Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Műszaki kefe

- 4 találat
1.Kefa-Brush Kefe és Faipari Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2200 Monor, Kölcsey u. 2-6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kefa-brushkefe-c
Rólunk: Cégünk hosszú évekre visszanyúló tapasztalatokkal bír a kefegyártás terén, és ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, háztartási kefetermékeket, tisztító eszközöket, felmosó pótfejeket gyártó és forgalmazó vállalkozása. Tevékenységünket 1992. januárjában indítottuk el, és az elmúlt évek alatt folyamatosan növeltük piaci jelenlétünket. Az elmúlt években - gyakorlatilag a piaci szereplők között egyedüliként - technológiánkat folyamatosan fejlesztettük, termelésünk jelentős részét számítógépekkel vezérelt, automatikus kefegyártó berendezésekkel biztosítjuk. 2007 végén indítottuk el mopgyártó üzemünket, mára az összes Magyarországon forgalmazott felmosó-mop fajtát képesek vagyunk gyártani. Fő erősségünk a piaci igényekre történő rendkívül gyors reakció, új termékek megtervezésétől azok gyártásáig és piacra juttatásáig legfeljebb csak napok telnek el. Komputer vezérlésű gyártó- és csomagolóberendezéseinkkel egyedi kefetermékek fejlesztését és kivitelezését is vállaljuk vevőink részére. A megrendelt termékeket saját teherautóinkkal vagy szerződéses partnereink segítségével az ország bármely területére elszállítjuk. Üzletkötőink folyamatosan partnereink rendelkezésére állnak, hogy bármely felmerülő problémára megoldást találjunk. Elsődleges célunk, hogy a háztartási kefetermékek, és bővebben értelmezve a háztartási cikkek piacán elért meghatározó pozíciónkat még jobban megszilárdíthassuk, ügyfeleink számára továbbra is a legmagasabb szintű kínálatot és szolgáltatásokat nyújtsuk és a folyamatosan változó piaci igényekre magas színvonalú megoldásokkal tudjunk válaszolni.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Termelő
Márkák: Tidinett
Tevékenységi ismertető: Kefegyártás, felmosó pótfej (viszkóz és pamut mop) gyártás, egyedi műszaki kefe gyártás, háztartási cikkek nagykereskedelme, partvis, kefe.
2.Balázs Dinasztia Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Technikus u. 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/balazsdinaszti-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Kefe, ecset, festőszerszámok és műszaki kefék gyártása, forgalmazása.
3.Nabod-Brush Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4064 Nagyhegyes, Kossuth u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nabod-brushkft-c
Rólunk: Cégünk a tevékenységét 1991-ben kezdte és minőségi kefegyártással foglalkozunk. Folyamatosan bővülő termékeink megtalálhatóak az élet bármely területén. A háztartási és festőszerszámok gyártása mellett jelentős a műszaki kefék gyártása és forgalmazása a feldolgozóipar és mezőgazdaság számos területén. Kínálatunkban megtalálhatók a léc, kör, spirál, henger, tábla kefék gyártása. A keféket minden esetben a megrendelő egyedi igénye szerint készítjük el fa, műanyag, metamid testekbe, különböző minőségű, vastagságú és színű száltömő anyagokkal.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Festő- és mázolóeszközök, ecset, kefe, festőszerszám gyártása, kis- és nagykereskedelme.
4.Figra Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Déli u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/figrakft-c
Rólunk: Figra Kft, Csiszolóanyagok nagykereskedelmével foglalkozó cég vagyunk. Célunk, minden igényt kielégítően tökéletes szolgáltatást és minden tekintetben tökéletes termékeket nyújtani, kedves ügyfeleink számára. Cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban még több információhoz juthat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Csiszolóanyag nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Csiszolószerszámok, energiavezető láncok nagykereskedelme.