Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Műszaki vegyi anyag

- 2 találat
1.Krisbar Bt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Munkás u. 34.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/krisbarbt-c
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Ragasztók, "Norma" csőbilincsek, WD-40 nedvességkiszorító, korróziógátló, csavarlazító, kenő-, tisztító- és védőanyag, Tip-Top termékek, egy- és kétkomponensű gumiragasztók, tömítők forgalmazása.
2.Ulbrich Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2038 Sóskút, Ipari park 063/19 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ulbrichkft-c
Rólunk: Megtiszteltetés számunkra, hogy felkereste weblapunkat. Reméljük hasznos információkat talál oldalainkon. Szolgáltatásainkkal, termékeinkkel segítségére lehetünk abban, hogy munkáját egyszerűbbé és olcsóbbá tegyük. Mai felgyorsult világunkban egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan termékek iránt, melyekkel a karbantartási idő lerövidíthető, vagy a karbantartási ciklus meghosszabbítható, esetleg teljesen kiküszöbölhető. Célunk, hogy felkeltsük érdeklődésüket olyan technológiák iránt, melyek intelligens megoldást jelenthetnek azoknak a vállalkozásoknak melyek elkötelezett hívei a fejlesztéseknek, az "új" keresésének. Vállalkozásunk 1991-ben alakult osztrák-magyar vegyes vállalatként. Tevékenységünk magasnyomású hidraulikus szerszámok forgalmazásával és szervizelésével kezdődött, mára a karbantartóktól a fejlesztőmérnökökig, az alkatrészgyártóktól a turbinagyártókig mindenkinek kínálunk megoldásokat a kenéstechnika, ragasztástechnika, adagolástechnika, elektronikai gyártási folyamatok valamint a hidraulika területén.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Kenéstechnika, ragasztástechnika, adagolástechnika, speciális kenőanyagok teljes választéka. Hidraulika gyártása és kereskedelme. Széles választékkal várjuk régi és új partnereinket.