Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Borok

- 3 találat
1.VINO D'ORO Borkereskedés
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Rákóczi út 100.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vinodorokft-c
Rólunk: Cégünk 2009 szeptemberében alakult, mégpedig azon elhatározásból, hogy Nyíregyházát, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét, Borsod, majd Hajdú-Bihar megyét is ellásuk kiváló minőségű magyar és külföldi borokkal. Filozófiánkhoz a Zwack Borház állt legközelebb, kiknek egyértelmű törekvése a magyar kézműves borok eljuttatása, megismertetése a minőségi borfogyasztókkal. Elsőként a "Gastro" vonalat indítottuk be Kiss Péter sommelier vezetésével, aki 20 éve próbálja Nyíregyházán népszerűsíteni a minőségi borokat. Második lépésben Jómagam próbálom e webes felületen megismertetni és forgalmazni borainkat. Harmadik lépésben Csengeri Ágnes borász segítségével szeretnénk kialakítani és végigvezetni kisvárosunk éttermein, borvacsorákkal egybekötött kulináris élvezeteket habzsoló Vino D'oro BORKLUBBOT. A Borklub már rég működik Nyíregyházán, azok az emberek akik valamelyik éttermünkben már jártak borvacsorán, vagy más éttermekbe, borkereskedésekbe, kóstolókra, gyakorlatilag már rég megalakították. Szerencsére ez a kör ha kell, ha nem borozik és csak minőségi borokat fogyaszt, legtöbbször mértékkel.... Nos, ezeknek az embereknek nyújtunk különböző szolgáltatásokat.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Borkereskedés, online borrendelés, házhoz szállítás. Minőségi borok!
2.Old-Top Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/old-topbt-c
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Szeszes italok nagykereskedelme.
3.Bock Borászat Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7773 Villány, Batthyány u. 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bockboraszkft-c
Rólunk: Cégünk családi vállalkozás, melynek keretében fő tevékenység a borászat. A szőlőtermesztés és a bortermelés mellett vendéglátással is foglalkozunk, panzió és étterem üzemeltetésével.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Márkák: Bock, Villányi
Tevékenységi ismertető: Szőlőtermesztés, bor (Bock Cuvée, Bock Royal Cuvée, Bock Kékoportó, Bock Cabernet Sauvignon, Chardonnay Bock) készítése, kis- és nagykereskedelme. Panzió, vendéglátás, étterem, borozó.