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/jettakft-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Könyvkiadás, nyomdai előkészítés. Mérnöki szolgáltatás, műszaki vizsgáztatás.
3.Pannon-Truck 2000 Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós u. 105.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pannon-truck20-c
Rólunk: A Pannon-Truck 2000 Kft. 1999 júliusában alakult meg azzal a céllal, hogy ellássa a DAF haszongépjárművek nyugat-magyarországi forgalmazását és javítását. 2005-ben a társaság az IVECO márkával bővült, melynek authorizált szerviz- és értékesítési pontja lett. Mivel a társaság alapítója hosszú éveket töltött a fuvarozásban, ezért megfelelő tapasztalataink álltak rendelkezésre ahhoz, hogy felvállaljuk, egy akkor még Magyarországon kevésbé elterjedt márka képviseletét. A megalakulás után fél évvel, 2001 januárjában költöztünk át arra a telephelyre, ahol ma is tevékenykedik a Társaság. Itt épült fel ugyanis a DAF zalaegerszegi márkaszervizének bázisául szolgáló, közel 1000 nm-es, modern szerviz, és irodaépület, valamint egy személy-, tehergépkocsik számára kialakított mosóépület. Mind a szerviz, mind a mosó a mai igények szerinti legmodernebb felszereléssel és gépesítettséggel ellátott, mert csak így nyújthatunk olyan magas minőségű szolgáltatást, amely ügyfeleinket megilleti, és amelyet Ők joggal várnak el tőlünk. Mára elértük azt, hogy szervizünkben nemcsak DAF járműtulajdonosok és üzemeltetők fordulnak meg, hanem a haszon-, és személygépjármű paletta szinte valamennyi típusát tudjuk javítani, tisztítani, vagy alkatrésszel ellátni, s ezt- partnereink visszajelzése szerint - elsődlegesen ügyfélcentrikus szolgáltatásainknak, mérsékelt árainknak köszönhetjük. Úgy gondoljuk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások és termékek kiemelkedő minősége is hozzájárult ahhoz, hogy mára partnereink közt tarthatjuk számon nemcsak a kis és középvállalkozások jelentős képviselőit, de a fuvarozási piac meghatározó nagyvállalatait is. Számunkra ügyfeleink bizalma teremti meg a hosszú távú eredményesség alapját. Mint ahogy mottónkból is kitűnik: "... és nincs megállás"
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: DAF, IVECO
Tevékenységi ismertető: DAF, IVECO új és használt tehergépjárművek, valamint személygépjárművek javítása, karbantartása, gépjárműápolás. Tehergépjármű értékesítése.
4.HM Currus Gödöllői Harcjárműtechnikai Zrt.
Megye:
Pest
Cím:
2101 Gödöllő, Isaszegi út 179.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hmcurrusgodol-c
Rólunk: Cégünk aktív szereplője a magyar honvédelemnek. Korszerű műszaki-technikai berendezéseket magába foglaló haditechnikai eszközök, biztosító és kiszolgáló berendezések, áramfejlesztők, tűzoltó gépjárművek, utánfutók üzemben tartását, központi és helyszíni javítását biztosítjuk a honvédelemnek. Magánszemélyek részére is vállaljuk a járművek javítását, fémszerkezetek tervezését, gyártását, megmunkálását és a fém alkatrészek felületkezelését. Vizsgaállomásunkon műszaki vizsgáztatást is végzünk ill. cégünk környezetvédelmi ellenőrzést is vállal.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Forgácsolt alkatrész, hegesztett szerkezet, harci járműhöz alkatrész gyártása. Felületkezelés DIN-szabványok szerint. Teher- és személygépjárművek műszaki vizsgáztatása. Környezetvédelmi vizsga. Zöldkártya.
5.M3 PLUSZ Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1142 Budapest, Komáromi út 12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/m3pluszkft-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Az M3-as bevezető szakaszán az OMV kút mellett MINDEN EGY HELYEN! TÖBB, MINT TÍZ ÉVE! TOYOTA gyári és utángyártott (OPTIFIT) alkatrész kis- és nagykereskedelme. Kereskedőknek kedvezmények! Autószalon, autószerviz, autókozmetika, gumiszerelés.
6.Filó és Társai Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2364 Ócsa, Üllői út 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/filoestarsai-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Autójavítás, eredetiségvizsgálat, műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás, környezetvédelmi mérés, átírás ügyintézése.
7.Kertész-Autó Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Széna u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kertesz-autokf-c
Rólunk: Cégünk 25 éves múltra tekint vissza. Felszereltségünk megfelel az európai követelményeknek.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Autójavítás
Tevékenységi ismertető: Autójavítás, szervizelés. Műszaki vizsgáztatás, zöldkártya.
8.Varga és Fia Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8868 Letenye, Béc u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vargaesfiakf-c
Rólunk: Műszaki vizsgáztatással, szervizeléssel, zöldkártya készítéssel, alkatrészek kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Autóalkatrész, -felszerelés kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Autóalkatrészek kis- és nagykereskedelme.